Hayır yanlış bir bilgi verdiniz demedim sadece sırf sagma olarak ve bana doktorun dediğini öne sürerek nasil sadece sagarak kesilmedigini anlamaya çalıştığımı söyledim.
Lansinoh ciftliydi göğüs pompası hatta eşim e bebekteki çalışana sorarak almıştı çok araştırma yapmadık bu konuda sanirim iyi bir marka sizin hastane tipine mi benziyor bilemiyorum.
Benim ikizlerim birisi 4 ay diğeri 5 ay emdi. Geceleri mama ve meme de veriyordum çünkü çocuk doktoru 2 saatte bir doyurun diyordu gecede sagiyordum ama bazen tabi ayrıca gece emmeyen bebek sık uyanmıyor demişsiniz sagmadan farkli bir konu ama benimkiler 13 aylik her gece mamaya uyaniyorlar canım çıkıyor
Dediğinize evet tabiki azalacağı varsa azalıyor. 2 ay deneyimledim çünkü emzirmeden 2 ay sadece sagarak tükendi. Ve ben bana doktorun Dediğini söylüyorum konu sahibi kesilir mi demiş sizinki kesilmemis benim ki kesilmiş.
Sonuçta tecrübe ettiklerimizi yazıyoruz buraya kimse kimseyi tanımıyor kimsenin kimseye yalan borcuda yok. Keşke kesilmeseydide bende emzirseydim ya da daha fazla sağsaydim bundan daha güzel vitamin deposu ve anne bebek arasındaki bağ yok