- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
Amin ecmainİnşallah çok iyi olacaksınız ben inanıyorum tüm dualarım sizinle rabbim sizi çocuklarınıza bağışlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ecmainİnşallah çok iyi olacaksınız ben inanıyorum tüm dualarım sizinle rabbim sizi çocuklarınıza bağışlasın
Allah korusun.. yavrularınızın başında olacaksınız size birşey olmayacak ki.. lütfen moralinizi yüksek tutun gerçekten moral kemoterapiden de önemli moraliniz varsa bu hastalık Yok oluyor ama moral yoksa bu hastalık var oluyor. Onunla oyuncak gibi oynayacaksınız o sizi yönetmeyecek biz hastalığı yöneteceğiz. Ben psikolojik destek almanızı öneriyorum ama siz ne düşünüyorsunuz bu konudaSaat 4, birden uyandım, elim ayağım titriyor, çok korkuyorum, ölüm aklımda hep , benim yavrularım öksüzmü kalacak... küçük oğlumu (4) ve kızımı (7) dün arkadaşım yuvadan alıp kendine götürmüştü, aslında onları çok sever ama aratmış beni oğlum, anne bizi gelip alırmısın ben seni çok özledim dedi, o an içimde neler oldu neler
Eğer tek başınıza bu düşüncelerin etkisinden çıkamıyosaniz arkadaşın da dediği gibi kesinlikle psikolojik destek alin. Size çok faydası olur.Cocuklarinizla fırsat buldukça gezin dolaşın kafanız dagilir Hep aklimdasiniz. Hatta buraya sırf sizden haber almak için giriyorum. Dualarımızdasınız. Rabbim şifa versin insallahSaat 4, birden uyandım, elim ayağım titriyor, çok korkuyorum, ölüm aklımda hep , benim yavrularım öksüzmü kalacak... küçük oğlumu (4) ve kızımı (7) dün arkadaşım yuvadan alıp kendine götürmüştü, aslında onları çok sever ama aratmış beni oğlum, anne bizi gelip alırmısın ben seni çok özledim dedi, o an içimde neler oldu neler
Tabi ki kopacak kopar da gerekirse agla bağır içinde zehri bir anca at canım. Çaresiz değilsin tedavi olacaksın ve çok güçleneceksin. sen kendini bırakamazsın öyle bir lüksün yok çocukların var anneler çok güçlü olur değil mi?Her yazdığımda buraya dönüp bakıyorumki biri okumuş bana destek olmuşmu diye, tanımadığım siz güzel insanların varlığını bilmek benimle ilgilendiğinizi bilmek bana çok iyi geliyor,. Eşimin gözünde sürekli yaş , ben bazı şeyleri konuşmak istiyorum, eşim hemen ağlıyor, bırakma kendini diye üzülüyor. Dün anneme söyledim göğsümde kötü huylu diye ama diğerlerini demedim, ağladı, zorla kendini tuttu, ben onu teselli ettim. Ama kemiklerindeki ağırlar sebebinizde artık bildiğim için beyniminde oyunuyla artıyor, uykudan uyatıyor beni.
hastanede psikolojik destek için bir doktor bayan gelmişti ,kendi doktorumda oda hemşirelerde öyle güzel davranıyorlarki, hepsi gelip sarılıyor. Kendimi değerli hissettiriyorlar. Dün bi arkadaşımla bizimleydi, sağolsun bana çok güç verdi ama yalnız kalınca hep aklımda ölüm ve çocuklarımın ailemin perişan oluşu.1-2 saat sonra port taktırmak için gideceğim, abimin eşi aramızda 100 km var bende geleceğim diye tutturdu, yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar, ama içimde fırtınalar kopuyor
Haklısın. Port taktırmak için odaya ilk girdiğimde ağlayarak girdim, kendimi tutamadım, buradaki diğer 3 hasta benimle öyle güzel konuştularki, şuan çokTabi ki kopacak kopar da gerekirse agla bağır içinde zehri bir anca at canım. Çaresiz değilsin tedavi olacaksın ve çok güçleneceksin. sen kendini bırakamazsın öyle bir lüksün yok çocukların var anneler çok güçlü olur değil mi?
Geçecek inşallah rabbim mübarek günde size bol bol şifalar versin çocuklarınıza eşinize bağışlasınHaklısın. Port taktırmak için odaya ilk girdiğimde ağlayarak girdim, kendimi tutamadım, buradaki diğer 3 hasta benimle öyle güzel konuştularki, şuan çok
İyi hissediyorum kendimi, çok güzel enerji verdiler bana . Sizede küçük bir resim atıyorum . Allahım Şafi ismi ile şifa versin, ilk adımı attım, gerisi kolaylıkla gelir geçer inşaallah
Kendimde o gücü toparlayıp dediklerinizi yapmaya çalışacağım. Annem ben iyileşene kadar bende kalacak , bana iş güç yaptırmıyorlar zaten sağolsunlar. Onun varlığı bile beni güçlü hissettiriyor, hele bana bakıp dua etmesi, sabah ezandan önce uyanması, oturup ses çıkarmadan benim kalkmamı beklemesi Aile konusunda Çok şanslıyım, elhamdulillah, hatta abim şuan ev yaptırıyor durumumdan dolayı okadar kötü ve pişman olduki, herşeye rağmen benim yanımda 1 odada olsa ev alıp yakınımda olmak istiyor. Bu manevi duygular beni çok motive ediyorÖlüm, Korku, Öksüzlük, Endişe ...vb bu kelimeleri çağırmayın.
Biz insanlar maalesef o kadar negatifliğe alışmışız ki, hemen herşeyin kötüsünü düşünüyoruz, yapmayın.
Evet Kanser korkunç, soğuk sadece burç olarak bilsek keşke ama nasıl ki migren, fıtık veyahutta grip var o da bir tür hastalık.
Sizin ona kattığınız anlam ve korku onun sizi etkilemesine göre fark edecek.
Tedavi şekli daha yoğun olan bir grip çeşidi oldunuz varsayın ve o şekil başlayın güne.
Tedavinizi olun, tedbirinizi alın taktiri Allâha bırakın.
Aileniz ile güzel ve keyifli zaman geçirin, hasta olduğunuz için değil, olması gereken o olduğu için.
Günlük rutin işlerinizi halledip kendinize zaman ayırın hasta olduğunuz için değil olması gereken o olduğu için.
Yani demem o ki, kendinizden lütfen ama lütfen vazgeçmeyin.
Atın üzerinizden o endişeli ağırlığı.
İlk önce kendiniz ve sonra sevdikleriniz için.
Her şey çok güzel olacak. Güçlü kadınları çok severim hem güçlü hemde neşeli kadınlara bayılırımHaklısın. Port taktırmak için odaya ilk girdiğimde ağlayarak girdim, kendimi tutamadım, buradaki diğer 3 hasta benimle öyle güzel konuştularki, şuan çok
İyi hissediyorum kendimi, çok güzel enerji verdiler bana . Sizede küçük bir resim atıyorum . Allahım Şafi ismi ile şifa versin, ilk adımı attım, gerisi kolaylıkla gelir geçer inşaallah
Evet geçecek Allah’ın izniyle.Geçecek inşallah rabbim mübarek günde size bol bol şifalar versin çocuklarınıza eşinize bağışlasın
Yalnız değilsiniz ki burada da bir aileniz var hepimiz sizin için buradayız size dua ediyoruz şifa diliyoruz. Böyle olun lütfen moraliniz yüksek olsun psikolojik desteği de alın lütfen çok önemliEvet geçecek Allah’ın izniyle.
benim sadece etrafımda Gülen neşe saçan beni yalnız bırakmayan insanlara ihtiyacım var, çünkü yalnız kaldıkça dibe batıyorum
Dün psikolok görüşelimmi dedi, ne anlatacağımıda bilemedimki:) ilerleyen dönemlerde mutlaka ihtiyacım olduğunda ararım, çünkü ben anlatmazsam rahatlayamamYalnız değilsiniz ki burada da bir aileniz var hepimiz sizin için buradayız size dua ediyoruz şifa diliyoruz. Böyle olun lütfen moraliniz yüksek olsun psikolojik desteği de alın lütfen çok önemli