Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dün göbekle göğüs ucuna yaptırdım bakalım nolacak beklemedeyim
beyaz tenliyim ayrıca göğüs çevresindeki tüylerim neden bilmiyorum son 1 yılda her tarafı kapladı maalesef kullandığım ilac ya da bakım ürünleri yüzünden.siyahlar sıklar bikaç defa tüy dökücü bikaç defa da epilasyon cihazı kullandım.tüy-kıl arası bişey oldular emin değilim.hangi cihazı kullanırsam sorunum daha çabuk çözülür bazı cihazlar etki etmiyo bliyorum siz hangi cihazla yaptırıyosunuz lazeri?
1,5 yıl önce yaptırdığım yerlerden çıkmadı mesela benim? Lazer konusunda nüksetmesi belki doğru olabilir ama iğnelide kökler yakıldığı için aynı yerden çıkmıyor. Yani benim çok fazla tüyüm vardı, erkek gibi aynı ve nihayet bitti. Çok mutluyum.
arkdaşlar benimde göğüsümde tüylenme war ama sakın olan lazer ağda cımbız gibi yollara girmeyin daha beter olur,iğneli epilasyon kesin ve en güvenilir yöntem
merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede vardı iğneli epilasyonla 5-6 seansta bitti çok fazla acıda duymadım bence kesin çözüm iğneli epilasyon ama uzman birine yaptırılırsa
Ben göğsüme iğneli epilasyon yaptırıyorum ve inanılmaz memnunum. Ki hormon bozukluğum olduğu için epey epey geniş bir bölgede tüylenme vardı fakat 3 seansta kaymak gibi oldular. Bir kere alınan yerden bir daha çıkmadığı için daha az tüylenme sorunu olanlara da, benim gibi hormon bozukluğu olanlara da iğneli öneriyorum.
Dayanılmayacak bir acı yok, lazere bulaşmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
Bende de gögüs uçlarında ve göbekte vardı ,arkadaşımın bahsettiği çok usta bir epilasyoncusu vardı ,ona gittim 4. seansıma yarın gideceğim ,ama müthiş derecede azaldı ,emeğinin karşılığını almak çok güzel,çünkü bu işte sahtekar da çok ,aman kızlar dikkat edin bence ,tavsiye olmadan gitmeyin ,bir de kılı çekerken hissetmemeli,önemli püf noktası ,eğer hissediyorsan yanmamıştır kılın kökü,ve daha kalın şekilde geri çıkar ,isteyen olursa tel verebilirim,Modada zeynep hanım ,süper gerçekten,ben fayda gördüm herkes de doğru adresi bulsun isterim
inşaallah canım kurtulacağız biz burdan paylaşalım deneyinlerimizi ah ah herkeste olduğu gibi bizde de var canlarım benim ne yapacazız araştırmaya devam edecez inşaallah.....
merhaba bende bu aralar lazer epilasyonu arastırdım ve izmirde bı yer buldum onumuzdekı ay gorusmeye gıdıcem subat basın da .ayrıca gogustekı tuyler hormon bozuklugun dan demıssın ama ben hormon testi yaptırdım ama hersey normal cıktı ve benım gogsum dahıl olmak uzere heryerım de var malesef.:1no2:.
İğneli epilasyon kesin çözüm. Ben iğneli ile kurtuldum ama sabır gerektiriyor. Lazer tavsiye etmiyorlar iyice araştırmadan bir şey yaptırmayın. İğneli epilasyonu İzmir'de Aysel ablaya yaptırıyorum çok memnunum. Özelden sormak istediğiniz her şeyi cevaplarım. inşallah kıl tüy derdi olan herkes kurtulur.