- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi Cardialgia
Aaa o Zaman ben de kullanamıcam
Seninki kaç aylık canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa o Zaman ben de kullanamıcam
Masallah diyelim bebegine. Belki sende birkac ay sonra Goji Berry kullanabileceksin insallah. Simdi senin mesajindan sonra biraz baktim hipofiz bezine, salginan hormonlardaki problemler bizim kilo almamiza neden oluyormus. Buradan da su cikabilir mi ? goji berry hipofizdeki hormonlari duzenledigi icin kilomuzunda kontrol edilmesini sagliyor. Sizin yorumlariniz nedir kizlar?Sağol canım cümlemizinkini.. 13 aylık bebeğim.. O bayan sanırım bnm görüştüğüm kişi. Çok tatlı konuşuyo bilgilendiriyo.. Daha önce ilaç sektöründeymiş. Öyle söyledi bana. Bebeğine sütünden geçer hipofizine etki edebilir dedi..
Masallah diyelim bebegine. Belki sende birkac ay sonra Goji Berry kullanabileceksin insallah. Simdi senin mesajindan sonra biraz baktim hipofiz bezine, salginan hormonlardaki problemler bizim kilo almamiza neden oluyormus. Buradan da su cikabilir mi ? goji berry hipofizdeki hormonlari duzenledigi icin kilomuzunda kontrol edilmesini sagliyor. Sizin yorumlariniz nedir kizlar?
Kargo dahil 100tl sabah araştırdım[/QUOTE
yani ben internete güveniyorum boyke şeyler iicn malesef çünkü çoğu dolandırıcı çıkıyor ya gerçek ürün değilse ben marasta otuyirum nerden bulabilirim bilginiz varmı bayanlar rica ederim
4 aylıkSeninki kaç aylık canım?
Hayır hipofiz bezinde süt salgılayan hormon prolaktin var, o yüzden öyle demiştir, kilo almayla alakası yokMasallah diyelim bebegine. Belki sende birkac ay sonra Goji Berry kullanabileceksin insallah. Simdi senin mesajindan sonra biraz baktim hipofiz bezine, salginan hormonlardaki problemler bizim kilo almamiza neden oluyormus. Buradan da su cikabilir mi ? goji berry hipofizdeki hormonlari duzenledigi icin kilomuzunda kontrol edilmesini sagliyor. Sizin yorumlariniz nedir kizlar?
Diyet yaptnmi bn yiyemiyrm kuck kuck kesip yutsam olrmu 20 kilo fzlam vr ekmek tktmeyi ck svyrm seker ckolata ne ypmm lzm yardmci olrmsnzkusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.
eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.
aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.
Merhabalar herkese.. Sevgili butterfly orjinalini hangi siteden buldun acaba?? Benim de mutlak kilo vermem gerekli.((( iki gün önce Meryem Şahin'in bloğu diye bir sitede rastladım ordan sipariş ettim1 haftaya kadar gelecek dediler. Umarım orjinaldir.. Bana sabah ve akşam yemekten yarım saat once suda bekletin için ve kalan posasını da yiyin dediler.. Cevap verirseniz sevinirim. Herkese kilo verme mücadelesinde başarılar Allah kolaylık versin..Kızlar orjinal ürünü buldum sipariş verdim geri aradılar beni bilgilendirme için ama emzirdiğim için iptal ettiler offf başka sitelerde hiçbir zararı yoktur yazabilirler ama kanıtlanmış birşey yokmuş bu yüzden önlem amaçlı emzirmeyi tamamen kestikten sonra başlayalım dedi kadın. Satış kaygımız yok dedi. Bence de güvenilir bir yer. Emzirme olayı bitince burdan alıcam başlicam inşallah. 250 gr.lık ürün 45 tl. Kargo ücreti yok. Kullanmadan önce kan değerlerine baktırmanızı tavsiye ediyorlar. Paketli ürün satıyorlar. Kilitli paketlerden. Bu bilgilere ulaştıysanız doğru adres demektir.
Merhabalar herkese.. Sevgili butterfly orjinalini hangi siteden buldun acaba?? Benim de mutlak kilo vermem gerekli.((( iki gün önce Meryem Şahin'in bloğu diye bir sitede rastladım ordan sipariş ettim1 haftaya kadar gelecek dediler. Umarım orjinaldir.. Bana sabah ve akşam yemekten yarım saat once suda bekletin için ve kalan posasını da yiyin dediler.. Cevap verirseniz sevinirim. Herkese kilo verme mücadelesinde başarılar Allah kolaylık versin..
Çok teşekkür ederim ama bulamadım 'goji limon' yazdım aradım ama çıkaramdımSite ismi veremiyorum reklam oluyor diye.. Ama sitede sadece meyvesi var öyle tozuydu kremiydi falan yok. Bir de indirim falan yok onlara inanma. Tek fiyat var. Paketli ürün. 250 gramlık paket 45 tl. Kargo ücreti yok. Arama motoruna goji limon yaz en üstte reklam siteleri çıkar onların altındaki ilk site. İnşallah anlamışsındır.
Tadi ck kotu bn yiyemedm icm glme dio midem blanio kck kcuk dgrayp hap gbi icyrm baska tur kllanamam onu ble zor ypiormtadı nasıl acaba? deneyebildin mi?
Tadi ck ktu bn yyemedm kck kck dgrayp hap gbi ytyrm 20 kg gzlam var bnmWalla 3 haftadır kullanıyorum sabahları aç karnına 15 tane yiyorum akşam saat 7 den sonrada hiçbişey yemiyorum yada yersem 1 kase yoğurt yiyip öyle yatıyorum kaç kilo verdim bilmiyorum tartılmadım ama 4-5 kilo verdim diye düşünüyorum eşimde farketti sen baya zayıfladın dedi dünde 38 beden jean pantolonun içine girdim ki ben 42 beden giyiyordum zorladığımda 40 beden ancak oluyordu yalnız bende öyle çok sık wcye gitme durumu yok.. Onun dışında extra bişey yapmıyorum ama ben kuru meyvesini yiyorum çayını falan hiç denemedim bu şekilde yiyip 30 kilo veren bi tanıdığım var ama baya uzun vadede verdi bu kadar kiloyu bende ürünü onunla aynı yerden aldım yani aktardan
Nasıl yani o kadar kötü mü tadı, çok güzel falan diyorlar amaTadi ck kotu bn yiyemedm icm glme dio midem blanio kck kcuk dgrayp hap gbi icyrm baska tur kllanamam onu ble zor ypiorm
Tadı güzel böğürtlen ahududu arası bi tat ben severek yiyorum:)Nasıl yani o kadar kötü mü tadı, çok güzel falan diyorlar ama