• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende en nihayetinde gözümü kararttım ameliyatı olmaya karar verdim sizden dr. tavsiyesi rica ediyorum ama birazda korkmuyo değilim ortalama maliyeti nedir bu işin yardımcı olursanız cok sevinirim

mviscim hakkından hayırlısı olsun. ameliyat kararı vermen harika. ben çok doktor gezdim. sana en beğendiklerimi sıralayayım fikir olsun. esteworld etilerde hastane ve doktorları gerçekten süperdi. Osman Şenel suadiyede gördüğüm ameliyat resimleri kusursuzdu diyebilirim. birde alpaslan topçu (benim ameliyat doktorum) bu üçünü çok beğenmiştim. doktor seçiminde sana kolay gelsin diyorum. sevgiler...

Merhaba papatyaa,İlkönce geçmiş olsun ve hayırlı olsun geçirdiğiniz operasyon.Sanırım anladığım kadarı ile siz göğüs büyüttünüz.Yumuşasınlar ibaresi kullandığınız için anladım:)bu topiği uzun süreden beri takip ediyorum ilk defa sizi görüyorum burda.Birden ameliyat olmadığıma inanmayanlar ***an diye yazılınca şaşırdım inanın.Acaba başka topiğe yazacaktı da yolunumu şaşırdı diye:))

Evet ben de inanın görmek isterim resimlerinizi. Gerçi benim ilgi alanıma girmiyor ama,ailemden iki kuzenim de, benim operasyon olduğum Ercan Karacaoğlu na meme büyütme ameliyatı yaptırdılar.Onlarınki de çok güzel oldu.Çok memnunlar ama ben değişik doktorların yaptığı ameliyat sonuçlarını da görmek isterim.

Size güzel iyileşme süreçleri dilerim.Sevgilerimle...

meme büyütenler çok şanslı sadece meme başı kesildiği için hiç izsiz oluyor. doktor araştırması yaparken çalışan kızlardan biri örnek olsun diye göstermişti, inanamamıştım. 2 aylık ameliyattı ama hiçbirşey belli olmuyordu.

papatyaa, mesajında çok büyük bir YANLIŞ var

1125. sayfada bnnrkrts 'e senin yazdığın mesajın tarihi ve saati : 15/08/2012 - 23:36 iken, benim ona yazdığım özel mesaj ise aynı gün sabah saat 10:21'de gönderilmiş. Yani senin mesajından önce ! Neden özel gönderdiğime dair detay, mesajımda zaten yazıyor, bnnrkrts onu sana söylemiş sanırım. Bu arada bnnrkts'nin mesaj sayısı az olduğu için özel mesaj ile seni bilgilendirmiş olamaz. O vakit; telefonla konuştunuz. Madem birbirinizin telefonlarını bilecek kadar samimisiniz, neden bizim topik üzerinden yazışıp bilgi almaya çalışıyorsunuz? Direkt telefonla konuşsanız daha hızlı bir bilgi akışı olur kanaatindeyim ;)

Hayatım sana gülüyorum sadece :9: :9:

teşekkür ederim kızlar.burda bulunma sebebimi merak etmişsiniz.eğer bir önceki sayfaya baksaydınız anlardınız aslında neden burda olduğumu ama bakmamışsınız belli ben söyleyim :9: önceki sayfada bnnrkrts isimli arkadaşımız Hasan beyle ilgili bir soru sormuş ve sorusu cevapsız kalmıştı.hiç biriniz ben cvp yazana kadar ona cvp vermediniz.ben gerçi meme büyütme oldum ama en azından doktor hakkında bilgi vermek anlamında yardımcı olmaya çalıştım arkadaşımıza.ama ben cvp yazdıktan sonra hasan beyle ilgili ,bir baktım sizler de burdan değil de (nedense artık!!) özelden msj yollamışsnız arkadaşa.
yolumu da şaşırmış değilim aslında siz niçin ne amaçla böyle bir cevap yazma gereği hissettiniz bana onu idrak etmeye çalışıyorum
:9: :9: yolunuzu şaşıran sizsiniz gibi geldi bana :1:
meme büyütme olmuş olabilirim ama doktorumla ilgili bir arkadaş bişey soruyorsa ve sorusu da cevaplanmıyorsa , gireceğim topiğin konusu beni çok da fazla ilgilendirmez meme küçültmeye de girebilirim yanii.sonuçta özgürüz değil mi istediğimiz topiğe girebilir ve yorum yazabiliriz yeter ki amacımız yardım etmek olsun yeter ki iyi niyetli olalım

Aferin Papatyaa,çok güzel bilgilendirmişsiniz elinize sağlık.

meme büyütenler çok şanslı sadece meme başı kesildiği için hiç izsiz oluyor. doktor araştırması yaparken çalışan kızlardan biri örnek olsun diye göstermişti, inanamamıştım. 2 aylık ameliyattı ama hiçbirşey belli olmuyordu.

Evet ben de iki kuzeniminkine bakıyorum hiç bir şey belli değil.Büyüklük oranları da harika oldu gerçekten.Benim göğüs izlerim de artık bayağı silikleşti.Ters t olmasına karşı alt çizgilerim hiç gözükmüyor.

amaç üzüm yemek mi ? yoksa bağcıyı dövmek mi ?

daha doğrusu amaç göğüz küçültmek mi ? yoksa ....

Canlarım N'bersiniz...

Nldglp, Jelesec, Ogltkn, Ada22, Sweet, Bentoprak, C1186, Buket111... adı aklıma gelmeyen arkadaşlarım veeeeee tabiki Tertibim Madames :34: nasılsınız? (bak bu kez unutmadım tertibimi)

Nldglp cim canım, resimlerine baktım az önce, bir kez daha hayran kaldım.... Söylemeden geçemiycem :16:

Canlarım N'bersiniz...

Nldglp, Jelesec, Ogltkn, Ada22, Sweet, Bentoprak, C1186, Buket111... adı aklıma gelmeyen arkadaşlarım veeeeee tabiki Tertibim Madames :34: nasılsınız? (bak bu kez unutmadım tertibimi)

Nldglp cim canım, resimlerine baktım az önce, bir kez daha hayran kaldım.... Söylemeden geçemiycem :16:

Seni burda görünce daha mutlu oldum.Nasıl şimdiki durumun? şekilleri oturdumu artık?

Seni burda görünce daha mutlu oldum.Nasıl şimdiki durumun? şekilleri oturdumu artık?

Canım benim, ben de seni gördüğüm için mutlu oldum. Evet şekilleri oturdu artık iyice. üstteki izler belirsizleşti, alttakilerin daha zamana ihtiyacı var sanırım, oldukça belirginler. İzlerden hiç şikayetçi değilim, memelerimle çook mutluyum. Yıllardan beri ilk kez bu yaz istediğimi rahatça giyebiliyorum. Eşim de memelerimin yeni haline hayran :17: Eski hallerini düşünmek bile istemiyorum. Yalnız ben krem sürmeyi çok ihmal ediyorum, düzenli süremiyorum. Kışın bant kullanayım bari, krem sürmek zor geliyor. :1: Fırsatını bulduğumda resimlerimi ekleyeceğim ben de, ama önce özel olarak sana göndereceğim. :34:

malesef bu ameliyatı olamıyacak kadar küçükler ama kıskançlıktan ve meraktan nldglp cim ekledim seni kabül edermisin:50:

Back