kızlar benimde bu ay çok belirgin şekilde yeşil yeşil damarlarım çıkmıştı birde ben beyaz tenliyim. bu damarlar göğsümden yukarı doğru dekolte bölgemde dahil vardı ve adet zamanlarımda böyle olmamıştım.. meğerse hamileymişim darısı sizlere artık.
kızlar benimde bu ay çok belirgin şekilde yeşil yeşil damarlarım çıkmıştı birde ben beyaz tenliyim. bu damarlar göğsümden yukarı doğru dekolte bölgemde dahil vardı ve adet zamanlarımda böyle olmamıştım.. meğerse hamileymişim darısı sizlere artık.
erken olabilir insallah hamilesindir
Bendede vardı yeşil damarlar adetime 2 gün kala idrarda 2. Çizgi silikti kanda baktirdim hamileymisim.. hakkinda hayırlısı olsun . Bi kacgun bekle kanda baktir derim
Bendede vardı yeşil damarlar adetime 2 gün kala idrarda 2. Çizgi silikti kanda baktirdim hamileymisim.. hakkinda hayırlısı olsun . Bi kacgun bekle kanda baktir derim
hamılelığin ılerleyen aylarında oluyor dıye bılıyorum,ama kişiden kişiye değişebilir,yalnız şuna dikkat et göğüs ucun kararmışsa ve etrafında kabarcıklar var mı kahve cemberın etrafında sıvılce tarzında,eğer oyleyse kesın hamılesın
canım adetine daha yedi gün varmış, biraz bekle istersen biraz günün geçsin öyle yap. benim 10 gün geçmişti gece yapmıştım testi biraz silik çıkmıştı 5 gün sonra tekrar yaptım bu sefer çok bariz belliydi çizgiler.seni çok iyi anlıyorum aynı durumları bende çok yaşadım. ama dediğim gibi azıcık sabretceksin inşallah güzel haberlerini alırız.
Evet adete 2 gün kala bel ağrısı kasik agrisi bide karnimda şişkinlik vardı.. bende hiç bulanti olmadı ama tiksinme vardı. Kişiye göre degisiyorpeki baska belirtiler varmiydi sende
tebrik ederim darısı başımıza diyorum:))
Amin aminn yüce rabbim bütün isteyenlere nasip etsin aratmasin ınş.. benim bebisim aşılama ile oldu hemde 14 subata denk geldi aşılamam. En güzel sevgililer günü hediyesini ben aldım bu sene...
amin inşallh..ne kadardır ugraşıyordunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?