Gogus silikon fiyati

Zennube38

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
6
0
41
Merhalar haydar pasa numunede silikon yaptirmayi düşünüyorum. Yalniz protez i dışardan almamız gerekmiş fiyat bilgisi olan var mi

Merhaba benim 1 haziran cumartesi ameliyatım var benim doktorum kendisi getiriyor gerci ama ben merak edip fiyatınıadistanina sordum mentor marka ve şuan fiyatı 4000 tl-4500 tl olaral değişiyormuş

Ben de Bayram öncesi siparişini vermiştim doktorum fiyatlar artacak Bayram dan sonra istersen alalım demişti 3500 tl bi ödeme yapmıştım mentor marka için. Ameliyatımı da oldum 17 sinde şükür

Merhaba benim 1 haziran cumartesi ameliyatım var benim doktorum kendisi getiriyor gerci ama ben merak edip fiyatınıadistanina sordum mentor marka ve şuan fiyatı 4000 tl-4500 tl olaral değişiyormuş
merhabalar hangi hastahane hangi doktor ve bu fiat bilgisi doğrumudur tüm masraflar yazdığınız rakammıdır sadece silikonun ücretimi alıyor?

Ben de Bayram öncesi siparişini vermiştim doktorum fiyatlar artacak Bayram dan sonra istersen alalım demişti 3500 tl bi ödeme yapmıştım mentor marka için. Ameliyatımı da oldum 17 sinde şükür
merhabalar toplam hastahaneye ödediğiniz ücret nedir ve hangi hastahanede yaptırdınız memnunmusunuz

merhabalar hangi hastahane hangi doktor ve bu fiat bilgisi doğrumudur tüm masraflar yazdığınız rakammıdır sadece silikonun ücretimi alıyor?
Merhaba Altan yücetaş a oldum bu fiyat sadece protezin fiyatı herşey dahil 12.000'e oldum canım ben kağıthane hastane derindere de oldum çok memnunum

Merhaba daha dün satın aldım ve 5600 epey sıkı pazarlık ve araya tanıdık sokarak. Normalde 6 bin üzerinde bir rakam soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…