- 20 Şubat 2009
- 10
- 0
Ergenlik çağım boyunca büyük göğüslü olmanın acısını çektim..daha ortaokul yıllarında arkadaşlarım benimle dalga geçmeye başladılar..o zamanlar sosyal bir çocuk olmama rağmen içime kapandım, spor yapmayı bıraktım, sürekli kendimi saklamaya çalıştığım için kamburlaştım, yanlış duruş ve oturuştan dolayı vucudum bolgesel yağlanma yaptı..şuan çubuğa takılmış elma gibi göründüğümü düşünüyorum...160 boyunda ve 50 kılo olmama rağmen kiloluymuşum gibi bir genel görünümüm var maalesef..ama yıllar geçtikçe bunun çok da büyük bir sorun olmadığını , önemli olanın insanın kendisi ile barışık olması olduğunu geç de olsa anladım..uzun yıllar spor yapmaya utandığım için şimdi sarkık göğüslere sahibim..ve asıl sorunum göğsümün büyük olması değil sarkık olması ve sırtımdaki kambur..özellikle abiye seçiminde ve sutyen seçiminde çok zorlanıyorum..genelde kaliteli iç çamaşıları almaya özen gösteririm ve hep kalın askılı olmak durumundadır..gidip de pazardan 5-10 liraya iç çamaşırı alamam..ip askılı ve straplez kıyafetler giyemem..ama bu kadar dezavantajın yanında her zaman dikkat çekici bir insan olmayı da sanırım göğüslerim ve saçlarım sayesinde başardım..artık nasıl bir avantajdır bu bilemiyorum ama tek bildiğim beni bir gören bir daha kolay kolay unutmuyor:)