Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba benim 1 haziran cumartesi ameliyatım var benim doktorum kendisi getiriyor gerci ama ben merak edip fiyatınıadistanina sordum mentor marka ve şuan fiyatı 4000 tl-4500 tl olaral değişiyormuş
Ben de Bayram öncesi siparişini vermiştim doktorum fiyatlar artacak Bayram dan sonra istersen alalım demişti 3500 tl bi ödeme yapmıştım mentor marka için. Ameliyatımı da oldum 17 sinde şükür
Merhaba benim 1 haziran cumartesi ameliyatım var benim doktorum kendisi getiriyor gerci ama ben merak edip fiyatınıadistanina sordum mentor marka ve şuan fiyatı 4000 tl-4500 tl olaral değişiyormuş
Ben de Bayram öncesi siparişini vermiştim doktorum fiyatlar artacak Bayram dan sonra istersen alalım demişti 3500 tl bi ödeme yapmıştım mentor marka için. Ameliyatımı da oldum 17 sinde şükür
Derindere özel bir hastane doktorumuz zaten oraya bağlı değil özel çalışan bir doktor bir kaç hastanede yapıyor ameliyatları siz hangisine en yakınsanız