göğüs ucumdaki anlamsız kıllar

canım hastaneye git bence 1 yıl çok uzun bir süre gözüm korktu vallaha bir yılda sonuç alınamıyormu:2:

bende de aynı sorun var 1 yıldan fazla lazere gittim hem yüz hem göğüs için ama inanın hiç bi faydası olmadı aksine çevredekilerde uzadı ve simsiyahlar.gittiğim lazer alexandrite idi. sonunda bıraktım ama paramda boşa gitti çektiğim acılarda fazladan tüylenmede cabası. şimdi yüz için diod lazere gidiyorum özel bi hastanede.sonuç daha iyi dediler.2. seansımı geçen gün yaptırdım.bakalım bide bunu denicem olmadı iğneli epilasyonu denicem.

- Benm bidiğim kadarıyla hormonel oluyor.. bi cildiye ordan Zaten seni yönlendiririler..

önerisi olan yokmu arkadaşlar iğnelimi yaptırsam yoksa lazermi yardım lütfeeeen

hiç tereddütsüz iğneli epilasyon yaptır diyorum. 5 - 10 tüy zaten dayanırsın acısına. lazer gibi tüyleri etrafa da yaymaz. hem sağlık açısından zararı da yok yani bana hiçbir zararı dokunmadı

merhaba görünce cevap yazma gereği duydum hormon dengesizliği sonucunda kilo alımyla başlayan ve erkek tipi kıllanma ile devam eden bir dönem geçirdm bende .göğüslerimde siyah kıllanma oldu sadece göğüs ucu değil ama geniş bi şekildegöbeğimdede vardı.önce kadın doğum dr na göttim 8 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım kilo vermeye başladım.tedavi sonucunda hormon testlerimi tekrar yaptırdım normale bindi çok şükür.sonra yediklerime içtiklerime dikkat ettim 2 yıla yakın bir sürede 25 kg verdim neredeyse bu süreç içerisinde lazer epilasyona gittim ama çok düzenli gidemediğim halde sonuç aldım diyebilirim 4 seans gittim bu arada.bir süre ara verdim.bi defa iğneli yaptırdım.etkili oldugunu söyleyebilirim fakat minik lekelerin de kaldıgını göz ardı edemedim ama ilk halime göre azalma oldu su anda da hala var fırsat bulursam gidecem.

merhaba görünce cevap yazma gereği duydum hormon dengesizliği sonucunda kilo alımyla başlayan ve erkek tipi kıllanma ile devam eden bir dönem geçirdm bende .göğüslerimde siyah kıllanma oldu sadece göğüs ucu değil ama geniş bi şekildegöbeğimdede vardı.önce kadın doğum dr na göttim 8 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım kilo vermeye başladım.tedavi sonucunda hormon testlerimi tekrar yaptırdım normale bindi çok şükür.sonra yediklerime içtiklerime dikkat ettim 2 yıla yakın bir sürede 25 kg verdim neredeyse bu süreç içerisinde lazer epilasyona gittim ama çok düzenli gidemediğim halde sonuç aldım diyebilirim 4 seans gittim bu arada.bir süre ara verdim.bi defa iğneli yaptırdım.etkili oldugunu söyleyebilirim fakat minik lekelerin de kaldıgını göz ardı edemedim ama ilk halime göre azalma oldu su anda da hala var fırsat bulursam gidecem.

Mrb cnm ,
BEnim de göğüs ucumda var ve yorumların genelini okuduğumda senin söylediğin şey çokmantıklı geldi.
İlk başlarda tek tük çıkıyordu, cımbızla almaya başlayaınca sarı tüyler de kalınlaştı, aynı etkinin lazerde olması da muhtemel.
Rİca etsem istanbulda bir yere gidiyorsan ve güvenilir bir yerse adresini verebilir misin özelden.

YEni üye olduğum için msj hakkım yok sanırım.
Tşkler :)

Nerde gittin cnm , bu kadar kesinlikle önerdiğine göre bende değerlendirmek isterim..

kızlar bendede var alıyrm çekiyorum tırnağımla olanda kalıyo mecbur..o evt hormonardn östorojen hormonundn bekarsanız normal yani ellemeyn evlennce yok geçmiyorsa sorun vardır demek evlennce kıl sivilce kalmz cinsl hormonlarndn ayrıca vücudunzda kist beze vs.. var ise ondanda kaynaklanıyo kontrllernze gidin..

kızlar bendede var alıyrm çekiyorum tırnağımla olanda kalıyo mecbur..o evt hormonardn östorojen hormonundn bekarsanız normal yani ellemeyn evlennce yok geçmiyorsa sorun vardır demek evlennce kıl sivilce kalmz cinsl hormonlarndn ayrıca vücudunzda kist beze vs.. var ise ondanda kaynaklanıyo kontrllernze gidin..

Benim de göğüs çevremde çıkıyor bahsettiğiniz tüylerden ancak ben doktor cımbızla ve ya ağda ile çekmenin çok zararlı olduğunu ve yayılabileceğini söylemişti ucu sivri makasla dikkatlice köküne yakın bir yerden kes demişti bana bende öyle yapıyorum evliyim ama sürekli kökünden kestiğim için hem yayılmadı hemde kötü bir görüntü oluşmadı bende.

ohoooo keşke yıllar önce okusaymışım şu yazılanları..

bende de lise yıllarımda filan göğüs ucunda göğüs arasında göbekte kıllanma vardı zayıftımda ama kendimi bildim bileli hala da öyleyim ya neyse..

göbeği annem sağolsun ağdayla cart dedi aldı o zamanlar, göğüs ucu ve arasını da ben ufak ufak tek tek kopara kopara aldım ve sonuç gayet erkek gibi bol miktarda göbeği göğsü kıllıyım (( napıyorum.. vucudumda hemen her yere alexandırate ile lazere gidyrm çok da memnunum.. bacaklarım bitti, genital tek tük artık çıkmıyo gibi bişey 6 ayda ancak gidiyorum.. ama göğüs ucuna gitmeye cesaretim yok ıpl ile göğüs arasına atış yaptılar ama 1 aya kalmadı çıktılar aynı şekilde, bende ısrarla koparıp koparıp duruyorum hepsini, illallah geldi nedir çektiğim bu tüy zilletinden bilemedim..

kime çektim bilmem ki annemde yok misal ://

bu kıllar çocuk sahibi olunca emzirirken nasıl olacak yine o dönemde kökündenmi almak gerek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…