- 4 Kasım 2021
- 7
- 0
- 30
Aynen emziremiyecegimi söyledi , evet his kaybı var , tekin hoca çok iyi ve ilgili, başından anlatıyor hangi sorunları ve gelişmeleri yasiyacagini , size de serbest meme ucu tekniğimi uygulanaca
Aynen emziremiyecegimi söyledi , evet his kaybı var , tekin hoca çok iyi ve ilgili, başından anlatıyor hangi sorunları ve gelişmeleri yasiyacagini , size de serbest meme ucu tekniğimi uygulanacak
Merhaba ben de 2 Ay önce ameliyat oldum. Ameliyat öncesi vücuduma göre ölçüm yapılırken ya da doktorlar yaklaşık boyut gösterirken daha küçük bir boyutta olacak gibiydi ama şu an meme dokusu daha büyük ve sisik gibi geliyor bana. Doktorlar 3 6 Ay arası daha küçülür, iner diyorlar doğru mu? Sizde böyle bir durum olmuş muydu?yaklaşık 8 sene önce olmuştum. süt kanallarına zarar vermemek için çok küçültmemişti doktor. ayrıca çok küçülürse küçük deyip psikolojin bozulur demişti.Ben çok memnun kalmıştım sonuçtan.
ameliyattan sonra şişkinlik oluyor, sonra normal boyuta iniyor. sonrasında kilo alırsanız buluyor, kilo verirseniz kuçuluyor.Merhaba ben de 2 Ay önce ameliyat oldum. Ameliyat öncesi vücuduma göre ölçüm yapılırken ya da doktorlar yaklaşık boyut gösterirken daha küçük bir boyutta olacak gibiydi ama şu an meme dokusu daha büyük ve sisik gibi geliyor bana. Doktorlar 3 6 Ay arası daha küçülür, iner diyorlar doğru mu? Sizde böyle bir durum olmuş muydu?
ameliyattan sonra şişkinlik oluyor, sonra normal boyuta iniyor. sonrasında kilo alırsanız buluyor, kilo verirseniz kuçuluyor.
Karın germe ameliyatı oldunuz muİnşallah canim ya 6 ay sonrada karın germe olucam inşallah onu iyi yapar