canım benim bu konuda pek bir fikrim yok ama ne yaptırırsan yaptır öncesinde bir doktora görün derim yani bizlerin yerine bir doktora sorsan yan etkilerini falan öğrensen sonuçta göğüs bu şakaya gelmez ve ilerde anne olacaksın süt vereceksin inşallah Allah korusun olumsuz şeyler yaşamanı istemem bence bir uzmanla görüşmelisin :)
aynı sorun bende de var ve nasıl başetcemi bilmiyorumm
Hormonal bir sorun da olabilir ve ilaçla çözülebilir, önce bir doktora gitmelisin.
ya lazer yaptıran arkadaşlarım var hiçbiri memnun değil ben iğneli düşünüyorum ama bir yandanda korkuyorum:2:zayıflıkla falan alakası yok valla gayet kilom ii bendede aynı dert var
başlarda cımbızla alıyodum bi kaç tel:) ama bunu yapmaya başlayınca dağıldı
tamamen hormonel ben lazere gidicem yaz bitsin
dırekt hormon bozuklugu yaa ne zayıflıgı yapmayın arkadaslar...bende de var ve hormon bozuklugundan kaynaklı,doktora gıtmıstım, ılaç verdı bir sene kullandım bır seneden fazlası zararlıymış. sonra kestık hapı.goguse lazer yaptırmıstım sanırım bes yıl once ve ıkı kez ama kahverengı iz kalmıstı ben de bıraktım. izler sımdı daha az ama belli hala malesef. hangı marka lazer oldugunu da bılmıyorum o zmanlar.
ben iğneli yaptırmıştım yaklaşık 11 sene önce, çok acır yaparken ama gereken bakımı yaparsan iz kalmaz ve kesin çözümdür.
siz hangi bölgeye yaptırdınız acaba bide kaç seans gittiniz öğrenebilirmiyim
kızlar selam benim şikayetim göğüs uclarımdaki kıllar ilk başlarda cımbızla alıyordum ama şimdi başedilmez bir hal aldı lütfen yardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
cimbizla koparmak zararli diye biliyorum bunun yerine kaslarinizi kestiginiz makasla kisaltin...zayıflıkla falan alakası yok valla gayet kilom ii bendede aynı dert var
başlarda cımbızla alıyodum bi kaç tel:) ama bunu yapmaya başlayınca dağıldı
tamamen hormonel ben lazere gidicem yaz bitsin
katiliyorum...Hormonal bir sorun da olabilir ve ilaçla çözülebilir, önce bir doktora gitmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?