kime nekadara taktirdiniz acabaEvet arkadaşlar ben göğüslerime silikon taktırdım. Ameliyatı İstanbulda oldum. Bi göğsüme 250 diğerine 275cc takıldı. Daha büyüğü göğsüme sığmamış. Kas altına takıldı. Çok memnunum keşke daha önce taktırabilseydim. Kimse korkmasın çok kolay bir ameliyat
İstanbulda Serhat Tuncer'e ameliyat oldum. 11 bin tl ödedimkime nekadara taktirdiniz acaba
Annem 10 sene önce silikon taktırmıştı. Gittiğimizde doktora sorduk. Muayene etti ve bir sorun olmadığını söyledi. Eğer bir rahatsızlık hissetmiyosanız değiştirmeye gerek yokmuşDaha sonra yenilemek gerekiyor değil mi silikonları ben öyle hatırlıyorum?
izmirdeyim bir doktor önerisi olan varmı acaba.?merhaba bende 300cc taktırdım Adana'da dr.Serkan Sayılkan yaptı 13 gün oldu ve ben gerçekten çok memnun kaldîm Adana'daki arkadaşlara kesinlikle öneririm
Ne kadara taktırdınız acaba vede doktorunuz özelmi devletmimerhaba bende 300cc taktırdım Adana'da dr.Serkan Sayılkan yaptı 13 gün oldu ve ben gerçekten çok memnun kaldîm Adana'daki arkadaşlara kesinlikle öneririm
Güle güle kullan :))) benimde 1 ay oldu nisan 19 da olmuştum biri 350 diğerine 375 takıldı bende keşke önceden yaptırsaymışım diyorum hatta bir tık daha büyük olabilirimiş diyorum ama bu hali bile mükemmel bu konuda müzdarip olan herkes korkmadan yaptırsın acı ağrı çekiyorsun kısa süre ama kesinlikle değiyor çektiğineEvet arkadaşlar ben göğüslerime silikon taktırdım. Ameliyatı İstanbulda oldum. Bi göğsüme 250 diğerine 275cc takıldı. Daha büyüğü göğsüme sığmamış. Kas altına takıldı. Çok memnunum keşke daha önce taktırabilseydim. Kimse korkmasın çok kolay bir ameliyat
İnş herşey sorunsuz gider sağlıkla atlatırsın konuşmayan doktor derken o nasıl oluyor bunu bildiğin halde neden o doktorla devam ediyorsun arkadaşım doktor önemli konuşacak bilgilendirecek ben olsam değiştirirdim parasıyla değilmi bedavaya yapıyor sankiBende 26 Haziran'da olucam 6000 TL şimdiden stres heyecan sardı beni de benim doktor pek konuşmayan cinsten çıktı zorla laf aldım ağzından 6 Haziran'da tahlillerim var acaba ozaman mi ölçü falan alacak
Yani ben sordum cevabı zor verdi yuvarlak istiyorum biraz büyük istiyorum dedm kafa salladı ne biliyim devlet Hastanesi'nde yaptıracağım için bı bu doktor var maalesef tahlillerim için gidince inşallah aklımdaki soru işaretlerini temizler yoksa vazgecebilirim sonuçta herşeyi ayrıntılarıyla anlatmak zorundaİnş herşey sorunsuz gider sağlıkla atlatırsın konuşmayan doktor derken o nasıl oluyor bunu bildiğin halde neden o doktorla devam ediyorsun arkadaşım doktor önemli konuşacak bilgilendirecek ben olsam değiştirirdim parasıyla değilmi bedavaya yapıyor sanki
Bende Ekrem Keskin e ameliyat oldum ne kadar olumlu ne kadar işini seven bir doktor değil miben dikleştimeli protez yaptırdım 9000 tl kuzenimde amelyat oldu onda sarkma yoktu 8000 tl 'ye Dr. Ekrem Keskin'e ikimizde memnunuz kesinlikle öneririm
Kesinlikle öyle yap devlet hastahanesi bile olsa sonuçta ücret alıyor karşılığını beklemek senin en doğal hakkın ameliyat ile bitmiyor sonrasındada seni takip etmesi lazım sonra pişman olmaktansa daha ilgili doktora yaptırman daha sağlıklı ve mantıklı olurYani ben sordum cevabı zor verdi yuvarlak istiyorum biraz büyük istiyorum dedm kafa salladı ne biliyim devlet Hastanesi'nde yaptıracağım için bı bu doktor var maalesef tahlillerim için gidince inşallah aklımdaki soru işaretlerini temizler yoksa vazgecebilirim sonuçta herşeyi ayrıntılarıyla anlatmak zorunda
Aynen öyle. Birde bence bir sorun olduğu zaman dilediğin zaman ulaşabiliyormusun.Müsait olmasa bile sonradan dönüyor size. Yani adamla iletişim kurabiliyorsun .Ben birkaç doktora gitmiştim muayeneye farklı bence gerçektenBende Ekrem Keskin e ameliyat oldum ne kadar olumlu ne kadar işini seven bir doktor değil mi
Evet hele ben en cok başının etini yiyen hastalarından biri olmuşumdur eminim :) ama bıkmadan usanmadan her şeye cevap veriyorduAynen öyle. Birde bence bir sorun olduğu zaman dilediğin zaman ulaşabiliyormusun.Müsait olmasa bile sonradan dönüyor size. Yani adamla iletişim kurabiliyorsun .Ben birkaç doktora gitmiştim muayeneye farklı bence gerçekten
:)))Evet hele ben en cok başının etini yiyen hastalarından biri olmuşumdur eminim :) ama bıkmadan usanmadan her şeye cevap veriyordu