- Konu Sahibi Cardialgia
-
Hangi siteden aldın Can'ım özelden mesaj atabilir misinGunaydin kizlar, aktarlar da var internette cok satan var 3 ay once aktardan aldim kilosunu 100 liraya 1 gram bile veremedim, sonra internetten buyuk bir siteden aldim 500 gr bildigin posete koyup gondermislerdi 1 kilo 70 lira yarisini tuketebildim zorla, midem bulandi, kustum basim felan agridi gerisini cope attim zaten kuruyup gitti. Sonra cok arastirdim, yetistigi yer onemliymis, kurutulmasi onemliymis ilac sıkarak 2-3 saatte firinda kurutulanlari varmis. Paketi onemliymis vs vs uzayip gidiyor. Benim simdi aldigim yerden ogrendim bu bilgileri 3. Paketim bugun geldi ve ayni kalitede ne aldigimi biliyorum en azindan icim rahat , faturasi var, kapima kadar geliyor parasini ptt kargocusuna oduyorum. Fiyati 80 lira ama kargoyla kapida odeme dahil buna kendi yerlerinden alinca 70 liraya geliyor herhalde. Banada 1 ay yetiyor. 25 gunde 4 kilo verdim daha ne olsun mis gibi. Bu arada cubuk tarcin ve sut masraflari ne kadar 1 ayda yazabilirmisiniz
Ben de bugün ilk defa kullandım ama kuru üzüm gibi yemedim çay yaptım öyle yedim ve tadı kötü geldi ama dediğini yapıcam kuru üzüm gibi de tüketicem çok teşekkür ederim canım :)ben uyguladım işe yarıyor kuru üzüm gibi gün de 2 ile 3 avuç arasında yiyebilirsin.. fazlası kalıcı değil ama kısa süreli zarara neden olabilir ama dediğim gibi tüketirsen çok faydasını görürsün
Ben de bugün başladım beraber sonuçları paylaşırız artık canımBizzat yok ama bayagi araştırdım hem doğal bi bitki sonuçta yarın başlıyorum bakalım
Hangi siteden aldın Can'ım özelden mesaj atabilir misin[/
slm arkadaşlar şu sağlam sitenin linkini bende alabilirmiyim..az önce sipariş ettim bi yerden ama emin olamadım şimdi...teşekkürler.
Hangi sitede aldınız acaba?Linki gönderebilir misiniz?Sizinde söylediğiniz gibi çok faza satan yer var..Gunaydin kizlar, aktarlar da var internette cok satan var 3 ay once aktardan aldim kilosunu 100 liraya 1 gram bile veremedim, sonra internetten buyuk bir siteden aldim 500 gr bildigin posete koyup gondermislerdi 1 kilo 70 lira yarisini tuketebildim zorla, midem bulandi, kustum basim felan agridi gerisini cope attim zaten kuruyup gitti. Sonra cok arastirdim, yetistigi yer onemliymis, kurutulmasi onemliymis ilac sıkarak 2-3 saatte firinda kurutulanlari varmis. Paketi onemliymis vs vs uzayip gidiyor. Benim simdi aldigim yerden ogrendim bu bilgileri 3. Paketim bugun geldi ve ayni kalitede ne aldigimi biliyorum en azindan icim rahat , faturasi var, kapima kadar geliyor parasini ptt kargocusuna oduyorum. Fiyati 80 lira ama kargoyla kapida odeme dahil buna kendi yerlerinden alinca 70 liraya geliyor herhalde. Banada 1 ay yetiyor. 25 gunde 4 kilo verdim daha ne olsun mis gibi. Bu arada cubuk tarcin ve sut masraflari ne kadar 1 ayda yazabilirmisiniz
Yardımcı olurmusunuz bana dakusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.
eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.
aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.
Merhaba sitenin ismini buradan veremem çünkü sonra reklam yapıyor diyip ceza veriyorlar tatlım. Ancak siz goji limon yazın çıkan siteyi inceleyinHangi sitede aldınız acaba?Linki gönderebilir misiniz?Sizinde söylediğiniz gibi çok faza satan yer var..
hemen bakıyorum çok teşekkürler cnmMerhaba sitenin ismini buradan veremem çünkü sonra reklam yapıyor diyip ceza veriyorlar tatlım. Ancak siz goji limon yazın çıkan siteyi inceleyin. Bugun eski aldığım aktarın önünden geçiyordum bakayım dedim ordada hala var ama çok küçükler benim aldıklarım hem iri hem lezzetli kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?