• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs sızlaması gebelik belirtisi mi ?

Uzum_bugusu

💕Evlat Dünyada "Nur" Ahirette "Sürûr"💕
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
476
217
303
36
Merhabalar, öncelikle ben normalde 35 45 günleri arası regl olan biriyim. 2 çocuğum var biri kız biri erkek:KK5: ikisininde de farklı belirtiler oldu. Ikisindede regl olmaya yakın gebe kaldım. Sanırım 2 kez yumurtluyorum:KK64: Sat 17 Nisan, 7 gün sürdü malum ilişki 29 Nisan :KK8: 10 Mayıs sabahı göğüslerimde bir sızlamayla uyandım sanki lohusalık dönemindeyim ve göğüslerim süt doldu sızlıyo süt vermek için can atıyorum :KK57:Gayri ihtiyari sıktım şıpır şıpır süt damlıyo 2 gün devam etti. Şimdi kesildi sıksamda gelmiyo. 15 Mayısta öyle bir kasık agrısı yasadim ki yanıyo kasıklarım :mad:sanki reglimin 1. 2. Günündeyim gibi olucam galiba dedim :duduk: ama benim mümkün değil en erken regl olduğum döngüm 35 gün :KK64: Bugün cokta şiddetli agriyor bacaklarima vuruyor agrisi :mad:ve 2 gundür ayaklarim cok üşuyor. Normalde ben yaz kiş corap giymem yanarim ben pencereleri acarim esim arkamdan kapatir simdi acik tutamiyorum cok usuyorum :KK17:
Acaba hamile olabilir miyim?
Bütün bunlar belirti olabilir mi ?
Bu belirtilerle hamile oldugunu ögrenen oldu mu ?
Test yapmak icin erken olabilir belki sizlerle konusmak istedim..
Şimdiden Teşekkür ederim.

Back