• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu agrisi

Kadin her ay arayip soruyo hasta oldunmu falan diye oldum demek cook zor oluyo artik bu ayda cok umutlandilar esimde dahil insAllah olur artik bekliyip gorcez
Canım bnce ailenle konuşup bu durumu izah etmelisin sizin her ay sormanız beni strese sokuyo de çünkü stres hamilelikte çok önemli gerçekten kendine o kdr yük yüklüyorsun zamanla anlarsın ne demek istesgimi

Keşke belli etmeseydin
Bak benim beş gün gecikmişti yaa
Resmen hamileyim sandım ama
Forumlarda okudum ilaçlar gecikme yapıomuş aaa dedim kesin ilaçtan ve tam dediğim gün adet oldum kafamda bitirince
Sen de umutlanma ki süpriz olsun ok çıkar kafandan
Haklisin galiba oyle psikolojik bu kdar erken belirti vermesi sacmaydi zaten neysr Rabbim bilir bekleyelim bakalim kismet :)

Canım bnce ailenle konuşup bu durumu izah etmelisin sizin her ay sormanız beni strese sokuyo de çünkü stres hamilelikte çok önemli gerçekten kendine o kdr yük yüklüyorsun zamanla anlarsın ne demek istesgimi
Evet ya doktorumda demisti stres yapmamalisin diye zaten bu ayda olmazsa ise baslamayi dusunuyrum kafam rahatlar en azindan ayrica konusmaliyim bu konuyu kayinvalidemlerle :(

Katılıyorum bana da kayınvalidem sorıyodu her konuşmamızda sora kayınpederim bahanesi ile küs gibi bişey olmuştum ona soramadı :) düşünmüyoruz gibi sanıodu bence konu sahibi sen de fırsat verme insan zaman geçtikçe sinir oluyo

Katılıyorum bana da kayınvalidem sorıyodu her konuşmamızda sora kayınpederim bahanesi ile küs gibi bişey olmuştum ona soramadı :) düşünmüyoruz gibi sanıodu bence konu sahibi sen de fırsat verme insan zaman geçtikçe sinir oluyo
Valla ya onceleri bu kdar takilmiyodum da su siralar cok uzuluyorum geriliyorum konuscam ben soyleyene kadar sormasin arkadas :sinirli: :KK55:

Hanimlar selam ben bu ay klomen kullandim bes gun daha sonra yumurtam catlamis doktorum soylemisti o kontrolden birgun once ve catlamis dedigi gun iliski oldu yumurtlama gunum geceli 5 gun oluyor ve iki gundur asiri gogus ucu agrim var boyle dokununca cok sizliyor....

Hala klomenin etkisimi devam ediyor folica da kullaniyorum yoksa hamilelikmidir bu arada bat a 9 gun var hamis arkadaslar yardimci olur mu ? :KK43: :KK43:
Hamilelikte göğüs tokatlamaları bu kadar erken başlamıyır canım.
Bu ilaç ve hormon tokatlaması 😂
Ben de gecen bi ay hayıt otu hapına başladım, dedikleri gibi 3 ay değil bi ay kullandım. Artık her yumurtlama öncesi ağrılar bi başlıyor allaahıııım adete kadar. Ayda sdce bi haftacık gögüslerim ağrımıyor, haa bi de elektrik çarpması gibi bi his oluyo uçlarında. Ya da biri çimdikliyo gibi falan.
Bunlar hep hormon ..
Belirti arayıp kendini yorma, çok takınca da insan gebe kalamıyor, bakınız ben. Ömrü hayatımda bi ay takmadım o ay gebeymişim.
Ha bunu biliom da deişimiyo mu, nöç😔😔 yine takıom

Back