Hangi doktor canım?we ücreti nedir?Merhalar haydar pasa numunede silikon yaptirmayi düşünüyorum. Yalniz protez i dışardan almamız gerekmiş fiyat bilgisi olan var mi
merhabalar hangi hastahane hangi doktor ve bu fiat bilgisi doğrumudur tüm masraflar yazdığınız rakammıdır sadece silikonun ücretimi alıyor?Merhaba benim 1 haziran cumartesi ameliyatım var benim doktorum kendisi getiriyor gerci ama ben merak edip fiyatınıadistanina sordum mentor marka ve şuan fiyatı 4000 tl-4500 tl olaral değişiyormuş
merhabalar toplam hastahaneye ödediğiniz ücret nedir ve hangi hastahanede yaptırdınız memnunmusunuzBen de Bayram öncesi siparişini vermiştim doktorum fiyatlar artacak Bayram dan sonra istersen alalım demişti 3500 tl bi ödeme yapmıştım mentor marka için. Ameliyatımı da oldum 17 sinde şükür
Canım ben antepte yaptırdım 8bin TL ödedim tahliller de 200 tlmerhabalar toplam hastahaneye ödediğiniz ücret nedir ve hangi hastahanede yaptırdınız memnunmusunuz
Merhaba Altan yücetaş a oldum bu fiyat sadece protezin fiyatı herşey dahil 12.000'e oldum canım ben kağıthane hastane derindere de oldum çok memnunummerhabalar hangi hastahane hangi doktor ve bu fiat bilgisi doğrumudur tüm masraflar yazdığınız rakammıdır sadece silikonun ücretimi alıyor?
Özel değil sanırım gittiğiniz hastahane?Merhaba Altan yücetaş a oldum bu fiyat sadece protezin fiyatı herşey dahil 12.000'e oldum canım ben kağıthane hastane derindere de oldum çok memnunum
Derindere özel bir hastane doktorumuz zaten oraya bağlı değil özel çalışan bir doktor bir kaç hastanede yapıyor ameliyatları siz hangisine en yakınsanızÖzel değil sanırım gittiğiniz hastahane?