bosbank Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2017 443 432 53 28 15 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi bosbank #1 arkadaşlar merhaba. sağ göğsümün sağ kenarında bir acı hissettim ve elim bir bezeye denk geldi. boyutu fındıkdan büyük olduğu kesin ve yaygın. dokunduğumda cok acıyor. ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. bu tarz sorun yaşayan var mı ?
arkadaşlar merhaba. sağ göğsümün sağ kenarında bir acı hissettim ve elim bir bezeye denk geldi. boyutu fındıkdan büyük olduğu kesin ve yaygın. dokunduğumda cok acıyor. ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. bu tarz sorun yaşayan var mı ?
M mer-vee Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2015 170 123 103 17 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi bosbank #2 Benimde koltuk altimda vardi gittim kist dediler gogsumde de varmis kist goguslerimde cok agriyordu. allah korusun meme kanseri agri yapmiyormus dr soyledi.
Benimde koltuk altimda vardi gittim kist dediler gogsumde de varmis kist goguslerimde cok agriyordu. allah korusun meme kanseri agri yapmiyormus dr soyledi.