- 14 Haziran 2014
- 2.080
- 2.023
- 158
- Konu Sahibi tekgercegim
-
tesekkueler.evet badit. ben de lokal anestezi ile aldirmistim.kitleyi aldirmak kolaydi da, dikis ipini aldirmasi o.kadar can yakiciydi ki 10 sene gecti unutamadim :)Geçmiş olsun basit bir ameliyatmış sanırım, dayanabilirsen sadece göğsünün uyuşturup yapabilirim dedi hatta
ben daha gitmedim canım, o yüzden sizlere soruyorum. mesela hastaneden randevu alırken hangi bölüme almalıyız, atıyorum dahiliye, genel cerrah gibi anlatabildim mi?ben özel gaziosmanpaşa tıp fakultesi meme polikliğini başkanına muayne olmuştum onada devam ederim diyorum
sizler peki?
Genel cerrah canımben daha gitmedim canım, o yüzden sizlere soruyorum. mesela hastaneden randevu alırken hangi bölüme almalıyız, atıyorum dahiliye, genel cerrah gibi anlatabildim mi?
çok teşekkür ederim canım.Genel cerrah canım
tesekkueler.evet badit. ben de lokal anestezi ile aldirmistim.kitleyi aldirmak kolaydi da, dikis ipini aldirmasi o.kadar can yakiciydi ki 10 sene gecti unutamadim :)
ben daha gitmedim canım, o yüzden sizlere soruyorum. mesela hastaneden randevu alırken hangi bölüme almalıyız, atıyorum dahiliye, genel cerrah gibi anlatabildim mi?
Sıkıntı edecek hiç birşey yok arkadaşım. Benim 3 tane bir tanesinde 4 tane birisinde olmak üzere 7 tane var. İki kere de aldırdım.Aldırmasam da olurmuş şimdi düşününce, regl olmadan birkaç gün önce ve bittikten birkaç gün sonra elle muayeneni de yap, yıllık yada altı aylık kontrollerini ihmal etme. Birde koltuk altı roll-on lar ve deodorantlarda memede kist yapma riskleri var. Direkt kullanma hiç bir şey olmaz korkulcak bişecik yok
bende de kitle var ve yılda bir kere dr kontrolüne gidiyorum,,Amin gerçekten çok yaygınlaştı
kızlar gecmıs olsun sızede
sızın ne zamandan berı var?
ben sanırım sıze gore yenı ogrendım kucuk fıbrokıstık dendı banada raporum o sekılde cıktı senede bır kontrol dendı
Benimkinin boyutu biraz büyükmüş sanırım o yüzden alınması daha iyi dedi
genel cerrahi canımkızlar hepinize çok geçmiş olsun. kontrol için hastanede hangi bölüme gidiyorsunuz?
bende de kitle var ve yılda bir kere dr kontrolüne gidiyorum,,
sadece bir dr a guvenme başka dr larda görüş,,,bu durumlarda gerçekten güvenebileceğin bir dr un olması çok önemli,,,,
Ameliyattan korkuyorum ister istemez, benim adet dönemi geçti küçülme felan yok aynı duruyo belki de büyümüştür ama küçülme yok
birde eniyi hekim diye bir websitesi var oradan da dr a bakabilirsin,,,,Önümüzdeki hafta bi başka doktora daha gidicem eğer o da alalım derse aldırcam zaten cnm, tanıdık çevredn duyduğum doktorlara gitmeye çalışıyorum zaten rastgele birine gitmem
korkcak bırsey yok kardesımde çıkmıştı dr alalım buyuk dedı uyutup amelıyat yaptılar şükür rahat gectı....sonuç temız çıktı fıbreadenommuş...elımıze poşetle tutusturdular kıtleyı...fındıkla cevız arası bır buyuklukteydı....
gecmış olsun
Teşekkür ederim, evet benim de elime gelenin boyutu o kadar.. Peki ameliyat sonrası nasılsı çabuk toparlandı mı ??
bırkaç gun sızı oldu tabı....yalnız yıllar gectı hala bazen ağrı gırıyo sılzıyo der anlık ama oluyo
bu kistler adet zamanı delı agrılar yapıyor degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?