• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüslerde yeşil damarların belirginleşmesi hamilelik belirtisi olabilirmi?

Benim 2 . Bebisim ilkinde 1.5 sene bundada 7 ay urastim 7 ay içinde kimyasal gebelik yaşadım dusukle sonuçlandı.. bir oğlum var 5 asinda fatih burak adında.

iki çoçugundamı aşılama ile oldu..bende bu ay adet olursam tedaviye başlamayı düşünüyorum. bir sorunmu vardıda olmadı hemen

iki çoçugundamı aşılama ile oldu..bende bu ay adet olursam tedaviye başlamayı düşünüyorum. bir sorunmu vardıda olmadı hemen
evet canim polilistik over sendromu var..ilk çocuğum aşılama icin doktorum 4 ay beklememi istedi ilaç tedavisi gordum 5 ay . Bekleme suresinde oldu. Doktorum ilacın etkisi uzun sürer bekleyelim demişti. Onda aşılamaya gerek kalmadi... Onda daha çok uğraşma sebebim gitigim doktorların çocuğun olmaz demediydi. Tüp bebeğe yollamadiydi.. bu dolktorumu buldum tavsiyeyle... Allah ondan binlerce kez razı olsun... Doktorum bana çok ümit Verdi sayesinde çocuk sahibi oldum. Tabi oncellikle allahın izniyle

arakadaşlar merhaba hamile değilim ancak gögüslerimde damar belirginliği çok fazla. adet olacakken hele iyice artıyor. Doktora görünmeli miyim sizce? ayrıca bu belirginleşme sanırım kilo almamla birlkte son 1.5 senede ortaya çıktı. bana fikir verirseniz sevinirim.

Evet kizlar benim de ilk defa boyle olduydu goguslerim damar damar. Ama hic beklemiyodum hamilelik 4 yillik evliyim bugun test yaptim sonuc 1080 cikti

kızlar benimde bu ay çok belirgin şekilde yeşil yeşil damarlarım çıkmıştı birde ben beyaz tenliyim. bu damarlar göğsümden yukarı doğru dekolte bölgemde dahil vardı ve adet zamanlarımda böyle olmamıştım.. meğerse hamileymişim darısı sizlere artık.:nazar::emir_bebek:

Merhabalar yaziniz dikkatimi cektide bende de öyle oldu bide gogusde şişkinlik oluyor test yaptım negatif ve günüm 7 gün gecikti normalmiş beta hcg yaptırdım sonuç negatif :-( hala adet olmadım oysa çok düzenli olurdum

Merhabalar yaziniz dikkatimi cektide bende de öyle oldu bide gogusde şişkinlik oluyor test yaptım negatif ve günüm 7 gün gecikti normalmiş beta hcg yaptırdım sonuç negatif :-( hala adet olmadım oysa çok düzenli olurdum

Üzülme canım belki vucut, rahim gebeliğe hazirliyordur kendini inşallah.

Back