Bende de bu sorun var.normalde gayet tüysüzümdür.ama gögüs uclarımda 5-6 tel cıkıyolar.hormonal olsa vucut genelınde olması gerekmezmı bu tüylenmenın...:26:
umarım çözum bulan vardır da bızde faydalanırız.bende cımbızla topluyorum:/(
zayıflıkla falan alakası yok valla gayet kilom ii bendede aynı dert var
başlarda cımbızla alıyodum bi kaç tel:) ama bunu yapmaya başlayınca dağıldı
tamamen hormonel ben lazere gidicem yaz bitsin
13 yaşımda bıyıklarım var diye annemin başının etini yemiştim o da kendi kafama göre cımbızla alırım diye korkup iğneliye götürdü, valla gözümden yaş gelerek yaptırırdım benimkiler ince ve daha önce alınmamış olduğu için 3 seferde bitti. 15 yaşımda göğüs ucum ve göbeğimde biraz kalınlar çıkmaya başladı yine gittik onlar kalın olduğu için 4-5 sefer gittim. ayrıca göbeğimde göğüs ucunda ki gibi aşırı kalın değildi ama çoktu öle olunca da hepsini silme almak yerine aralardan seçtirerek aldırdım yani azaltmış oldum.
son olarak yapan kişinin becerisi ve sonrasındaki bakım çok önemli.
Evet bu göğsün etrafındaki kıllar başa bela, cımbızla alıyordum, geçen gün sirle aldım daha pürüzsüz göründü, ama lazeri tehlikeli olabilir diye yaptırmıyorum. Bu şekilde idare edeceğim sanırım. Doğum kontrol hapı kullanarak hormon dengemi bozup da kilo almak istemem. Zaten benim hormonlarım biraz yüksek olduğu için hekim ilaca gerek yok demişti. Öyle herşeyde ilaç kullanma taraftarı değilim. Ama sizlerde polikistik over varsa bu ciddi birşey, başka sorunlara da yol açabilir, zira bir arkadaşım aşırı kilo aldı, sebebi de bu hastalığın yol açtığı insülin direnci idi.
benımde gogus uclarımda toplasan 10 tel yoktur ama gecenlerde dayanamyıp cımbızla aldım sımdı arkların yorumunu okuyunca korktum artarsa dıegogus ucuna lazer yaptırabılırım dıer yerler lazerle bıttı ama hıc de duymadım gogus ucuna lazer yaptıran bayan
göğüs ucu etrafında çok hafif bir tüylenmem var öyle ki bazıları elime geliyor.Geriye kalan 3-5 koyu renkli ve uzun tüyü cımbızla alsam çoğalır mı yoksa lazer mi önerirsiniz? Ağdaya kesinlikle dayanamam.Kadın olmak ne zor :/
hic bir erkek killi gögüsleri beyenmez sizin yerinizde olsam hemen aldirirdim
Merhaba;
göğüs uçlarına lazer, iğneli epilasyon değdirmek çok zararlı ve yasak.
Buradaki arkadaşlara kim, nasıl yaptı bilemiyorum ama kesinlikle epilasyon değdirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?