Göğüs ucu

Ayy okuyunca yasadiklaeim aklima geldi o kadar yaralanmıştı ki meme uçlarım anlatamam korkardım cocugu emzirecegimde gevti cok sukur ben doktora gitdim emmeyi bilmez cocuk agzini cok acamazsa demisdi gogusun ucundaki tum siyah bolgeyi agzina almasi lazimki yaralanma olmasin...
Biz su an 3bucuk ayligiz hala emziriyorum emzirdigmi hissetmiyorum bile ama ilk zamanlar icimde biseyler olurdu o yarali göğüslerimi çektiğinde ölecegmi hissederdim geçecek ben im gecti çünkü
Bunu öğrendiğim iyi oldu :KK24:

aslinda dogum sonrasi bebek bakimi ve beslenmesi bolumune konu acacaktim ama ordan cok gec cevap alirim diye buraya Aciyorum.
Tecrubeli anneler yardim edin nolur.
Bebegimi kucagima alalı 8 gün oldu. Çok şükür emiyor, sütümde güzel geliyor. Ancak memeyi ilk verdigim andan itibaren acı cekiyorum. Hatta ilk tuttugunda verdigim tepki “ disleri mi var bunun” olmustu. Göğüs uçlarım cok kötü. Kanıyor, deri kalkıyor. Nerdeyse kopacak göğüs ucum. Lansinoh denedim, ayva cekirdegi jeli, aloe vera, kendi sütümü sürme, hindistan cevizi yagi ve zeytinyağı, memeyi kuru tutma, memeyi nemli tutma vs bunlarin hepsini denedim. Var mi onerebileceginiz daha farkli ve hizli etki eden bir çözüm? Esim emzirme, sağ duzelene kadar diyor. Ama o zaman bebegime ihanet etmis gibi hissediyorum. Boyle canim aciya aciya devam etsem kendiliginden gecer mi? Yoksa gercekten bir süre emzirmeye ara vermem mi gerekir?
oncelikle bebeğiniz hayirli olsun.saglikla buyusun.. nette okudum gümüşten olan birşey var bu ara cok popüler. google dan bulun, gümüş kapak diye arayin..

aslinda dogum sonrasi bebek bakimi ve beslenmesi bolumune konu acacaktim ama ordan cok gec cevap alirim diye buraya Aciyorum.
Tecrubeli anneler yardim edin nolur.
Bebegimi kucagima alalı 8 gün oldu. Çok şükür emiyor, sütümde güzel geliyor. Ancak memeyi ilk verdigim andan itibaren acı cekiyorum. Hatta ilk tuttugunda verdigim tepki “ disleri mi var bunun” olmustu. Göğüs uçlarım cok kötü. Kanıyor, deri kalkıyor. Nerdeyse kopacak göğüs ucum. Lansinoh denedim, ayva cekirdegi jeli, aloe vera, kendi sütümü sürme, hindistan cevizi yagi ve zeytinyağı, memeyi kuru tutma, memeyi nemli tutma vs bunlarin hepsini denedim. Var mi onerebileceginiz daha farkli ve hizli etki eden bir çözüm? Esim emzirme, sağ duzelene kadar diyor. Ama o zaman bebegime ihanet etmis gibi hissediyorum. Boyle canim aciya aciya devam etsem kendiliginden gecer mi? Yoksa gercekten bir süre emzirmeye ara vermem mi gerekir?
Sana tavsiyem şu düzenli 1 hafta kullan bana dua edersin. Köy tereyağı varya sarı olan ondan bul göğüs ucuna sür sonra kendisi iğreşir ama orijinal olsun.

X