Göğüste kitle

Benim ailemde kansere yakalanan cok var malesef.. Babam, babannem, dedem, halam, amcam...

Bu nedenle bu hastaliktan ben de korkuyorum yani nasil bir ruh hali icinde oldugunu tam olarak olmasa da az da olsa biliyorum arkadasim. Bi yerim agrisa aklima ilk gelen hastalik kanser oluyor malesef. Psikolojik olarak sanirim. Tedavi surecinden, ölumden vs korkuyorum.

Sonra durup dusunuyorum. Ölüme olmasi gerekenden cok daha farkli ve korkunc bir sekilde yaklastigimizi fark ediyorum. Aslinda korkunc olan bu dunya.. ölüm ise aslinda yok olus degil sonsuza variş, ebedi hayat. Insanin ameli iyi olduktan sonra korkmamasi gerek diyorum kendi kendime. Sonra rahatliyorum. Bu dongu bu sekilde surup gidiyor.

Meme kanserinin yapisindan midir nedir bilemiyorum ama yayilma olsa bile cok iyi sonuclar alinabiliyor tedavi ile. Basari sansi en yuksek olan kanser denebilir. Ben senin de allahin izni ile iyi olacagina yurekten inaniyorum.

Ama herseyden once moralini yuksek tut lutfen ve ölümu aklina getirme. Gelse bile kendini benim yaptigim gibi telkin etmeye calis. Mesela olum sadece hastalar icin degil ki.. saglikli insanlar icin de var. Ben saglikli bir insanim ama 1 dakia sonra kalp krizi ya da trafik kazasi gecirip olmeyecegim ne malum?

Oyuzden ölumu dusunmemeye calis. Olum herkes icin ve her an gerceklesebilecek birsey.

Benim ailemde kansere yakalanan cok var malesef.. Babam, babannem, dedem, halam, amcam...

Bu nedenle bu hastaliktan ben de korkuyorum yani nasil bir ruh hali icinde oldugunu tam olarak olmasa da az da olsa biliyorum arkadasim. Bi yerim agrisa aklima ilk gelen hastalik kanser oluyor malesef. Psikolojik olarak sanirim. Tedavi surecinden, ölumden vs korkuyorum.

Sonra durup dusunuyorum. Ölüme olmasi gerekenden cok daha farkli ve korkunc bir sekilde yaklastigimizi fark ediyorum. Aslinda korkunc olan bu dunya.. ölüm ise aslinda yok olus degil sonsuza variş, ebedi hayat. Insanin ameli iyi olduktan sonra korkmamasi gerek diyorum kendi kendime. Sonra rahatliyorum. Bu dongu bu sekilde surup gidiyor.

Meme kanserinin yapisindan midir nedir bilemiyorum ama yayilma olsa bile cok iyi sonuclar alinabiliyor tedavi ile. Basari sansi en yuksek olan kanser denebilir. Ben senin de allahin izni ile iyi olacagina yurekten inaniyorum.

Ama herseyden once moralini yuksek tut lutfen ve ölümu aklina getirme. Gelse bile kendini benim yaptigim gibi telkin etmeye calis. Mesela olum sadece hastalar icin degil ki.. saglikli insanlar icin de var. Ben saglikli bir insanim ama 1 dakia sonra kalp krizi ya da trafik kazasi gecirip olmeyecegim ne malum?
Oyuzden ölumu dusunmemeye calis. Olum herkes icin ve her an gerceklesebilecek birsey.
Düzenli kontrol yaptırıyormusun?
Gerçi ben 17 yıldır aksatmadan yaptırıyordum ve Ocak ayına randevum hazırdı...neyse
Dediklerinde haklısın, ama ne yapayım elimde değil, ölümden korkuyorum, güvene bilecek hiçbir amelim yok. bide küçük çocuklar olunca korku dahada farklı boyutlar alıyor. Ama bana burada söylenenleri yapmaya çalışacağım , ölümü düşünmemeye gayret edeceğim. :)

Allah senide korktuğun yere uğratmasın amin.

Rabbim size bu mübarek gün hürmetine Şafii ismi ile şifalar versin inşaAllah 🤲🤲
Bunların hepsi geçici imtihan Allahın izniyle kardeşim ❤️ sen sabredersen sen kazanırsın ❤️ Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah ❤️

Rabbim tez zamanda sifa versin inşallah. Hiç korma. Ameliyatla alınacak ve bitecek inşallah hemen önünü keserler Allah'ın izniyle. Hastalık insanlar için hepimizin başına gelebilir. O kadar çok kadın var ki bunu yaşayan gunumuz hastalığı gibi bir şey oldu. Ama eş zamanlı çözümde üretiliyor tedavi yöntemleri gelişiyor. İnşallah her şey yoluna girecek bak görürsünüz yeniden iyi hissedeceksiniz kendinizi. Bugün bu kadar üzüldüğünuzu kaygilandiginizi unutacaksiniz bile.
İçiniz sıkıldıkça Allah'a dua edin. Ona sarılınca mutlaka bir sıcaklık hissedersiniz kalbinizde ♥️ Bizim bir Rabbimiz var asla yalnız değiliz

Rabbim şafi isminin hürmetine size ve tüm hasta kardeşlerimize şifa versin inşallah canım.yüreğini kalbini ferah tut.

Allah şifa bekleyen tüm hastalara yardım etsin, bu mübarek günde siz ve sizin gibiler için dua ediyorum hep. Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Allah çok büyük, o "ol" der ve olur... Sakın ümidimizi yitirmeyin. Moral ve motivasyon en önemli destek kaynağınız olsun.🤲🌷

X