- 16 Mart 2009
- 863
- 15
- 118
- Konu Sahibi tekgercegim
-
öncelikle geçmiş olsun doktorun dediği gibi iyi huylu kitle ise gebeliğe engel olmaz diye düşünüyorum.rahimden yada yumurtalıklardan alınan kitleler bile çoğu zaman engel olmuyor.
fibrokist mı senin ki acaba öyleyse hiç bisey olmaz
aynen benımde öyle 6 ayda bir duzenlı baktırıyorum ALLAH A ŞÜKÜRLER OLSUN SIKINTI YOKfibrokistse sorun olmaz merak etme hatta bana alınmasına gerek yok demişlerdi düzenli kontrole gidiyorum sadece
fibrokistse sorun olmaz merak etme hatta bana alınmasına gerek yok demişlerdi düzenli kontrole gidiyorum sadece
aynen benımde öyle 6 ayda bir duzenlı baktırıyorum ALLAH A ŞÜKÜRLER OLSUN SIKINTI YOK
fibrokistse sorun olmaz merak etme hatta bana alınmasına gerek yok demişlerdi düzenli kontrole gidiyorum sadece
kitle dediğin sey sanırım alınıp patajıye gıdecek
kan testlerını yaptırdınızmı
benımde her ıkı gogusumde kıtle var kucuk ve hormonal bırsey dendı
eylul ayında ogrendım
eylul ayında yenıden mem usg cekılecegım.
allah yardımcınız olsun
Ben aldirmistim seneler once bekarken, sonrasinda yeniden olustu sagda 3 solda 2 tane .bir sikinti yasamiyorum doktor almaya gerek gormedi. 15 aydir da emziriyorum kizimi , sikinti yok yani cok sukur :)
su meme kanserı cok yaygın oldugu ıcın bende bı yardan butun gogus dokumu aldırıp sılıkonmu yaptırsam dıyorum cunku boylelıkle ıhtımal %1 kadar dusuyormus
Allah korusun hepımızı
kızlar gecmıs olsun sızede
sızın ne zamandan berı var?
ben sanırım sıze gore yenı ogrendım kucuk fıbrokıstık dendı banada raporum o sekılde cıktı senede bır kontrol dendı
su meme kanserı cok yaygın oldugu ıcın bende bı yardan butun gogus dokumu aldırıp sılıkonmu yaptırsam dıyorum cunku boylelıkle ıhtımal %1 kadar dusuyormus
Allah korusun hepımızı
aynen benımde öyle 6 ayda bir duzenlı baktırıyorum ALLAH A ŞÜKÜRLER OLSUN SIKINTI YOK
kızlar gecmıs olsun sızede
sızın ne zamandan berı var?
ben sanırım sıze gore yenı ogrendım kucuk fıbrokıstık dendı banada raporum o sekılde cıktı senede bır kontrol dendı
kızlar hepinize çok geçmiş olsun. kontrol için hastanede hangi bölüme gidiyorsunuz?Geçmiş olsun basit bir ameliyatmış sanırım, dayanabilirsen sadece göğsünün uyuşturup yapabilirim dedi hatta
ben özel gaziosmanpaşa tıp fakultesi meme polikliğini başkanına muayne olmuştum onada devam ederim diyorumkızlar hepinize çok geçmiş olsun. kontrol için hastanede hangi bölüme gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?