Bunu ben cevaplamak isterim defarmasyon tam benim çünküÖylemi bunu duyduğuma sevindim :) birde hamilelikte gögüslerde deformasyon oldumu arkadaşınızın haberiniz varmı çok teşekkürler bu arada :)
Çok geçmiş olsun size umarım gögüsleriniz zamanla oturur ve istediğiniz şekle gelirBunu ben cevaplamak isterim defarmasyon tam benim çünküben mesela birdaha çocuk dusunmedigim için süt kanallarim da alındı istemezsen almıyorlar yada bı kısmı alınıyor süt verebiliyorsun iki çocuk doğurdum çok emmemelerine rağmen bekarken büyük ama çok dik olan göğüslerim balon gibi söndü ve göbeğime kadar indi neredeyse o yüzden oldum en çokta bu ameliyati
Bazen bunu düşünüyorum bazende ol gitsin diyorum aslında öyle deli gibi mutsuz değilimde bilmiyorum :)Canım bana fikrimi sorarsan bekle bence önce evlen çocuk yap hayırlısıyla sonra olursun sen şimdi olsan bile hamilelikte emzirmeydi kilo alıp verme falan derken yine deforme olacak ama çok mutsuzsan bu halinden bişey diyemem
Hayırlısı diyelim o zaman kuzuBazen bunu düşünüyorum bazende ol gitsin diyorum aslında öyle deli gibi mutsuz değilimde bilmiyorum :)
Bende bekarım ama dayanamdım böyle mutsuz olmaktansa ameliyat olayım kurtulayım dedim. Ve iyikide olmuşum çok haififledim. Bence ya ol tamam de yada kafandan tamamen çıkar yoksa hep aklına geliyor aynaya bakınca içinde ukte kalmasın derim.Çok geçmiş olsun size umarım gögüsleriniz zamanla oturur ve istediğiniz şekle gelirBen henüz evlenmediğim için ameliyat olursam ve hamile kalırsam ameliyat boşa gidermi acaba diye düşünüyorum
Zaten şuandada devasa olmasada büyük gögüslerim ve sarkık
şuan 3 aylık hamileyim.ilk bebeğim. emzirme konusunda nasıl olacak ben de merak ediyorum. inşaAllah sorun çıkmazMerhaba ameliyattan sonra emzirme durumu oluyor mu yani evlimisiniz yada cocuk var mı bilmiyorum tabide ameliyatın üzerinden uzun zaman geçen birini görünce sormak istedim
750gr- 750 gr alınmış. toplamda 1,5 kğ yağ almışlar. evet kilo alınca yine büyüyor ama şükür sarkma, bozulma olmadı.Senin adına çok sevindim ne güzel peki bu süre zarfında tekrar bı büyüme oldumu
İyi bari sevindim tekrar sarkmasına sizdende iyi doku alınmış kaç bedenden kaça düştünüz750gr- 750 gr alınmış. toplamda 1,5 kğ yağ almışlar. evet kilo alınca yine büyüyor ama şükür sarkma, bozulma olmadı.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın umarım hiçbir problem yasamazsinizşuan 3 aylık hamileyim.ilk bebeğim. emzirme konusunda nasıl olacak ben de merak ediyorum. inşaAllah sorun çıkmaz
Çok doğru söylüyosun son 3 senedir sürekli düşünüyorum ah bi cesaretimi toplayabilsemBende bekarım ama dayanamdım böyle mutsuz olmaktansa ameliyat olayım kurtulayım dedim. Ve iyikide olmuşum çok haififledim. Bence ya ol tamam de yada kafandan tamamen çıkar yoksa hep aklına geliyor aynaya bakınca içinde ukte kalmasın derim.
Sağlıkla kucağınıza alın inşAllah ara ara yazın bize ilerleyen dönemlerde büyüme vs oldu olmadı diyeşuan 3 aylık hamileyim.ilk bebeğim. emzirme konusunda nasıl olacak ben de merak ediyorum. inşaAllah sorun çıkmaz
amin teşekkür ederimBebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın umarım hiçbir problem yasamazsiniz
100 ün üstündeydi, çok ağır olduklarını hatırlıyorum. 85 B ye düşürmüştüİyi bari sevindim tekrar sarkmasına sizdende iyi doku alınmış kaç bedenden kaça düştünüz
İyi küçülmüş maşallah100 ün üstündeydi, çok ağır olduklarını hatırlıyorum. 85 B ye düşürmüştü
Geçmiş olsun bende üniversite de hocadan randevu aldım.küçültme yaptırcam inşallah fiyat konusunda bilgi verirmisiniz15 bin az para değil ben üniversitede oldum özellere asla bakmadım bile , üzüldüm sizin adınıza
Ben 2019 yılında oldum 2500 lira ücret verdim, 500 lira da variz çorabı, ağrı pompası ve korse ücreti verdimGeçmiş olsun bende üniversite de hocadan randevu aldım.küçültme yaptırcam inşallah fiyat konusunda bilgi verirmisiniz
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.Ben 2019 yılında oldum 2500 lira ücret verdim, 500 lira da variz çorabı, ağrı pompası ve korse ücreti verdim
Deniz merhaba bende tekin hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum bu konuda senden fikir almak isterim. Bana tekin hoca emziremeyeceğimi ve his duyumun olmayacağını iletti sende bu durumlar meydana geldi mi?Ben 2019 yılında oldum 2500 lira ücret verdim, 500 lira da variz çorabı, ağrı pompası ve korse ücreti verdim
Aynen emziremiyecegimi söyledi , evet his kaybı var , tekin hoca çok iyi ve ilgili, başından anlatıyor hangi sorunları ve gelişmeleri yasiyacagini , size de serbest meme ucu tekniğimi uygulanacakDeniz merhaba bende tekin hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum bu konuda senden fikir almak isterim. Bana tekin hoca emziremeyeceğimi ve his duyumun olmayacağını iletti sende bu durumlar meydana geldi mi?