[SUP][/SUP]
merhaba sweet,aslinda jelesec in bacaklarina yapilan lipo,mucize gibi gercekten.Mart ayinda bir bulusma duzenlemistik.Ben ve topikden bir cok arkadas sahidiz onun bu muhtesem degisikligine.Kendisini hiic anlatmaz ne kadar mutevazi oldugunu bundan bile anlayan anlar yani.diger ne amac ve maksatla topik ablaligi ve baskanligi yapanlar gibi degil yani.
canım benim sağol,vallahi ben bile inanamıyorum eski hallerine:))) ilk doktorun yapamadığı ve iyice berbat ettiğini , ikinci doktor yaptı çok uğraştı revizyon olduğu için ama oldu şükür...sonuç inanılmaz
Benim ameliyim sabah 9 da baslayip 16:30 da bitmisti.7.30 saat te ancak toparlamis doktorum

surecim de cok onemli bir sey yasamadim.ufak tefek minik karin hattimda 2 yerdeyara olmustu.Bunlar cogunlukla olan seyler.Pansumanlarini yapiyordum.Basedilimez problem degil bunlar.Bunun disinda meme iyilesmesi,karin dikislerim hizla iyilesti.Cok memnunum. Su an size havuzbasindan yaziyorum

bikini ile yatinca dumduz hatta iceri giren bir karin,straplez kucuk ustlerle sevgiler,opucukler

)) biraz ballandirip hevese getireyim