Göğüste tek tük çıkan tüylere çözüm napıyorsunuz?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Arkadaşlar göğsümün ucunda değil,üzerinde tek tük tüyler çıkıyor,eldivenle gördüm mü alıyorum.Siz neler yapıyorsunuz?

Bir de ben üşenip almıyorum bazen,evli hanımlar napıyor yani insan hiç mi üşenmez?

Son düzenleme:
ben gördüklerimi cımbızla çekiyorum valla
:sm_confused:

Son düzenleme:
Eee...sıkılmıyor musunuz ne bileyim?Ben bazen sinirimden ağlıyorum..Ağda yapınca noldu canım?sonrasında çoğaldımı?Birde komplemi ağda yaptın?

bence en güzeli doktora gitmek bendede vardı tek tük cımbızla aldım ve çoğaldı gibi doktora gitmeyi düşünüyorum başka çaresi yok galiba

Eee...sıkılmıyor musunuz ne bileyim?Ben bazen sinirimden ağlıyorum..Ağda yapınca noldu canım?sonrasında çoğaldımı?Birde komplemi ağda yaptın?

yok çoğalmadı. şöle bi üstünkörü geçiverdim ağdayla çok uğraşmadan 1 kere aldım bi dahada almadım zaten inceydi benim ordakiler ama var sonuçta.zarar vermedi bana ağda ii bile oldu

sadece epilasyonla kurtulursunuz yoksa çekildiği an çoğalır ağda ince tüylerinde siyah çıkmasına neden olur

ne doktoruna gidiceksin, iç hastalıkları filan mı? :))lülülülülülü

hayır canım önce cildiyeye gidiliyo bir arkadaşımda tüylenme sorunu vardı cildiyeye gitmişti bende öyle yapacağım laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae lülülülülülü lülülülülülü naniknanik naniknanik naniknanik

yıllar önce tv bir doktor gögüs ve göbek kısmında ki tüylenmenin ilk regli olunca vücut bu tür tüylenmeler olduğunu söylemişti.

Teşekkür ederim cvplarınız için arkadaşlar,Ben de ameliyat eldiveni ile tek tük çıkanları gördüğümde alıyorum.Belki iğneli epilasyonu deneyeceğim.Ne de olsa tek tük.

Ama uğraşmazsak,kötü gözüküyor. Orda ki tek bi tüy gözüme batıyor:/

Çok çirkinler:1no2:

Yıllardır muzdaribim ve cımbızla alıyorum. Çoğalmadılar ama güçlendiler sanki. Şu saatten sonra bırakılmaz da, çok sinir bozucu.

cımbızla bana çoğalır gibi geliyor o yüzden bende çıkan tek tük olanları elimle koparıyorum tüy halinde zaten

evet bendede var yaa çok gıcıklarsenağlamasenağlama
ben hiç bişey yapmıyorum zaten çok değiller tek tük öyle...

evlendikten sonra düşünürüm artık ne yapacağımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahh bu dertler hiç bitmezmi ya senağlama galiba bu esmer olmanın dezavantajları olsa gerejk aynı sorun bende de var cımbızla alıordum baktım baş olmuo kalın cıkıo sonra elimle koparmaya başladım sanki daha inceler suan yeri gelio vbende sinirimden ağlıyorum göbektede var napıcaz biz ya off off ama göbekte baya koyulastı galiba sarartıcı yüğzünden oldu senağlama sinir sinir

tüylenme varsa cildiyeden cok kadın dogum doktoruna gidin. jinekolog sorular sorup ona gore test istiyo. sonuca gore ilaç yazıyo. ben ciltiye gitmiştim onceden sivilce,tüyde soledem testesteron un yuksektır yazayı test dedi yaptırdı mama yuksek cıkmasına ragmen bişi yapmadı adam suratıma krem verdi. onun için jinekolga gittm.

sarartıcı karartıyor mu? :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…