- Konu Sahibi Cardialgia
Gercekten muhteşem bir şey bu sabaha kadar ödem attirdi bir kilom gitti geceden diyetle kesinlikle zayiflatir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar 1 aydır kullanmış olduğum goji üzümü sayesinde 51,50kg dan 46,50kg düşmüşüm ama tek sıkıntım olan göbeğim halen duruyor.
ayrıntı verebilirmisiniz size zahmet ne kadar sürede ne kadar verdiniz nasıl uyguladınız ve nerden temin ettiniz :)) şimdiden cok tesekkur ederimGercekten muhteşem bir şey bu sabaha kadar ödem attirdi bir kilom gitti geceden diyetle kesinlikle zayiflatir
Kendisini yemek kaynatmaktan daha etkili gunde uc kere onar tane yedim . Aktardan aldim tadı gayet güzel tabi diyete de basladim artikayrıntı verebilirmisiniz size zahmet ne kadar sürede ne kadar verdiniz nasıl uyguladınız ve nerden temin ettiniz :)) şimdiden cok tesekkur ederim
Emziren annelere önermiyorlar bebeğin kilo almasını durdurabilir diye sanırım. Bu arada içinizde goji kivi tarifini deneyip sadece onu kullanan var mı ?Emziren anneler kullanabiliyor mu
Merhaba arkadaşlar diyetle birliktemi sonuç alınıyor yoksa sadece kendisi tek başına mı kilo verdiriyor. Kullanan arkadaşlardan detaylı bilgi rica ediyorum.
Hanımlar rica etsem mesajıma cevap verebilirmisiniz :)
Nerden alabiliriz peki bunu ?Tabiki diyetle beraber ve spor yaparak.. Zaten kullananlar goji nin tok tuttuğunu ve iştah kestiğini yazmışlar. Böylece diyette çekilir bir hal alır inşallah. Ben de önümüzdeki hafta başlayacağım baktım burda kullananlar varmış birbirimize destek olalım dedim.
İyi günler hanımlar sadece güvenilir bir goji berry sipariş edebilmek icin siteye yeni üye olmak zorunda kaldım.Bana özelden deneyimlerinizi ve güvenilir alabileceğim yeri mesaj atabilirseniz sevinirim.Sağlıcakla kalın , umarım yeni yılda hedeflerinize ulaşırsınız. :)
Soru neydi ?
Nerden alabiliriz peki bunu ?
DrNisa Burada kimse size site ismi veremez sitemizin kurallarına aykırı bu durum. Google amcaya goji limon yazın veya goji kivi yazın. çıkan siteyi inceleyin. güvenilir bulursanız oradan alabilirsiniz. Bu sizin seçiminiz olaca ktır.
Bu arada goji berry zayıflama diyet menusu var orada onu uyguluyorum birazcıkta yürüyüş ancak bu ara biraz soğuk yürüme işi aksayacak gibi. Bakalım haftaya bizi neler bekliyor.
Canım Diyet ve spor ile takviye etim 1 ayda 6 kiloya yaklaştım. Ancak kan değerleri önemli 1 ay daha kulanıp kan değerlerime tekrar baktıracağım eğer olumlu yönde değişiklik varsa hayatımın bir parçası olacak goji.Goji işe yarıyor mu? Kilo verme durumun nasıl?
Canım Diyet ve spor ile takviye etim 1 ayda 6 kiloya yaklaştım. Ancak kan değerleri önemli 1 ay daha kulanıp kan değerlerime tekrar baktıracağım eğer olumlu yönde değişiklik varsa hayatımın bir parçası olacak goji.