Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Teşekkür ederim bende diyet yapmaya başladım ama bebekten fırsat bulup spor yapamıyorum sadece diyet yetmiyo
emzirmeye devam ediyorsun ya gider o kilolar canım 1 yaşından sonra daha kolay gidiyor hiç sıkma canını diyet yapıcam diye de kesme bence bebeğinin rızkını emzirmek mucize gibi gerçekten bebeklere çok sağlık katıyor eninde sonunda verilir yaaa vbi şekilde

Merhaba Kızlar, bence de goji berryi tek başına yemek zayıflatmıyor diyete yardımcı oluyor. Bugun sabah kahvaltısını biraz fazla kaçırdım ancak sedosss'un söylediği gibi yarım porsiyon yiyince doyuyorsun. Kan şekerini dengeliyormu bilmiyorum ancak p.tesi günü kanımı aldırdım 2 ay kullanıp tekrar baktıracağım bakalım değişiklik varmı diye . bugün satın aldığım siteye girdim Goji Berry ile yapılan diyet menusu yayınlamışlar onuda uygulamayı düşünüyorum kızlar bir bakabilrmisiniz yararı olurmu sizcede. Googleda Goji Berry Zayıflama Diyet Menusu yazınca çıkıyor.

peki ne kadar tüketiyoruz günde? aç karnına mı?
aç karnına yemeklerden 15 dk önce alıyorum ben çiğniyorum 21 tane falan üstüne bi bardak su içip 15 dk bekleyip yemeğimi yiyorum sabah akşam alıyodum öğlende alıcam çünkü açlık krizlerini bariz bastırıyor :) diyet ve spor da yapıyorum gerçekten normalden az yedirtiyo :)

nasıl kilo verdiniz acaba?motivasyona ihtiyacım var da

gerçekten süper.nerden aldınız acaba aktardan mı yoksa bi siteden mi

teşekkür ederim canım :)

canım teşekkür ederim 5 tl lik minik bir paket aldım ama benimkiler kuru . güya aktarın söylediğine göre bunlar cin den geliyormuş o yüzden kuru olmalıymis bilmiyorum artık beni mi kandirdi ama bi deneyeyim bakalım
nasıl kullanmam gerekiyor bu konuda da biraz yardimci olur musunuz

Canım kuru oluyor zaten ama böyle nasıl bir kuru biliyor musun kuru üzüm kurusundan birzcık daha kuru yani hani böyle iyice küçük kuru üzümler vardır ya onlar gibi çiğnerken vs hiçbir sorun yok rahatlıkla çiğneyerek yiyebiliyorsun iyice takır tukur değil yani bu meyve zaten çinde yetişiyormuş benim de hatırladığım kadarıyla ,ordan gelmiş olabilir ben gün de 3 kez 8 er adet yemeklerden 15 dk önce yiyorum ben de faydası oldu bi de sen dene bakalım ilk gün anlıyorsun zaten tokluk hissi veriyor

canım ilgin için çok teşekkür ediyorum tam da senin tarif ettiğin kivamdalar . yemeden önce pakette görünce ben onları takır takir diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş .
ben de bu sabah itibari ile 15 20 tane arası yedim çok mu yemisim sonrasında da sabah çorbası vardı bugun 1.5 kepçe çorba ve 1 küçük dilim tam buğday ekmegi yedim ama patlayacak kadar Tokum suan . Psikolojik mi acaba bilmiyorum ki . ...

Canım bu arda ilgin için teşekkürler. tam da senin tarif ettiğin kivamdalar canım insallh doğru üründür.ama bu sabah çok az bişey yedim ve suan öyle tok hissediyorum ki kendimi.
Bu arada canım sen ne kadar süredir kullanıyorsun ve kilo verdin mi goji sayesinde .. ne kadar surede

İyiaksamlar ben 6gün kullandim ve biraktim çünki hiçbir faydasini görmedim..ama güzel yorumları okuyunca yarin tekrardan başlicam

bi tanıdığımda 100 kg dan 83 e düşmüş ama o dukkan diyeti yaparken ara öğünde goji berry yiyormuş ama masabaşı çalıştığı için spor yapmadan 1,5 ayda 17 kg vermiş. tek başına kilo verdirir diye beklentisi olanlar için diyorum hayal kırıklığı olur diyetle sporla çok faydalı :) umarım herkes incecik olur bu kilolarla uğraşmak gerçekten çok zoor .. :)

Tamamen tesadüfen öğrendim bütün bunları gerçekten etkilimi kullananlar faydasını görmüş mu
canım ben daha dün başladım kullanmaya etkili mi bilmiyorum ama tok tutuyor gibi sanki.. bi kaç gün daha kullanip
İyiaksamlar ben 6gün kullandim ve biraktim çünki hiçbir faydasini görmedim..ama güzel yorumları okuyunca yarin tekrardan başlicam
ben de ne kadar etkili henüz karar veremedim ama sanki tok tutuyor gerçekten
bi kaç gün daha deneyip yorumlarımi yazcm

masallh ne guzel darısı bize insallh . kızlar kilolarımizi ve boyum uzu da belirtelim mi hafta da 1 gun de tartiliriz bakalım gerçekten ise yarıyor mu 1 hafta denemiş oluruz... kimler katılıyor . ben 1 hafta burdayım bakalım ise yarayı yaramadığını 1 hafta da görmüş olcz böylece..

Benim 4 günde kilo kaybım 1 kilo 200 grama ulaştııııı aferin bana kocaman bir aferin goji form'a

Canım ben toplamda 1 hafta kullandım 1 kilo verdim ama ilk başlarda yaptığım rejimi son dönemde yapamadım kızım 20 aylık ve emmeye devam ediyor heryerde emzirn anneler kullanmasın sakın diye okuyunca biraz da sanki süt çekilmiş gibi olunca huzursuz oldum 2 yaşından sonrasına bırakmaya karar verdim ama bariz derecede farkettiğim ilk günden itibaren tatlı krizine girmediğim ve daha uzun süre aç bekleyebildiğimdi örnek vermek gerekirse bugün yemedim mesela goji direk az evvel üşenmeden kendime çikolatalı kek yapıp yedim öğleden sonraları gözüm dönüyor resmen goji yediğim dönemde bu olmuyordu bir de resmen ödem attım rahatladım sabahları avuçlarımı sıkamazdım artık ellerim ayaklarım daha rahat bi emzirme bitsin hem sandolos sakızı hem goji yapıcam sandolos sakızı da çok iyi diyoprlar bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…