• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüste kitle yardım

Geçmiş olsun basit bir ameliyatmış sanırım, dayanabilirsen sadece göğsünün uyuşturup yapabilirim dedi hatta
tesekkueler.evet badit. ben de lokal anestezi ile aldirmistim.kitleyi aldirmak kolaydi da, dikis ipini aldirmasi o.kadar can yakiciydi ki 10 sene gecti unutamadim :)

ben özel gaziosmanpaşa tıp fakultesi meme polikliğini başkanına muayne olmuştum onada devam ederim diyorum
sizler peki?
ben daha gitmedim canım, o yüzden sizlere soruyorum. mesela hastaneden randevu alırken hangi bölüme almalıyız, atıyorum dahiliye, genel cerrah gibi anlatabildim mi?

ben ilk türk meme vakıf na gitmiştim orada iyice anlattılar sorunu şimdik devamlı İstanbul kartdalda özel bir hastanede kontrol yaptırıyorum o hastaneyi seçmemdeki tek sebep ultrason yapan doktor tek kelime ile mükemmel yapıyor işini inceliyor uğraşıyor

tesekkueler.evet badit. ben de lokal anestezi ile aldirmistim.kitleyi aldirmak kolaydi da, dikis ipini aldirmasi o.kadar can yakiciydi ki 10 sene gecti unutamadim :)

Bana da doktor dedi sadece o bölgeyi uyuşturup alabilirim dayanabilirsen dedi ama ben hayatta dayanamam korkarım yani kan felan tutar beni, onlar bayıltmasa da ben bayılırım :KK46:

ben daha gitmedim canım, o yüzden sizlere soruyorum. mesela hastaneden randevu alırken hangi bölüme almalıyız, atıyorum dahiliye, genel cerrah gibi anlatabildim mi?

Ben ilk önce kadın doğuma gitmiştim cnm, ultrason çektirdi sonra kitle olduğu kesinleşince genel cerraha yönlendirdi, en iyi baştan cerraha gitmek

Sıkıntı edecek hiç birşey yok arkadaşım. Benim 3 tane bir tanesinde 4 tane birisinde olmak üzere 7 tane var. İki kere de aldırdım.Aldırmasam da olurmuş şimdi düşününce, regl olmadan birkaç gün önce ve bittikten birkaç gün sonra elle muayeneni de yap, yıllık yada altı aylık kontrollerini ihmal etme. Birde koltuk altı roll-on lar ve deodorantlarda memede kist yapma riskleri var. Direkt kullanma hiç bir şey olmaz korkulcak bişecik yok:KK66:

Ameliyattan korkuyorum ister istemez, benim adet dönemi geçti küçülme felan yok aynı duruyo belki de büyümüştür ama küçülme yok

kızlar gecmıs olsun sızede
sızın ne zamandan berı var?
ben sanırım sıze gore yenı ogrendım kucuk fıbrokıstık dendı banada raporum o sekılde cıktı senede bır kontrol dendı

benim 10 senedir var senede bir kere ultrasona giriyorum parça alınıp kontrolde edildi cok sükür bir sorun çıkmadı 3 kadından birinde olan bişeymiş zaten

bende de kitle var ve yılda bir kere dr kontrolüne gidiyorum,,
sadece bir dr a guvenme başka dr larda görüş,,,bu durumlarda gerçekten güvenebileceğin bir dr un olması çok önemli,,,,

Önümüzdeki hafta bi başka doktora daha gidicem eğer o da alalım derse aldırcam zaten cnm, tanıdık çevredn duyduğum doktorlara gitmeye çalışıyorum zaten rastgele birine gitmem

Ameliyattan korkuyorum ister istemez, benim adet dönemi geçti küçülme felan yok aynı duruyo belki de büyümüştür ama küçülme yok

korkcak bırsey yok kardesımde çıkmıştı dr alalım buyuk dedı uyutup amelıyat yaptılar şükür rahat gectı....sonuç temız çıktı fıbreadenommuş...elımıze poşetle tutusturdular kıtleyı...fındıkla cevız arası bır buyuklukteydı....
gecmış olsun

Önümüzdeki hafta bi başka doktora daha gidicem eğer o da alalım derse aldırcam zaten cnm, tanıdık çevredn duyduğum doktorlara gitmeye çalışıyorum zaten rastgele birine gitmem
birde eniyi hekim diye bir websitesi var oradan da dr a bakabilirsin,,,,
çünkü artık parçayı almak yerine oradan su çekiyorlar,,,onu patoloji ye gönderiyorlar,, gerçi dr değilim uzmanlık alanımda değil ama iki değil 3 tane dr a görün,,,
çok geçmiş olsun,,,

korkcak bırsey yok kardesımde çıkmıştı dr alalım buyuk dedı uyutup amelıyat yaptılar şükür rahat gectı....sonuç temız çıktı fıbreadenommuş...elımıze poşetle tutusturdular kıtleyı...fındıkla cevız arası bır buyuklukteydı....
gecmış olsun

Teşekkür ederim, evet benim de elime gelenin boyutu o kadar.. Peki ameliyat sonrası nasılsı çabuk toparlandı mı ??

bu kistler adet zamanı delı agrılar yapıyor degılmı

Back
X