- Konu Sahibi sevgicik_38
-
bu arada güle güle büyüt bebeğini
öncelikle sarılığı atlatmak için her saat başı emzirmelisin.
ama o yaralarla çok zor biliyorum.
hangi kremi kullanıyorsun lasinoh diğerlerine göre daha iyi sanki.
bide saf zeytinyağını ocakta biraz yakıp soğutup sür bayaa rahatlatır.
bebek sadece meme ucunu alıyorsa ondanda geçmez o yaralar.
kahverengi kısmıda almasını sağlamalısın.
bebeğin kusmasıda biberonla ilgili değildir bence.
sürekli kusmuyorsa normaldir kusması arada.
ama fışkırır gibi kusuyorsa doktora görünmek gerekir.
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun. bizimki daha doğmadı ama benimde göğüs problemim var. normalde sütyensiz badi giyeyim evin içinde o bile sürtse tahriş olur göğüslerim. doktorum şimdiden kullanmam için lansinoh adında bir krem verdi. yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum sabah akşam. daha bebeğim olmadı ama hazırlıyorum belki faydası olur diye. istersen bi dene. krem çok minik ve biraz pahalı ama denemeye değer diye düşünüyorum. hem emzirirken silmenede gerek yokmuş bu kremi. inşallah geçer yaran. şimdiden geçmiş olsun.
merhabalar.henuz yenı dogum yaptım bebegımı emzırıyorum sag gogusumun ucunda yara var böyle ııcıne cektıkce degındıkce kopacak gıbı agrıyor dayanamıyorum nerdeyse emzırmeyı yarıda kescek duruma gelıyorum.krem aldım onu kullanıyorum ama fayda etmedı gene sızlıyorsutten kesmek ıstemıyorum bebegımde sarılık var doktora gıdıp ışın tedavsıı gorsun ıstemıyorum anne sutu ağız ıle gecıyor dedı doktor.bende sut verıyorum.ama dun sabaha karsı dayanamadım sutumu pompayla sagdım bıberone koydum ve verdım cok guzel ıctı oğlene dogru tam 2 kez kustu butun ıctıklerını cıkardı.meme ucu gıbı degıl bıberon alıskında degıl degsıklık oldguu ıcın mı kustu acaba?ne yapmam lazım lutfen yardım edın bana
merhabalar.henuz yenı dogum yaptım bebegımı emzırıyorum sag gogusumun ucunda yara var böyle ııcıne cektıkce degındıkce kopacak gıbı agrıyor dayanamıyorum nerdeyse emzırmeyı yarıda kescek duruma gelıyorum.krem aldım onu kullanıyorum ama fayda etmedı gene sızlıyorsutten kesmek ıstemıyorum bebegımde sarılık var doktora gıdıp ışın tedavsıı gorsun ıstemıyorum anne sutu ağız ıle gecıyor dedı doktor.bende sut verıyorum.ama dun sabaha karsı dayanamadım sutumu pompayla sagdım bıberone koydum ve verdım cok guzel ıctı oğlene dogru tam 2 kez kustu butun ıctıklerını cıkardı.meme ucu gıbı degıl bıberon alıskında degıl degsıklık oldguu ıcın mı kustu acaba?ne yapmam lazım lutfen yardım edın bana
Merhab canım,Gecenlerde doktor olan komsumuza gıttım.Ecrınyagmur arkadasımızın dedıgı Garmastan adlı ılacı onerdı.Benım goguslerım su an ıyı durumda ama yıne olursa ondan almayı dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?