Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim,kıl gibi değil ama beyaz tenli olduğum için görünüyo
iğneli mi :S
gözümden yaş gelio bnm iğnelide :S
koltukaltımda tek tük kalanlar için iğneliye gidiim dedim hiç de küsmedi walla :S
galiba bnde bi sorun war :S
ama lazerle bitti çok şükür. walla ben herkese öneririm. lazerde 2 seansa gittim hatta 1 hafta sora tekrar gitmem lazm ama henüz görünürde bişey yok. ne zmn çıkarlarsa o zmn gidicem. izmirde lazer yaptırmak isteyen olursa ben gittiğim yerin fiyat bilgilerine kadar yardımcı olabilirm :)
yaa hanımlarrr ben göğüs ucundakilerin cımbızla bile alınmasının kansere yol açtıgını duymuştum..lazer daha kötü deilmi..benimde baya var göğüs ucumda mecburen cımbızla alıyorum..tek tük olsa asla ellemezdim..bi gögüs ucuma yaptırmam lazer geri kalan heryere düşünüyorum:)
arkadaşlar...bana uygulamayı doktor yaptı..lazer ışın değil ışıktır dedı..yogun bır ışıktır..zararı yok..hem cıldın bılmem nekadarlık bır kısmına etkı edıyormuş aşağılara ulaşamıyormuş bıle..paylaşayım dedım...
merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede vardı iğneli epilasyonla 5-6 seansta bitti çok fazla acıda duymadım bence kesin çözüm iğneli epilasyon ama uzman birine yaptırılırsa
Ben göğsüme iğneli epilasyon yaptırıyorum ve inanılmaz memnunum. Ki hormon bozukluğum olduğu için epey epey geniş bir bölgede tüylenme vardı fakat 3 seansta kaymak gibi oldular. Bir kere alınan yerden bir daha çıkmadığı için daha az tüylenme sorunu olanlara da, benim gibi hormon bozukluğu olanlara da iğneli öneriyorum.
Dayanılmayacak bir acı yok, lazere bulaşmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
nerde yaptırdın arkadaşım İstanbul'da mısın?