Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Bende bugün aktarlardan 20 liralık aldım. Bakalım yarın başlıyorum. Hayırlısı olsun 80 kilo başladım sporla desteklicem pazartesi spora başlıyorum...

Bende bugün aktarlardan 20 liralık aldım. Bakalım yarın başlıyorum. Hayırlısı olsun 80 kilo başladım sporla desteklicem pazartesi spora başlıyorum...
vallahi bende ilk aktardan almıştım ama hiç faydasını görmedim. Şimdiki aldıklarım aktardakilerin 2 katı büyüklüğünde ve bence doğru goji berryler bunlar becerebilirsem birazdan fotoğraf gönderirim size buradan.

1 saatir uğraşıyorum fotoğrsfı yüklemeyi ancak becerebildim. gerçi çok kolaymış ama sağdaki son aldığım internet sitesinden gelenler. Soldaki küçük olanlar ise aktardan aldıklarımdan kıyıda köşede kalanlar. Farkı varmı bence var.

Çok diyet yaptığım söylenemez şu ara ama dikkat ediyorum elimden geldiğince doğum yapalı 7 ay olacak 28 Kilo almıştım 26 Kilo verdim (dikkat ederek) aslında nerdeyse eski kiloma geldim ama eskisinden zayıf olmak istiyorum 62ydim gebelikten once 90la doguma girdim suan 64 65 değişiyor.. 60a inmek hedef .. gojjy aldım bakalım desteklerse süper olacak. .

Bende aktardan aldım orjinal mi bilmiyorum ama minik minik çekirdekleri var içinde. Aynen dediğin gibi fincana atıp sıcak suda beklettim hatta içine ince bi dilim limon attım ben daha içilebilir oldu. Taneleri de yiyorum. Kahvaltı favorimdir benim ama hiç canım istemedi bugün öylesine iki lokma atıştırdım. Artık psikolojik mi yoksa gerçekten iştah mı kesti bilemiyorum bi hafta geçsin görcez vazgeçmek yok !!!

merhabalar..bahsettiginuz siteyi inceledim(goji limon yazinca karsima cikan site)250 gr lik 45 tl olsn paketi almak istiyorum.deneme amacli.sizce kac gun yeter.bi de gunluk kac tane tuketiyorsunuz.mesela sabah ac karnina ne sekilde ve kac tane tuketiliyor.ayrica tadi nasil.

Ben aktardan aldım 250gr 25tl gayette güzel tam bir hafta oldu başlayalı hala var bide sabah yaklaşık 15 akşam 15 tane kadar tuketiyorum fazlası zarar

bugün başladım kullanmaya bakalım bi işe yarayacak mı 63.6 kg ile başlıyorum bilgi vereceğim kullandıkca

Evet canım o site . Fiyatı 45 lira biraz yüksek gibi geliyor ilk etapta insana ama orijanl ürün alıyorsun tibetten geliyomuş kapalı pakette geliyor ilk sen açıyorsun aktarlardaki gibi tezgahta falan satılmıyor yani kargo vs dahil birde onlarıda koyunca üsüne 10 lira için orjinal ürün kullanırım diyorum. Ben günlük 1 yemek kaşığı kullanıyorum 20 tane ediyor aktardakilerden büyük yukarıda resim atmıştım sizde görünüyor mu bilmiyorum. Sitede diyet menusu var onu yuguluyorum içinde goji limon tarifi ve kivili tarif var onları uyguluyorum ben memnunun. Eskiden midemde şişkinlik olurdu o yok mesala şimdi. Kendimi hafiflemiş hissediyorum.

Son düzenleme:
Bende kullanıyorum canım henüz yeni başladım benim aldıklarımda işaret parmağınla gösterdiklern gibi minik minik ama ben faydasını gördüm kaç kilo verdim bilmiyorum tartılmama sözü verdim uzunca bi süre ama eski kotlarıma girebiliyorum yani nerden baksan bi 4 kilo gitmiştir.. Ben kilosunu 80 tl ye aldım güvenilir bi aktardan dah doğrusu kuru meyve satan bi yerden:))

Süper olmuş bende biraz daha fazla verdim gibi 20 günde . Siz nasıl uyguluyorsunuz kullanımını ?

yani şöyle anliyorum gunde toplamda 20 tane goji tuketiyorsun(peki bunu tek seferde mi yoksa ayri ayri mi yani mesela sabah 10 tane aksam 10 tane gibi mi) ve sitedeki limon kivi + diyeti uyguluyorsun.limon ve kivi olayi kolayda diyeti uygulayabilecek miyim bilemiyorum.kac kilo verdin...resim aciliyor aktarda aldiklarina gore daha buyuk dikkatli kullanmak lazim.sana aldiktan sonra bi bilgi verildi mi peki.

Günaydın herkese, canım günde 20 tane kullanmıyorum, sitedeki tariflerde 1 yemek kaşığı diyor. Bende o tarifleri uyguluyorum. Sen sorunca ölçtüm 1 yemek kaşığına 20 tane sığıyor. O zayıflama menusunde yazanları son 1o günde uygulamaya başladım ve faydasını gördüm 1 ayda 5 kiloya ulaştım. Bazen goji kivi yap diyor bazen goji limon ayrıca haftanın 1 günü bana özel başka tarif var bu kan değerlerimle alakalı. Kan değerlerimi aldırdım gönderdim ona göre bana sitede olmayan bir tarif daha gönderdiler onuda uyguluyorum. 2 ay kullanacağım sonra tekrar kan rutinlerime baktıracağım ona göre dozajda değişiklik yapacaklarmış yeni menu ve yeni bana özel tarif verecekler. Satın aldıktan sonra arıyorlar ve bilgilendiriyorlar bi sürü soru soruyorlar sonra gönderiyorlar. Valla reklamı olmasın ama kapalı vakumlu pakette geliyor. Paketi ilk sen açıyorsun bu bile güzel. Orjinal ürün yani. Ben sonra ne zaman arasam ulaştım ilgileniyorlar seinle sipariş numaranı veriyorsun senin bilgilerini açıyorlar daha önce verdiğin bilgilere göre güncelleme yapıyorlar. işte kilom şu, güzel uyumaya başladım vs. gibi Sitede telefon numaraları var istersen bir ara görüş derim ben. Bu arada hepinize iyi yıllarrrrrr.

Kaynatmadan yesek etkisi olur mu ben bu ara cok yememe ragmen kilo almadim gojy sayesinde

İyi günler hanımlar sadece güvenilir bir goji berry sipariş edebilmek icin siteye yeni üye olmak zorunda kaldım.Bana özelden deneyimlerinizi ve güvenilir alabileceğim yeri mesaj atabilirseniz sevinirim.Sağlıcakla kalın , umarım yeni yılda hedeflerinize ulaşırsınız. :)

bende kullanmak istiyorum gercekten bana kulanıpta FAYDASINI gören veyada görmeyen arkadaşlardan msj bekliyorum. bian önce alıp kullanmak istiyorum etkisini görmek dolabımdaki kıyafetlerimi giymek istiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…