Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüslerim ile ilgili lütfen yardımcı olun çok önemli

selindiyebirivarmis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1
0
28
Herkese selamlar öncelikle ben 15 yaşındayım 16 olmama az kaldı. Gelelim konuya. benim göğüslerim aşırı küçük ama cidden sanki 11 yaşında normal birisininki kadar. Sütyenlerin içini zaten dolduramıyorum bu güne kadar hep yarım atletler kullandım yakında sütyene geçicem en küçük bedenine ama muhtemelen içi boş kalır ve kıyafetlerin üstünden yarım atlette olduğu gibi düz durur. Ne yapmalıyım büyümesi lazım lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim

Benim de 25 yaşıma kadar dümdüzdü, ameliyat tek çare meme büyütmek için.. Diğer yöntemler kalıcı değil.
Ya tikka annen falan tepki gostermedi mi sorcam sorcam soramiyorum annem bile tepki gosterdi yav evliyim ben noluyo yiaaa diyemedim de alinip ben seni dusunuyorum diye trip atar diye

Ya tikka annen falan tepki gostermedi mi sorcam sorcam soramiyorum annem bile tepki gosterdi yav evliyim ben noluyo yiaaa diyemedim de alinip ben seni dusunuyorum diye trip atar diye
Yok kız, annem ve babam çok destekçim oldular sağolsunlar. Anneannem bile destek verdi düşün. Ananem hatta herkes yaptırıyor yaptır dedi Kendisininkiler de hep küçükmüş, beni iyi anlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…