Evet az alınmış gibi 500 gram çektiğin acıya deymiyor ama olan oldu belki 10 15 yıl sonra 2. Ameliyatı olursun.Sizden iyi doku alınmış ben çok şaşırdım şahsen toplam 500 gram diyince açıkçası doktorum en büyük pişmanlığım ama artık ahlanmaya gerek yok olan oldu birdahada ameliyat olamam açıkçası sizin kaç bedendi şuan kaç beden rica etsem özelden foto atabilirmisiniz
Evet az alınmış gibi 500 gram çektiğin acıya deymiyor ama olan oldu belki 10 15 yıl sonra 2. Ameliyatı olursun.
90 D iken şuan 80 B
Deme öyle iyice çıldırıyorum ya 500 gram nedir Allah aşkına vallahi doktoru gidip parcalayasim varEvet az alınmış gibi 500 gram çektiğin acıya deymiyor ama olan oldu belki 10 15 yıl sonra 2. Ameliyatı olursun.
90 D iken şuan 80 B oldum.
En azından dik göğüslerin oldu. Nasıl hiç gömleklerini giydin mi arada fark var mıDeme öyle iyice çıldırıyorum ya 500 gram nedir Allah aşkına vallahi doktoru gidip parcalayasim var
Dik ama büyük bugün bı duş Alicam ve kıyafet deniycem bakalım nasıl olacak yazarım buradanEn azından dik göğüslerin oldu. Nasıl hiç gömleklerini giydin mi arada fark var mı
Evet benim de sol şişti 1 ay 2 ay da yumuşuyor şişliği iniyor.Bu arada bugün ameliyat olduğum gün dahil 7. Günüm bugün duş Alicam hiçbir ağrım sızım yok bugün antibiyotikli kreme geçiyorum hala bı göğsün diğerinden şiş kizlar su bant yaralarım çok kötü ay dikişler böyle acımıyor bu nedir ya merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim
Ben bant kullanmadım duş alırken sizce küçülürmu biraz daha inince fark edermiEvet benim de sol şişti 1 ay 2 ay da yumuşuyor şişliği iniyor.
14 günde falano su geçirmez bantlar çıkınca çook acıma geldi bana baya acı hissetmiştim bant çıktıpı gün sonra geçti acısı
yaklaşık 8 sene önce olmuştum. süt kanallarına zarar vermemek için çok küçültmemişti doktor. ayrıca çok küçülürse küçük deyip psikolojin bozulur demişti.Ben çok memnun kalmıştım sonuçtan.Merhaba arkadaşlar 5 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum ama sonuç hiç istetigim gibi olmadı hala çok fazla büyük moralim çok bozuk nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum daha önce bu durumla karşılaşan arkadaşlar nasıl bı yol izlediniz acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Senin adına çok sevindim ne güzel peki bu süre zarfında tekrar bı büyüme oldumuyaklaşık 8 sene önce olmuştum. süt kanallarına zarar vermemek için çok küçültmemişti doktor. ayrıca çok küçülürse küçük deyip psikolojin bozulur demişti.Ben çok memnun kalmıştım sonuçtan.
Bana da serbest meme ucu tekniği yapıldı toplam 2 kilo 700 gr alındı doktoruma ne dediysem o şekilde yaptıTers T ve meme başı yukarı taşındı tabi inanın o kadar söyledim ki dilimde tüy bitti ameliyat haneye girerken bile söyledim ama yok yine istetigim yaptı Allah onu bildiği gibi yapsin bugün pansumanı vardı gittim konuştum yok vücudunuza böyle yakışırdı yok çok küçük olmazdı falan filan ulan sanane güzelinden ben sana ne diyorsam onu yapsana asabim bozuldu vallahi
Merhaba ameliyattan sonra emzirme durumu oluyor mu yani evlimisiniz yada cocuk var mı bilmiyorum tabide ameliyatın üzerinden uzun zaman geçen birini görünce sormak istedimyaklaşık 8 sene önce olmuştum. süt kanallarına zarar vermemek için çok küçültmemişti doktor. ayrıca çok küçülürse küçük deyip psikolojin bozulur demişti.Ben çok memnun kalmıştım sonuçtan.
Bu yorumları okudukça daha çok çıldırıyorum inan 500 gram bı dokuya 15 bin TL verdim ya kafayı yiycem resmen benim doktorum meme delisi herhalde yok kicuk meme iyi değil dolgun meme yakisirmis ne dediysem adam yine bildiğini yapmış Allah onu kahretsinBana da serbest meme ucu tekniği yapıldı toplam 2 kilo 700 gr alındı doktoruma ne dediysem o şekilde yaptı
15 bin az para değil ben üniversitede oldum özellere asla bakmadım bile , üzüldüm sizin adınızaBu yorumları okudukça daha çok çıldırıyorum inan 500 gram bı dokuya 15 bin TL verdim ya kafayı yiycem resmen benim doktorum meme delisi herhalde yok kicuk meme iyi değil dolgun meme yakisirmis ne dediysem adam yine bildiğini yapmış Allah onu kahretsin
Arkadaşım bekarken küçültme ameliyatı olduktan sonra 2 bebe emzirdi sorun yaşamadı. Sütü normal geldiMerhaba ameliyattan sonra emzirme durumu oluyor mu yani evlimisiniz yada cocuk var mı bilmiyorum tabide ameliyatın üzerinden uzun zaman geçen birini görünce sormak istedim
Evet 1 beden daha küçülür tabi ödem şişlik gidinceBen bant kullanmadım duş alırken sizce küçülürmu biraz daha inince fark edermi
Ben de 15 bine oldum ama özelde çok rahat devlet ve üniversite hastanlerinde hiç uğraşmak istemedim. Orada tanıdık yolsa işler yavaş ilerliyor.15 bin az para değil ben üniversitede oldum özellere asla bakmadım bile , üzüldüm sizin adınıza
Ben de 15 bine oldum ama özelde çok rahat devlet ve üniversite hastanlerinde hiç uğraşmak istemedim. Orada tanıdık yolsa işler yavaş ilerliyor.
İnşallah canim ya 6 ay sonrada karın germe olucam inşallah onu iyi yaparEvet 1 beden daha küçülür tabi ödem şişlik gidince
Öylemi bunu duyduğuma sevindim :) birde hamilelikte gögüslerde deformasyon oldumu arkadaşınızın haberiniz varmı çok teşekkürler bu arada :)Arkadaşım bekarken küçültme ameliyatı olduktan sonra 2 bebe emzirdi sorun yaşamadı. Sütü normal geldi