göğüs ucumdaki anlamsız kıllar

Bende de bu sorun var.normalde gayet tüysüzümdür.ama gögüs uclarımda 5-6 tel cıkıyolar.hormonal olsa vucut genelınde olması gerekmezmı bu tüylenmenın...:26:
umarım çözum bulan vardır da bızde faydalanırız.bende cımbızla topluyorum:/(

Son düzenleme:

ya ynılen gıdalardaki hormonlar, radyasyon vs. kadınlarda tuylenme yaptı , cogu kadında tuylenme problemı var,eskılerde bu kadar yokmuş. yıne de doktora -endoktrın veya kadın dogum- gorunmenı tavsıye ederım cnm. bır sey varsa ilaç ve lazer veya ıgnelıye baslarsın, yoksa da yıne başlarsın ilaç dışında.

zayıflıkla falan alakası yok valla gayet kilom ii bendede aynı dert var
başlarda cımbızla alıyodum bi kaç tel:) ama bunu yapmaya başlayınca dağıldı
tamamen hormonel ben lazere gidicem yaz bitsin

yazın gecmesını gunes ısıgı ıcın beklıorsan beklemene gerek yok,zıra gogusler gunes ısıgı almıyor, kumsalda ustsuz guneşlenırım dersen bılemem tabi, kötu esprı mışaka bı yana , sımdı artık yazın bıle kol bacak lazer yapıorlar,ii korumak sartıyla.

neyseki çoğunlukla kurtulmuş gibisiniz darısı benim başıma artık

Evet bu göğsün etrafındaki kıllar başa bela, cımbızla alıyordum, geçen gün sirle aldım daha pürüzsüz göründü, ama lazeri tehlikeli olabilir diye yaptırmıyorum. Bu şekilde idare edeceğim sanırım. Doğum kontrol hapı kullanarak hormon dengemi bozup da kilo almak istemem. Zaten benim hormonlarım biraz yüksek olduğu için hekim ilaca gerek yok demişti. Öyle herşeyde ilaç kullanma taraftarı değilim. Ama sizlerde polikistik over varsa bu ciddi birşey, başka sorunlara da yol açabilir, zira bir arkadaşım aşırı kilo aldı, sebebi de bu hastalığın yol açtığı insülin direnci idi.

dogum kontrol hapı hormonları dengelemek ıcın kullanılıyor kı zaten. benm de hormonlarım yuksektı,dusmesı ıcın doktor dogum kontrol hapı vermıstı ve dusmustü, ama 1 yıl kullanılıyor bır seferde en fazla, bu hap.1 yılın sonunda bıraktım. ben kilo da almadım,bunyeye gore degısebılır,kılo alınırsa da dıyetle sporla dengelenebılır. hormonlar ciddi yaa,kıllanma yapıyor,ilerıde cocuk sahıbı olma ıhtımalıni etkılemesı falan,hormon demek her sey demek yani:) o yuzden 'her seyde' ilaç kullanmak sart,gereklıyse ve iyi bir doktor verıyorsa tabi.

benımde gogus uclarımda toplasan 10 tel yoktur ama gecenlerde dayanamyıp cımbızla aldım sımdı arkların yorumunu okuyunca korktum artarsa dıegogus ucuna lazer yaptırabılırım dıer yerler lazerle bıttı ama hıc de duymadım gogus ucuna lazer yaptıran bayan

gögus ucuna yapılıyor lazer canım. ben de yıllar once gogus ucuna bırkaç seans yaptırmıstım,bende hormon bozuklugu var,o zamanlar hangı alet oldugunu bılmıyorum ama, iz kaldı malesef ve faydasını goremeyınce bırakmıstım. Sımdı yenıden gıdıyorum tüm vucut başka bir sehırde aleksandıra, ama gogus ucu dahıl degıl, dıger yerlerden fayda gorursem goğse de yaptıracagım kesın.

benim sağ göğsümün ucunda tek bir tel kıl çıkıyo bildim bileli var hep ben hızlıca çekip kopartıyorum

meraba kızlar...benim size tavsiyem iğneli yapın kesin çözüm bu...
lazer gögsündeki ince kıllarıda tetiklice için daha da kötü olabiir.
ben henüz 1 kere yaptırdım.çok acıyo ama başka çaresi yok.
zamanında yüzüme lazer yaptırdaım .kalın tüylerim gitti ama yanagımda ki ince küçük tüyleri tetikledi .
o küçük masum tüyler uzamaya başladı.şimdi iğneliye gidiyorum memnunum.

bu arada kesinlikle işi bilen güvendiniz bi yer bulun....

Son düzenleme:
mrb kızlar benim göğüs ucumdada bu kıllardan maalesef var genetik birşey ben,mki son bir yıldır iğneli epilasyon yaptırıyorum bir yılda biter diye düşündüm ama olmadı azalma var incelme var ama çok değil ve bitmiyo bende gidiyorum bakalım inşallah sonucunu alırım

lazer konusu benimde kafamı karıştırmaya başladı.bacak bikini kol altında iyi gidiyor.4 seans gittim.sanırım bir-iki daha gidersem yeterli olacak.ancak yüz ve kolda pişman olacakmışım gibi bir his var içimde :26: yüzüm dağılmaya başladı gibi geldi.asıl konuya gelecek olursam göğüs çevresi kıllarıma iki kez ücretsiz olarak atış yaptı.sonra ben zararı olur diye evhamlandım yaptırmadım bu defada sanki kalınlaşıp çoğalmışlar gibi geldi.malum kalın kıllar için çok iyi ama inceleri kalınlaştırıyor.yayılıp gidiyor.iğneli epilasyon çok acı verici.moralim bozuldu geçen hafta göğüs çevresi ve yüz dahil tüm vücuduma sir ağda attım.yüzüm sivilce doldu!dudaklarımın kenarlarını koparttım Allah sonumu hayreyleye.kıllarla işimiz var.

göğüs ucu etrafında çok hafif bir tüylenmem var öyle ki bazıları elime geliyor.Geriye kalan 3-5 koyu renkli ve uzun tüyü cımbızla alsam çoğalır mı yoksa lazer mi önerirsiniz? Ağdaya kesinlikle dayanamam.Kadın olmak ne zor :/

canım üç beş tüyü kopar elınle gıtsın, 3-5 tüyün acısından ne olacak:) lazere gıttıgıne deger mı bılmıyorum 3-5 tüy için. bende de daha cok var tüy de simdilik ellemıyorum ben, bazen elımle cekıyorum, aynı duruyorlar:) hormon ıcın tekrar doktora gıttıgımde ilaçla beraber lazere baslayabılırım ama, bendekı tüy daha çok ama.

Merhaba;
göğüs uçlarına lazer, iğneli epilasyon değdirmek çok zararlı ve yasak.
Buradaki arkadaşlara kim, nasıl yaptı bilemiyorum ama kesinlikle epilasyon değdirme.

hic bir erkek killi gögüsleri beyenmez sizin yerinizde olsam hemen aldirirdim

Begenmemek ıcın erkek olmaya gerek yok zaten, kim ister ki boyle olsun, ama hormon bozuklugu olunca boyle olabılıyor malesef, ben bekarım, evlenınceye kadar da hallolur umarm tamamen.

Merhaba;
göğüs uçlarına lazer, iğneli epilasyon değdirmek çok zararlı ve yasak.
Buradaki arkadaşlara kim, nasıl yaptı bilemiyorum ama kesinlikle epilasyon değdirme.

siz nereden duydunuz veya ögrendınız acaba, bildigim kadarıyla üniversite hastanelerınde de yapıyorlar gogus ucuna lazer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…