- 1 Şubat 2008
- 14
- 0
- 42
Valla kızlar reklam olacak mi bilmiyorum ama matisin gögüs küçültücü kremi var<Bir bedene kadar toparlıyormuş.Tamamen bitkisel imiş. Ben şimdi çocuk düşündüğüm için başlayamadım. Allahım bir çoocuk doğurmayı nasip ederse ilk işim onu ve tüylerim için bioder kullanmak olacak. Bakalım... Bu arada matis kullananlar olursa tecrübelerini paylaşsınlar.
aynen katılıyorum canım iç çamaşırı sorunu oluyor omuzlarda ağrıda yapıyor çok zor ama sağlığımız yerinde ona şükürevet ya herkes küçük göğüsten şikayetçi ama büyük göğüsün derdi de bitmez ki:
1- istediğiniz bikiniyi giyemezsiniz.
2- istediğiniz sütyeni takamazsınız, hep derleyen toplayan modeller bakarsınız. hiçbir fantezi iç çamaşırınız olmaz.
3- rahat rahat yakası açık giyemezsiniz çünkü o top top görüntüye sahip değilsinizdir. sadece dik, uzun bir çizgi vardır ortada.
4- sırt ve boyun ağrıları çekrsiniz.
5- yüz üstü yatarken nefesiniz sıkışır.
6- sütyensiz hayatta dışarı çıkamazsınız.
7- dışarı çıkmaktan geçtim, evin içinde bile sütyensiz gezemezsiniz. göğsünüzde ve derinizde gerilme ve ağrı hissedersiniz.
8- ne kadar genç de olsanız, göğüsleriniz çoktan sakmıştır.
9- eğer cildiniz kuruysa, bu büyümeden dolayı çatlaklar oluşmuştur.
10- yolda yürürken, otururken, konuşurken herkes göğüslerinize bakıyormuş gibi gelir.
11- en kötüsü de, gerçekten bakıyorlardır.
unuttuğum varsa, ekleyiverin.
arkadaslar boyle bir kerem varsa bide etkiliyse ay ne olur adini bana da soyleyin artik bel ve sirt agrisi cekmek istemiyorum istediginiz hic bir seyi alamiyorum cunku gosuslerimden ya olmuyo yada igrenc duruyo
evet ya herkes küçük göğüsten şikayetçi ama büyük göğüsün derdi de bitmez ki:
2- istediğiniz sütyeni takamazsınız, hep derleyen toplayan modeller bakarsınız. hiçbir fantezi iç çamaşırınız olmaz.
3- rahat rahat yakası açık giyemezsiniz çünkü o top top görüntüye sahip değilsinizdir. sadece dik, uzun bir çizgi vardır ortada.
7- dışarı çıkmaktan geçtim, evin içinde bile sütyensiz gezemezsiniz. göğsünüzde ve derinizde gerilme ve ağrı hissedersiniz.
10- yolda yürürken, otururken, konuşurken herkes göğüslerinize bakıyormuş gibi gelir.
evet ya herkes küçük göğüsten şikayetçi ama büyük göğüsün derdi de bitmez ki:
merhaba kızlar göğsüm pek büyük değil ama küçülmesini istiyorum küçük göğüs daha çok hoşuma gidiyor.avonu kullanayım bi size haber veririm :)))
GOĞÜS KÜÇÜLTEN CAY 2 tutam kaynamış ve ezilmiş meşe kabuğu
2 tutam yabani kekik
2 tutam biberiye (yaprak ve çiçekleriyle)
Günde 1 fincan içilir