• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

papatyaa, mesajında çok büyük bir YANLIŞ var

1125. sayfada bnnrkrts 'e senin yazdığın mesajın tarihi ve saati : 15/08/2012 - 23:36 iken, benim ona yazdığım özel mesaj ise aynı gün sabah saat 10:21'de gönderilmiş. Yani senin mesajından önce ! Neden özel gönderdiğime dair detay, mesajımda zaten yazıyor, bnnrkrts onu sana söylemiş sanırım. Bu arada bnnrkts'nin mesaj sayısı az olduğu için özel mesaj ile seni bilgilendirmiş olamaz. O vakit; telefonla konuştunuz. Madem birbirinizin telefonlarını bilecek kadar samimisiniz, neden bizim topik üzerinden yazışıp bilgi almaya çalışıyorsunuz? Direkt telefonla konuşsanız daha hızlı bir bilgi akışı olur kanaatindeyim ;)

bravo arkadaşım anında olayı analiz etmişsin:) amaç farklı!!! sen ve senin gibiler çok kolay çözer zaten...sevgilerimi gönderiyorum sana

Merhaba Serap Hanım
Sanırım yazdıklarımı yanlış anladınız, sizin yani ceza yiyen 4 kişinin şikayeti değil konu ! Bu başlığı veya o tartıştığınız albümü takip eden kişiler (bakın sayı belirtmiyorum ciddi sessiz bir çoğunluk) der ki inanın biz artık fikirlerini karşıdaki kabul ettireceğim diye sürekli burada fikirlerini beyan ederken konuyu dağıtan ikili polemiğe giren kişilerden ciddi rahatsız olmaya başladık. Olay bundan ibarettir, şunu da ifade edeyim yeri gelir 1 kişi şikayet eder ve ceza da verilir. Siz ısrarla bu 4 kişi arasında takılıp kaldınız konuyu okuyan binler var site bu 4 kişinin etrafında dönmüyor . Olay bundan ibaret. Fikir beyan etmek başka bir şey ikili polemik yaratmak başka bir şey.

Anlayışınız için teşekkür ederim

rica ediyorum soru cevap olarak gitmesin artık konu meme küçültme tecrübe paylaşımı
nazik cevabınız için teşekkürler...olay bizim açımızdan çözüldü ...
amaç üzüm yemek mi ? yoksa bağcıyı dövmek mi ?

daha doğrusu amaç göğüz küçültmek mi ? yoksa ....

çok iyi anlamışsınız dışarıdan gelip bağcıyı dövmek amaç üzüm yemek olmadığını 3 yaşındaki'de anlar...bu forum bunları barındırmaz zaten,bizim meme küçültme forumunda bilgi paylaşımı yardımlaşma ve dostluk var umarım bozulmaz

size ve ekibinize iyi bayramlar diliyorum sevgi ve saygılar.

Son düzenleme:
Canlarım N'bersiniz...

Nldglp, Jelesec, Ogltkn, Ada22, Sweet, Bentoprak, C1186, Buket111... adı aklıma gelmeyen arkadaşlarım veeeeee tabiki Tertibim Madames :34: nasılsınız? (bak bu kez unutmadım tertibimi)

Nldglp cim canım, resimlerine baktım az önce, bir kez daha hayran kaldım.... Söylemeden geçemiycem :16:

bu listede bir ben eksiğim galiba? merhaba desen; sürecinin iyi gitmesine sevindim.

herkese benden selamlar ve iyi bayramlar

Canım benim, ben de seni gördüğüm için mutlu oldum. Evet şekilleri oturdu artık iyice. üstteki izler belirsizleşti, alttakilerin daha zamana ihtiyacı var sanırım, oldukça belirginler. İzlerden hiç şikayetçi değilim, memelerimle çook mutluyum. Yıllardan beri ilk kez bu yaz istediğimi rahatça giyebiliyorum. Eşim de memelerimin yeni haline hayran :17: Eski hallerini düşünmek bile istemiyorum. Yalnız ben krem sürmeyi çok ihmal ediyorum, düzenli süremiyorum. Kışın bant kullanayım bari, krem sürmek zor geliyor. :1: Fırsatını bulduğumda resimlerimi ekleyeceğim ben de, ama önce özel olarak sana göndereceğim. :34:

Mutlu oldum senin adina.Aman gunes isinlarindan koru mutlaka.Bikininin altina bile sur koruyucularini.Gunes isinlari ne olursa olsun girermis.
Bekliycem resimlerini;)

sabah sabah çok güldüm Allah da seni güldürsün....beni de eklermisin? senin doktor nasıl iş çıkarmış bir bakayım:1:

iyi bayramlar

teşekkürler sizlerede iyi bayramlar ...

bu arada kişi hakkında yanılıyorsam özür dilemesini de bilirim. Kendisine numaramı bıraktım aramasını bekliyorum ... yanıldıysam dediğim gibi buradan özür dileyeceğim kendisinden

desenim, ben de özledim. Ayvalıktan geçiş sabah 7 gibi planlanınca aramadım seni.görüsmeyi cok istemiştim halbuki. Seneye kısmetse ;) cok öptüm. Serabım, nldglp'ım, jelesec'ım,topragım, ozdym, madamım, ve cepten yazması cok zor oldugu ıcın benı anlayısla karsılayıp, adını yazmadıgım ıcin kırılmayan tüm dostlar: "hepinize şeker tadında bayramlar"
Sevgiler, selamlar.

meraba arkadaslar , bi cok zamandir takip etemedim sizileri tatile gitik ,fotolarimi gondermedim daha ercan doktora cunku hem tatile gitik ve hemde burdaki doktorum diyor once kilo kaybet ve sabit kalasin sonra kendisi bedava yapicak cunku karsiliyor ozel sigortamiz esim polis oldugu icin ,sizler nasil hisetiyorsunuz kendinizi ,yine yapicak olsak deseniz yaparmiydiniz?kalan izler sizi rahatsiz etmiyormu ciplak olunca mesela aynanin karsisinda yada denizde filan.

desenim, ben de özledim. Ayvalıktan geçiş sabah 7 gibi planlanınca aramadım seni.görüsmeyi cok istemiştim halbuki. Seneye kısmetse ;) cok öptüm. Serabım, nldglp'ım, jelesec'ım,topragım, ozdym, madamım, ve cepten yazması cok zor oldugu ıcın benı anlayısla karsılayıp, adını yazmadıgım ıcin kırılmayan tüm dostlar: "hepinize şeker tadında bayramlar"
Sevgiler, selamlar.
canı sana da ailenle misafirlerin iyi bayramlar:)) bayram sonrası yazmaya enerjin kalır umarım
Bu arada jelesec cim hosgeldin :))
çok mersi canım hoşbulduk
Ben de görebilirmiyim?
arkadaş listene ekleyebilirsin nldglp :)) bu arkadaş bizden güvenilir...eğitimcilere saygımız var
meraba arkadaslar , bi cok zamandir takip etemedim sizileri tatile gitik ,fotolarimi gondermedim daha ercan doktora cunku hem tatile gitik ve hemde burdaki doktorum diyor once kilo kaybet ve sabit kalasin sonra kendisi bedava yapicak cunku karsiliyor ozel sigortamiz esim polis oldugu icin ,sizler nasil hisetiyorsunuz kendinizi ,yine yapicak olsak deseniz yaparmiydiniz?kalan izler sizi rahatsiz etmiyormu ciplak olunca mesela aynanin karsisinda yada denizde filan.

hayırlısı olsun vania...uzunca zaman yoktun bedava yaptırabiliyorsan yaptır tabi, ama mutlaka yaptıracağın doktoru araştır yaptığı ameliyatlı kişiler canlı görmeye çalış...en azından kafanda fikir oluşur sevgiler

Back