• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu agrisi

ben evleneli 4 ay oldu :) ama benim hemen hamile kalmam lazım. polikistik böbrek yetmezliğim var doktorum hastalığın ilerlemeden hemen hamile kalmalısın dedi :KK43:

Oo maşallah cicim ayralindasin kiz :KK76:

Hmm insAllah biran once hamis olursun sende olana kadar denemeye devammmm baska care yok bizim minisler cok inatlar gelmiyolar bir :KK49:

Ayyy valla ayniymisiz benim iki gogus ucum sizliyo bakalim senin ne zaman bat beraber bekleyelim madem :)
Ama benim birisi sızladığı için saçma geldi yani Blirti sayılmaz ben adet oldum ama beş gün gecikmeli oldum hep günü gününde olurdum kesin ilaçtan testlerde negatif ama inşallah sen hamile olursun hayırlısıyla Yen'i yıla hamile girersin ne güzel

Ama benim birisi sızladığı için saçma geldi yani Blirti sayılmaz ben adet oldum ama beş gün gecikmeli oldum hep günü gününde olurdum kesin ilaçtan testlerde negatif ama inşallah sen hamile olursun hayırlısıyla Yen'i yıla hamile girersin ne güzel
Hadi ya tuh neyse diger ay insAllah Allahtan umit kesilmez denemeye devammm

Bende kaynanamlardaydim bugun ilacin etkisimi bilmiyorum hala devam ediyorsa eger midem bulandi basim dondu bi an gogus uucum agriyo falan diyince kadin bi sevindi anlatamam benden coook istekliler bebis gorunce akillari gidiyo isim falan dusunmusler dun o derece yani eger bu ayda olmazsa nasil dicem onu bilmiyorum iste :(

Bende kaynanamlardaydim bugun ilacin etkisimi bilmiyorum hala devam ediyorsa eger midem bulandi basim dondu bi an gogus uucum agriyo falan diyince kadin bi sevindi anlatamam benden coook istekliler bebis gorunce akillari gidiyo isim falan dusunmusler dun o derece yani eger bu ayda olmazsa nasil dicem onu bilmiyorum iste :KK43:
Tatlım neden kendini bu kdr strese sokuyorsun herşey allahtan başkalarına ne diycrgini boşver hayatına odaklan

Bende kaynanamlardaydim bugun ilacin etkisimi bilmiyorum hala devam ediyorsa eger midem bulandi basim dondu bi an gogus uucum agriyo falan diyince kadin bi sevindi anlatamam benden coook istekliler bebis gorunce akillari gidiyo isim falan dusunmusler dun o derece yani eger bu ayda olmazsa nasil dicem onu bilmiyorum iste :KK43:
Keşke belli etmeseydin
Bak benim beş gün gecikmişti yaa
Resmen hamileyim sandım ama
Forumlarda okudum ilaçlar gecikme yapıomuş aaa dedim kesin ilaçtan ve tam dediğim gün adet oldum kafamda bitirince
Sen de umutlanma ki süpriz olsun ok çıkar kafandan

Back