Göğüs Küçültücü Kremler

Ergenlik çağım boyunca büyük göğüslü olmanın acısını çektim..daha ortaokul yıllarında arkadaşlarım benimle dalga geçmeye başladılar..o zamanlar sosyal bir çocuk olmama rağmen içime kapandım, spor yapmayı bıraktım, sürekli kendimi saklamaya çalıştığım için kamburlaştım, yanlış duruş ve oturuştan dolayı vucudum bolgesel yağlanma yaptı..şuan çubuğa takılmış elma gibi göründüğümü düşünüyorum...160 boyunda ve 50 kılo olmama rağmen kiloluymuşum gibi bir genel görünümüm var maalesef..ama yıllar geçtikçe bunun çok da büyük bir sorun olmadığını , önemli olanın insanın kendisi ile barışık olması olduğunu geç de olsa anladım..uzun yıllar spor yapmaya utandığım için şimdi sarkık göğüslere sahibim..ve asıl sorunum göğsümün büyük olması değil sarkık olması ve sırtımdaki kambur..özellikle abiye seçiminde ve sutyen seçiminde çok zorlanıyorum..genelde kaliteli iç çamaşıları almaya özen gösteririm ve hep kalın askılı olmak durumundadır..gidip de pazardan 5-10 liraya iç çamaşırı alamam..ip askılı ve straplez kıyafetler giyemem..ama bu kadar dezavantajın yanında her zaman dikkat çekici bir insan olmayı da sanırım göğüslerim ve saçlarım sayesinde başardım..artık nasıl bir avantajdır bu bilemiyorum ama tek bildiğim beni bir gören bir daha kolay kolay unutmuyor:)

Herkese kocaman bir merhaba klube yani katıldım daha doğrusu FULıRıM ürününü araştırırken.ben de aldım 15 gündür kullanıyorum günde 1 kez kesinlikle çok kötü kokuyor henüz bir etksini göremedim.tabi bu kremle birlikte birde 2kg'lık ağırlıklarla göğüs kası çalışıyorum sporun bir etkisi olacak eminin ama krem için gerçekten ben de çok merek ediyorum.bir beden küçltmeyi ben de çok isterdim.ama kremin açıklamadınsa 3-4 ay içersinde yazıyor tam olarak 4 ay denemek gerek diye düşünorum spor bile yaptığınızda etkilerini 1 ay sonunda görmeye başlıyorsunuz.

FULıRıM ürününün göğüs küçültücü kremini düzenli olarak 4 ay boyunca kullanan bir arkadaşımız varsa gerçekten etkilerini bizimle paylaşabilir mi acaba
ben kullandığım süre boyunca size bilgi vericem
teşekkürler hanımlar :)

hicbir kremin kucultme ozelligi yok ancak toparlaiyip birazda sekillendiriyor
ben avonun krmini kullandim . kullandigim sure icerisinde gayet sekilli ve dik gorunuyor. ama krem bitince hersey eski haline donuyor

bende kullandım avon göğüs sıkılaştırıcı krem ve oriflame göğüs sıkılaştırıcı serum aynen dediğiniz gibi kullanırken göğüsler daha diri yusyuvarlak oluyor krem bitince eski haline dönüyor

üçgen ve ipli bikini bile giyemiyoruz dimi

Bende bugün avondan sipariş verdim sıkılaştırıcı . .
Bari biraz toplansın :))

Bikini olayına gelince . . Zor bulunmuyor

ameliyat bencede korkunc zor gibi damarlar filan süt bezlerini de etkilyor diye duydum zaten simdi ameliyat olsanız evlenip cocuk dogurunca yine bozulcak cok manasız oluyor

yok canım bir miktar büyüyor ancak hiçbir zaman ameliyattan önceki hali gibi olmuyor

GOĞÜS KÜÇÜLTEN CAY 2 tutam kaynamış ve ezilmiş meşe kabuğu

2 tutam yabani kekik

2 tutam biberiye (yaprak ve çiçekleriyle)

Günde 1 fincan içilir

bu karışımı 2 ay kadar uyguladım aksine göğüsler biraz daha büyüdü sanki ters etki yaptı bende

oh ne güzel siz gögüslerinizi kücültmekle bizde büyütmekle ugrasiyoruz :Roflol::Roflol::Roflol:

küçük göğüslüler silikon destekli sütyen kullanabilir büyük göstermek isteniyorsa
büyük göğüslülerin böyle bir alternatifi yok göğüsleri saklayan sütyen yok ve büyük göğüs her zaman sarkık oluyor küçük göğüs nadiren emzirme gibi sebeplerle sarkabilir ve büyük göğüs ağırlığıyla vücuda baskı uyguluyor küçük göğüsün avantajlarından biri de hafif olması. büyük göğüslüler her zaman daha çok sorun yaşıyor ve büyük ve sarkık göğüsler için tek çözüm cerrahi müdahale elbette çok fazla rahatsız edici bir durum yoksa buna da gerek yok gerek varsa da 40 yaşına kadar yapılmalı çünkü o yaştan sonra tehlikeliymiş

bırakın küçültmeyi kızlar büyültün yaa forumda küçük gögüs sorunu çokken.ülkemizin sorunu:)

yanlış anlaşılmasın ama gerçekten erkek gibi kupkuru göğüsleriniz yoksa büyütmek isteği tamamen keyfi bir istek ancak büyük göğüsler gerçekten bir sağlık sorunu

canım galiba bu forumdaki kadınların hepsi küçük göğüslü ne yapalım kaderimiz:çok üzgünüm: kimseye buraya bişey yazmadığına göre büyütmekle uğraşıyoruz:Roflol:
yanlış anlaşılmasın ama gerçekten erkek gibi kupkuru göğüsleriniz yoksa büyütmek isteği tamamen keyfi bir istek ancak büyük göğüsler gerçekten bir sağlık sorunu

arkadaşlar bende fulirim in göğüs küçültücü ürününü aldım bugün 4.günüm faydası olursa çok sevinecem daha önce bu ürünü düzenli kullanan biri varsa lütfen sonucu söylesin

selam kızlar.. ben de Avon'un şekillendirici kremini kullandım, adı üstünde şekillendirici :) yani öyle küçültmesini fln beklemeyin.. ama sürüldüğü andan itibaren gerginliği hissediyorsunuz ve gerçekten çok hoş ve kalıcı bir kokusu var.. bu arada kremi mutlaka doğru kullanmak şart.. her biri için en az 4-5 dk masaj yaparak yedirmeniz gerekiyor.. koltuk altından göğüs arasına doğru haraketlerle ve mümkünse boynunuza kadar (yani göğsünüzün üstü ile omzunuz arası, burdaki kasları da güçlendirmek gerekiyor) sürmeniz lazım..

ben şöyle uyguluyorum.. banyodan çıkmadan önce göğüslerime peeling yapıyorum ve dayanabileceğim kadar soğuk suyu (tazzikli bir şekilde) göğüslerime tutuyorum.. bu gerçekten çok işe yarıyor. çıktıktan sonra da kremle göğüslerime yukarda anlattığım şekilde masaj yapıyorum. sadece günde bir kere değil, aklıma geldikçe de ellerimi yumruk yapıp kollarımı dirseklerden birleştirip yere paralel olarak 20 kere açıp kapıyorum.. hem göğüs kaslarının gelişmesi hem de sırt bölgesindeki yağları eritmesi açısından gerçekten faydalı.. kollarınızın üstünün kalınlığından bile şikayetçiyseniz bu hareket kolları bile inceltiyor...

ben bunların gerçekten faydasını gördüm.. size de tavsiye ederim :)

lmaz: :kedi: :umursamaz: zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 mafoldumben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile :gitme: :sinifsinif: laelaelaelaelae cokacimcoook buyrunnnnnnnnn vereliniortak alkisalkisalkis Çok üzgünüm çoook :teselli: :içelim: :a015: :sm_cool: :dance: :1hug:

anaaam biz büyütmeye uğraşıyoz siz küçültmeye allah sabır wersin walla hepimize

bende kücütltmek istiyom 90 kullaniyom.dar bir sey giydimmi cok dikkat cekiyo.utaniyom ya.birazda sertlessin istiyom önerilerinizi bekliyom

amaaan başa bela ya küçük olan büyük ister büyük olan sarktı der yumuşak sertleşmesi lazım falan hiçde derdimiz bitmiyor ya
en iyisi erkekler hiç dertleri yok

ne güzel, ne yaratıcı(!) bir reklam yöntemidir bu : kopyala yapıştır bütün forumlara! bravo..vereliniortak

olumlu olumsuz eleştiri demişsiniz de benim etrafımdan duyduğum bütün eleştiriler olumsuz, herkesin vücudu farklı tepki verir tabii ama bunları açıklamak yerine "böyle eleştiriler alıyoruz, ama küçültücü-büyültücü kremlerimiz şunu şunu yapıyor" demek çok basit geldi bana açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…