hicbir kremin kucultme ozelligi yok ancak toparlaiyip birazda sekillendiriyor
ben avonun krmini kullandim . kullandigim sure icerisinde gayet sekilli ve dik gorunuyor. ama krem bitince hersey eski haline donuyor
Bende küçülsünlerrrr istiomm yaaaaaaa:çok üzgünüm: Hep küçük yuvarlak hatlı bi göğüs hayali kuruyorum ama çok zor sanırım.Küçük göğüslü hanımlarrrrrrr sizde kıymetini bilin benceeeeklava: ıstediğim gibi sütyen bile kullanamıyorum ben:çok üzgünüm:
Allah nasip ederde evlenip bebişim olunca hayal bile edemiyorummm sanırım dizlerime kadar sarkar bende yerimden kalkamam:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:roflol::roflol:
Yinede şükür sağlımız yerinde olsunda napalıma.s.a.s. Sevgilerrrr
kahve göğsü kçültüyor
ameliyat bencede korkunc zor gibi damarlar filan süt bezlerini de etkilyor diye duydum zaten simdi ameliyat olsanız evlenip cocuk dogurunca yine bozulcak cok manasız oluyor
GOĞÜS KÜÇÜLTEN CAY 2 tutam kaynamış ve ezilmiş meşe kabuğu
2 tutam yabani kekik
2 tutam biberiye (yaprak ve çiçekleriyle)
Günde 1 fincan içilir
oh ne güzel siz gögüslerinizi kücültmekle bizde büyütmekle ugrasiyoruz :Roflol::Roflol::Roflol:
bırakın küçültmeyi kızlar büyültün yaa forumda küçük gögüs sorunu çokken.ülkemizin sorunu:)
yanlış anlaşılmasın ama gerçekten erkek gibi kupkuru göğüsleriniz yoksa büyütmek isteği tamamen keyfi bir istek ancak büyük göğüsler gerçekten bir sağlık sorunucanım galiba bu forumdaki kadınların hepsi küçük göğüslü ne yapalım kaderimiz:çok üzgünüm: kimseye buraya bişey yazmadığına göre büyütmekle uğraşıyoruz:Roflol:
Benım kullandıgım bır krem war hem kucultuyor hemde toparlıyor
Göğüs Kremleri Hakkında Açıklama
Merhaba arkadaşlar,
Bu forumda gerek web sitemizle alakalı, gerekse ürünlerimizle alakalı çok acımasız eleştiriler aldığımız için bir açıklama yapma gereği duyduk.
Göğüs kremlerimiz hakkında olumlu, olumsuz çok fazla yorum alıyoruz. Bu nedenle göğüs kremleri ve göğüs yapısı hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.
Kadın göğüsü % 90'a varan bir oranda yağdan oluşmaktadır. Bu bilgiden yola çıkılarak göğüs;
-Büyütücü Krem; Göğüsü bitkisel yağlarla besleyip büyümesini sağlar,
-Küçültücü Krem; Göğüsü bitkisel yağlarla % 90 olan yağ oranını eritmesini, böylelikle küçülmesini sağlar,
-Dikleştirici Krem; Çeşitli nedenlerden dolayı sarkmış olan derinin toparlanması ve göğüsün dikleşmesi sağlar,
Bu kremler sizlere imkansız gibi görünen ve aslında hiç de imkansız olmayan bir sonuç sunmaktadır, Üstelik Silikon operasyonları gibi 6-8 bin TL gibi büyük rakamlar da gerektirmiyor.
Konu hakkında daha detaylı bilgi için web sitemiz üzerinden online destek bölümünden bilgi edinebilirsiniz.
Saygılarımızla...
DermoBitkisel - Kozmetik Ürün Danışma Servisi