- Konu Sahibi EU1
bendede oldu malesef çımbızla aldım iyice sertleşti bende laser epilasyon yaptırıyorum şu an 3 seans bitti bakalım sonuç ne olacak ama şimdi den çok rahatım seansı 30 ytl 5 seans ücretli sonra ücret almıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşımın gittiği doktor göğüs tüyleri hormon bozukluğuna işarettir, lazer pek işe yaramaz,gene çıkar demiş kızlar ...
arkadaşlar ben 23 yaşındayım genital bölge koltuk altı bıyık ve göğüslerime yaptırıyorum.genital bölge ve kol altımda ciddi bir azalma oldu.kıl şeklinde değilde tüy şeklinde çıkıyo.göğüs kıllarıma yaptırdım 2 seans ve şimdi çıkmıyo çok menunum herkeze tavsiye ederim.çok rahatım.özelliklede tatilde çok rahat ettim
hormonlar çok basit olaylar değil ve ömür boyu onları kontrol altında tutmak da kolay değil
hormon testinde bozukluk çıkmayıp da tüylü olmanın bir sebebi de kıl köklerinin bir hormona karşı duyarlı olmasıymış yani bu daha da zor ve karışık bir durum çünkü önlenemeyecek bir şey galiba
o yuzden böyle sorunu olanlarda lazer dahi etki etmiyor bir süre sonra tekrar tüyler çıkıyor ama böyle sorunu olmayanlarda iyi sonuçlar alınıyor o yuzden herkeste değişir
hormon ilaçlarını da tavsiye etmiyorlar pek
gene de bir kadın doğum uzmanına gidip test yaptırmak da fayda var çok ciddi yüksek bir değer çıkarsa doktorla iyice konuşup bir karar vermek en mantıklısı
size aynen katılıyorum.hormon ilaçlarıda meme kanserini tetikliyor içilmemsinden yanayım.lazer herkezde aynı başarıyı elde etmiyor o yüzden en sağlıklısı iğneli eğer tüyler az isesenağlama