Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende yüzümdeki tüylenme için kadın doğum uzmanına gtmiştim özellikle çenemdeki tüyler için. ultrasonla felan baktı sonra hormon tesleri istedi yaptırdım götürdüm. çok az bi hormon bozukluğu var dedi o zaman yaşımda küçüktü adam bana çok az bir hormon bozukluğun var dedi aslında biz hiç tedaviye gerek duymuyoruz dedi yaşında küçük ama madem çok kafanı takıyosun bir ilaç vereyim dedi doğum kontrol hapı verdi kullandım ama inanılnaz baş ağrısı yaptı bende herkeste ömi bilmiyorum ...
Benim göğsün alt kısımlarında çıkmaya başladı göğüs ucunun altında kalan yerlerde, tek tükte değil minik minik düzenli şekilde yayılmış olarak çıkmaya başladı napcammm ben onları... Dr gitmem lazım aslında ama pek sevmiyorum dr gitmeyi.
kızlar sakın cımbız ile almayın hem çoğaltıyor hem güçlendiriyor ayva tüyü şeklindeyse de kapkara bir hale getiriyor ben ağda ile alıyorum bayağı azaldı
insan vücudunun doğası gereği bir çok bölgede kıl vardır çok az kısımlar hariç göğüs de buna dahil üstünde ince tüyler olması gayet doğal kimisinde ten rengine göre daha belirgin gözükür kimisindede daha belirgin olabilir.amaaaaa benimde tam uca yakın yerde yani o pembe kısma en yakın yerde bir iki tane daha kalın tüy var bende makasla kesiyorum cımbızla almak zararlı olabilir diye kesitm.çoğalmadı ama gene çıkıo artık orayı yer etmiş gitmiyo napalım bi tane kıl içinde napalım yani.hem oraya gelene kadar ne kıllar var oooo