zzeyy benim ablam kullandı avonun gögüs için sıkılaştırıcı kremi var çok memnun kaldı tavsiye ederim...
Merhaba, bende aynı dertten muzdaribim. Kilo verince küçülüyormuş ama sıkı spor yapmak lazım. Ancak zaten zayıf ve göğüsleriniz büyük ise berlynn denen bitkisel bir kremden bahsediyorlar 2 haftada göğüsleri toparlıyormuş. 1 ay kullanım gerekiyor .İşin güzeli sürekli kremi kullanman gerekmiyormuş ve etkisi kalıcıymışşşşşş.Deneyip göreceğim ...zemuszemus
:gitme: bende yeni doğum yaptım aldı başını gitti memeler acısı yarasıda bi yandan doğum sıkıntısını unutturdu valla şimdi emziriyorum ama emme işi bitince bende bi krem falan kullanmak istiyorum resmen ızdırap büyük gögüs allah beterinden esirgesin
ben 1 aya yakın kullanmıştım ama tüylenme yapınca bıraktım hemen.etkisi olmadı tabi.devam etseydim belki etkisini görürdüm bilemiyorum.bi sorundan kurtulayım derken başka sorunlar çıkıyor malesef.en iyisi spor yapmak heralde
umarım sonuç alırsın...lütfen gelişmelerden bizi de haberdar et.opuyorumnanaktan
13- Dans edemezsiniz, bilimum ziplama hareketleri siz ziplamadan memişlerin zıplamasıyla sonuçlanır..12-koşamazsınız.......................
evet ya herkes küçük göğüsten şikayetçi ama büyük göğüsün derdi de bitmez ki:
1- istediğiniz bikiniyi giyemezsiniz.
2- istediğiniz sütyeni takamazsınız, hep derleyen toplayan modeller bakarsınız. hiçbir fantezi iç çamaşırınız olmaz.
3- rahat rahat yakası açık giyemezsiniz çünkü o top top görüntüye sahip değilsinizdir. sadece dik, uzun bir çizgi vardır ortada.
4- sırt ve boyun ağrıları çekrsiniz.
5- yüz üstü yatarken nefesiniz sıkışır.
6- sütyensiz hayatta dışarı çıkamazsınız.
7- dışarı çıkmaktan geçtim, evin içinde bile sütyensiz gezemezsiniz. göğsünüzde ve derinizde gerilme ve ağrı hissedersiniz.
8- ne kadar genç de olsanız, göğüsleriniz çoktan sakmıştır.
9- eğer cildiniz kuruysa, bu büyümeden dolayı çatlaklar oluşmuştur.
10- yolda yürürken, otururken, konuşurken herkes göğüslerinize bakıyormuş gibi gelir.
11- en kötüsü de, gerçekten bakıyorlardır.
unuttuğum varsa, ekleyiverin.