• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kazen bey mi?? hanım demek istediniz heralde ya da bey mi gerçekten? ? ?
ben sana bir gün oturur anlatırım şekerim ne olduğunu:34:
:)) bey oldugunu dusunuyorum ama bilemicem artik:)))

ne fark eder bey yada bayan... adı üstünde kk kulubü gerisi boş bizlerde yani bildiğim kişiler kadınız sorun yok.))) şuna da açıklık getireyim kazen beye,sormuştum nldglp cim o da açıklamıştı kesinlikle albümleri göremiyor o konuda sıkıntınız olmasın bana dediğini yazıyorum...

Son düzenleme:

ne fark eder bey yada bayan... adı üstünde kk kulubü gerisi boş bizlerde yani bildiğim kişiler kadınız sorun yok.))) şuna da açıklık getireyim kazen beye,sormuştum nldglp cim o da açıklamıştı kesinlikle albümleri göremiyor o konuda sıkıntınız olmasın bana dediğini yazıyorum...

lütfen tüm detayları anlatın ki soru işareti kalmasın !

lütfen tüm detayları anlatın ki soru işareti kalmasın !

anam gene neler oluyor. Kazen abimiz ne zaman baksam topiğimizde. :44: vakitsizlikten geriye dönük okuyamıyorum. neyse Kazen Abimizde dahil olmak üzere hepinizin bayramını kutluyor, güzellikler diliyorum. :3: herkese iyi bayramlar...

banada anlat bende anlamadIm:)))))

:)) aslinda bay oldugunu gayet iyi biliyordum ama dun aksam iyice emin oldum ama ayrintilari bana da anlatirsan jelesec cim cok sevinirim:)) bu arada albumlerimizi gormemesi isabetli olur tabii:17:

jelesec hoşgeldin... bayramın ve forumdaki bütün arkadaşların bayramı kutlu olsun:1:
hoşbulduk arkadaşım :29: sanada iyi bayramlar
lütfen bende görmek isterdim.. önümüzdeki aylarda olacam ameliyatı.kızımı sütten kestim. gerisayım başladı:)

nlglpd:16: canım bu arkadaş güvenilir ekleyebilirsin tanışmış kadar olduk kendisiyle...inşallah atlatırsın ameliyatını sürecini bizlerle paylaşırsın;say say çabuk geçiyor zaman

dip not tekirdağlının meme fotosunu görüp beğenenlerden kendisi;

Son düzenleme:
banada anlat bende anlamadIm:)))))

:)) aslinda bay oldugunu gayet iyi biliyordum ama dun aksam iyice emin oldum ama ayrintilari bana da anlatirsan jelesec cim cok sevinirim:)) bu arada albumlerimizi gormemesi isabetli olur tabii:17:

kızlar çok ayrıntı bilmiyorum aslında...bana forumdan biri söylemişti bay olduğunu ... bende bu ceza olayı için bilgi almak istedim, ulaştığımda tüm kafama takılanları sordum...kendisi açıklık getirdi albümleri görmediklerini söyledi hepsi bu

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar...ameliyata 27 sinde.griicem..bana hastaneye yatmadan yanimda neler goturucegimle ilgili liste yazarmisiniz??? Canta hazirlicamda simdiden tesekurler.

Merhaba arkadaslar...ameliyata 27 sinde.griicem..bana hastaneye yatmadan yanimda neler goturucegimle ilgili liste yazarmisiniz??? Canta hazirlicamda simdiden tesekurler.

sağlıkla atlatırsın inşallah; yanına önden düğmeli pijama,terlik,pipet,çorap,ıslak mendil vs bunları koy çantana( benim olduğum hastane de pijama ve terliğe gerek kalmamıştı)

giderken rahat yine önden fermuarlı yada düğmeli giyin hastana çıkışı üst tarafı rahat ve bol kıyafete ihtiyacın olacak...şimdilik aklıma gelenler bunlar;arkadaşlar unutulan varsa ekleme yapar mutlaka.Güzel haberlerini bekliyoruz iyi bayramlar

hoşbulduk arkadaşım :29: sanada iyi bayramlar

nlglpd:16: canım bu arkadaş güvenilir ekleyebilirsin tanışmış kadar olduk kendisiyle...inşallah atlatırsın ameliyatını sürecini bizlerle paylaşırsın;say say çabuk geçiyor zaman

dip not tekirdağlının meme fotosunu görüp beğenenlerden kendisi;

Ya benimkileri begenmeyip vazgecerse:(

Ya benimkileri begenmeyip vazgecerse:(

çook tesekkur ederim, baktım resimlere..
o nasıl değişim Allah'ım!
aynı zamanda karın germe mi liposeksinmı??
çok özendim valla.
güzel olmuş memeler darısı başıma:)

kaç bedendin şimdi kaç bedensin rica etsem?
banada fikir olsun..
kıyafetle baktığında hafif dolgun mu görünüyor yoksa küçük mü??
çok soru sordum kusura bakma:)
ameliyat öncesi merak ve heyecan işte:)

çook tesekkur ederim, baktım resimlere..
o nasıl değişim Allah'ım!
aynı zamanda karın germe mi liposeksinmı??
çok özendim valla.
güzel olmuş memeler darısı başıma:)

kaç bedendin şimdi kaç bedensin rica etsem?
banada fikir olsun..
kıyafetle baktığında hafif dolgun mu görünüyor yoksa küçük mü??
çok soru sordum kusura bakma:)
ameliyat öncesi merak ve heyecan işte:)

Off yarabbi sukur begenmissin;)) munamuna cim, benim hem karin germe hem meme kucultme.lipo hic yok bende.zaten 5.5 kilo yag alindi benden.camasir bedenim 85 E cup idi.simdi 85B giyiyorum.tam 4 beden memeden gitti.normal elbise bedenim 46 oluyordu.simdi 42 beden oluyor.hatta bazen 40 bile oluyor.mesela ust penyelerimi ameliyat oncesi hep xl alirdim.ayni magazalardan ustleri Medium aliyorum artik.
Kiyafetle bakilinca dolgun durmuyor acikcasi.cunku ben bikmistim artik dolgun memeden.Doktoruma,ameliyata girerken yalvardim mumkun oldugunca kucultun diye.tam istedigim boyutta yapti sagolsun.

Istedigini sorabilirsin hic cekinme;) birbirimize destek icin variz burda.sevgiler.

Off yarabbi sukur begenmissin;)) munamuna cim, benim hem karin germe hem meme kucultme.lipo hic yok bende.zaten 5.5 kilo yag alindi benden.camasir bedenim 85 E cup idi.simdi 85B giyiyorum.tam 4 beden memeden gitti.normal elbise bedenim 46 oluyordu.simdi 42 beden oluyor.hatta bazen 40 bile oluyor.mesela ust penyelerimi ameliyat oncesi hep xl alirdim.ayni magazalardan ustleri Medium aliyorum artik.
Kiyafetle bakilinca dolgun durmuyor acikcasi.cunku ben bikmistim artik dolgun memeden.Doktoruma,ameliyata girerken yalvardim mumkun oldugunca kucultun diye.tam istedigim boyutta yapti sagolsun.

Istedigini sorabilirsin hic cekinme;) birbirimize destek icin variz burda.sevgiler.

ameliyat kaç saat sürdü bebişim. iyileşme sürecin nasıldı. birde karın küçültme izlerin nereden nereye. sonuç kesinlikle süper. birden bu derece hafiflemek hayal gibi. emin ol çok cesur davranmışsın. çünkü ben meme ameliyatı sırasında lipoyu bile kaldıramazdım. sen kombine oldun. maşallah. bana lipo yapacak doktorum. nasıl olacak bilmiyorum. jeloya yapılmış galiba. bi ara anlatır bana özelden jeloşum.:9:

[SUP][/SUP]
ameliyat kaç saat sürdü bebişim. iyileşme sürecin nasıldı. birde karın küçültme izlerin nereden nereye. sonuç kesinlikle süper. birden bu derece hafiflemek hayal gibi. emin ol çok cesur davranmışsın. çünkü ben meme ameliyatı sırasında lipoyu bile kaldıramazdım. sen kombine oldun. maşallah. bana lipo yapacak doktorum. nasıl olacak bilmiyorum. jeloya yapılmış galiba. bi ara anlatır bana özelden jeloşum.:9:

merhaba sweet,aslinda jelesec in bacaklarina yapilan lipo,mucize gibi gercekten.Mart ayinda bir bulusma duzenlemistik.Ben ve topikden bir cok arkadas sahidiz onun bu muhtesem degisikligine.Kendisini hiic anlatmaz ne kadar mutevazi oldugunu bundan bile anlayan anlar yani.diger ne amac ve maksatla topik ablaligi ve baskanligi yapanlar gibi degil yani.

Benim ameliyim sabah 9 da baslayip 16:30 da bitmisti.7.30 saat te ancak toparlamis doktorum;)surecim de cok onemli bir sey yasamadim.ufak tefek minik karin hattimda 2 yerdeyara olmustu.Bunlar cogunlukla olan seyler.Pansumanlarini yapiyordum.Basedilimez problem degil bunlar.Bunun disinda meme iyilesmesi,karin dikislerim hizla iyilesti.Cok memnunum. Su an size havuzbasindan yaziyorum;) bikini ile yatinca dumduz hatta iceri giren bir karin,straplez kucuk ustlerle sevgiler,opucukler;))) biraz ballandirip hevese getireyim;)

Back