Göğüs Küçültücü Kremler

Merhaba, bende aynı dertten muzdaribim. Kilo verince küçülüyormuş ama sıkı spor yapmak lazım. Ancak zaten zayıf ve göğüsleriniz büyük ise berlynn denen bitkisel bir kremden bahsediyorlar 2 haftada göğüsleri toparlıyormuş. 1 ay kullanım gerekiyor .İşin güzeli sürekli kremi kullanman gerekmiyormuş ve etkisi kalıcıymışşşşşş.Deneyip göreceğim ...zemuszemus

:gitme: bende yeni doğum yaptım aldı başını gitti memeler acısı yarasıda bi yandan doğum sıkıntısını unutturdu valla şimdi emziriyorum ama emme işi bitince bende bi krem falan kullanmak istiyorum resmen ızdırap büyük gögüs allah beterinden esirgesin

ben de birazcıcık şikayetçiyim
yani göğüslerimi seviyorum ama bazen tişört fln giyemiyorum
bu kremi deneyen veya tavsiye eden var mı fisfisfis

ben de avon kullandım fakat bi etkisini göremedim mafoldumben

bende aynı durumdayım gıycek bısey alamıom cok morelım bozuluo..sırt agrısıda yapıo zaten buyktuler emzrmeye baslayınca tasınmaz hal aldıla ya:sinifsinif::sinifsinif: bırakıncada iice sarkçaklar..toplayıcı sudyen dusunuom ben karar veremıom hangını alıyım..kremn faydası olmaz lmaz:

toparlayıcı ve sıkılaştırıcı kullanın zaten göğüs küçülmüyor anca ameliyat olmak gerekiyor yada kiloluysan zayıflaman gibi

ben 1 aya yakın kullanmıştım ama tüylenme yapınca bıraktım hemen.etkisi olmadı tabi.devam etseydim belki etkisini görürdüm bilemiyorum.bi sorundan kurtulayım derken başka sorunlar çıkıyor malesef.en iyisi spor yapmak heralde

Tüylenme mi? Acaba herkeste mi o sorun oluyor?
Ben ciddi kafaya taktım bu sorunumu...
Şu anda fındık yağı ve greyfurt yağı aldım. Başladım kullanmaya 2 sini de... Yakında da çilek yağını alıp bakımlara onu da ekleyeceğim.
Yeni başladım yağlara ama sanırım masajın etkisiyle de içten çok çok hafif bir yanma hissi var derimin altından, dua ediyorum bu yanma hissinin yağlarımın yandığı için olduğundan.
Göğsümü ölçtüm 93 CM en şişkin yerinden. 1 haftadan fazladır göğüs hareketleri yapıyorum.
1,5 aydan beri de göğsüme soğuk su tutuyorum banyoda. Banyoda kalıp sabunla masaja başladım.
Ayrıca 4 gündür streçle göğsümü sarıp koşup spor yapıyorum. :kedi:
-tatlicadiarzu-

umarım sonuç alırsın...lütfen gelişmelerden bizi de haberdar et.opuyorumnanaktan

ben parafinli korsenin goyus kuculducusunu aldim kucultmiyor ama s!k!lasdirdi.

umarım sonuç alırsın...lütfen gelişmelerden bizi de haberdar et.opuyorumnanaktan

tamam bacım şu an regl im spora devam ediyorum ama göğsüm aşırı yumuşadı reglden dolayı, fındık yağı-greyfurt yağı sabunlar bile fayda etmiyor şu an. Bu dönemi atlattıktan sonra size bilgi verirsem daha iyi olacak.

ya benim de 85 ama sanki biraz büyüdü evlendikten sonra:kedi:bende 1 bedene kadar küçültmek istiyorum ama şu sıkılaştırıcı kremler işe yarıyosa deneyeyim diyorum...

avonun kremini kullandım hiç memnun kalmadım ben şahsen...tabi kişiye görede değişir ama...

Valla bayanlar şevkinizi kırmak gibi olmasın da, küçültmenin en sağlıklı yolu iyi bir hekimle ameliyat. Bu ürünleri kullanan çok tanıdığım oldu, verdikleri tonlarca parayla kaldılar yani. Elbet herkesin maddi gücü ameliyata yetmeyebilir, ya da bıçak altına yatmak isteyebilirler anlıyorum. Eleştirmiyorum da...Benim böyle bilimum krem, yağ vb ürünler kullanan tanıdıklarım memnun kalmadılar. Elbet sonuçlar kişiden kişiye değişir yerimseniben

en önemlisini unutmussun bence kücük gogus ıstıyorum dedıgınde herkes uzaylı görmüş gibi bakar söyledıgıne söyleyecegine pisman ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…