• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

herkese hayırlı kandiller..
uzun zamandır bi çok konuyu takip ediyodum meme küçültmeyle ilgili çok şükür herşeyin paylaşıldığı bu konuyu bulabildim :)
doktor araştırma aşamasındayım fuat yüksel ve hasan fındık kafama yattı gibi, bursada yaşadığım için mail attım her iki doktora da ,sorularımı sordum...hasan fındığın çok iyi olduğu kanıtlanmış durumda , fuat yüksele ameliyat olan ya da görüşmeye giden var mı acaba??fiyat konusunda daha cazip geldi açıkçası bi de prof. oluşu etkiledi

inşallah ben de tez vakitte ideal göğüslere kavuşurum

tatlım ben de hasan beye meme büyütme oldum şu anda 2 haftam dolmak üzere inanılmaz memnunum ve mutluyum
hasan bey kesinlikle işinin ehli bir doktor ne ameliyat öncesi ne sonrası hiçbir problem yaşamadım.kendisi olsun asistanı anlaştığı hastanesi hepsi süperdi :16: istersen bir öngörüşme alabilirsin hasan beyden ücretsizdir en azından bir fikir sahibi olursun
fuat beyi bende duymuştum ama önceki yıllarda çok dr dolaştığım için biliorum.operatör dr lar yeri geliyor proflardan daha iyi işler çıkartabiliyorlar çünkü daha hırslı oluyor onlar.haa Fuat beyi kesinlikle kötülemiyorum hiç bilmem de nasıl bir doktordur iyidir belki bilemem.ben sadece fikrimi söyledim sana belki yol göstermek açısından faydalı olur diye öpüyorum canım :16:

tatlım ben de hasan beye meme büyütme oldum şu anda 2 haftam dolmak üzere inanılmaz memnunum ve mutluyum
hasan bey kesinlikle işinin ehli bir doktor ne ameliyat öncesi ne sonrası hiçbir problem yaşamadım.kendisi olsun asistanı anlaştığı hastanesi hepsi süperdi :16: istersen bir öngörüşme alabilirsin hasan beyden ücretsizdir en azından bir fikir sahibi olursun
fuat beyi bende duymuştum ama önceki yıllarda çok dr dolaştığım için biliorum.operatör dr lar yeri geliyor proflardan daha iyi işler çıkartabiliyorlar çünkü daha hırslı oluyor onlar.haa Fuat beyi kesinlikle kötülemiyorum hiç bilmem de nasıl bir doktordur iyidir belki bilemem.ben sadece fikrimi söyledim sana belki yol göstermek açısından faydalı olur diye öpüyorum canım :16:

teşekkür ediyorum papatyacım,araştırma sürecindeyim hala...hasan bey hangi hastanelerde yapıyor peki?? kendisine mailde sordum ama cvp yazmadı henüz :/

Günlerdir Haftalardır sürekli bir didişme var siz kötü içerik mesajlarını görmediğiniz için sadece burada yazılanlar üzerine yorum yapıyorsunuz. Bu konuda 4 kişi ceza almıştır. Lütfen artık konuyu uzatmayın cezaları bittiğinde döneceklerdir. Lütfen konu dışı yazıp konuyla ilgilenmeyen arkadaşlarınıza haksızlık yapmayın. Konu sadece konularda değil oradan albümlere taşınmıştır. Kimse benim fikrim bu dur diyip konudan çekilmedi illa kendi doğrusunu dikta etmeye çalıştı soru nbundan kaynaklanmaktadır. Bu yapılan dikta eğilim sonrasında 3. şahıslar yani konu ile ilgilenen ama bu polemikten rahatsız olanlarda bu mesajları şikayet etti !

ogltkn arkadaşım
özelden msj atmışsın,ben daha yeni olduğum için özel msj atamıyorum biliyosun
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ,doktorla yüzyüze görüşmeden karar vermek doğru değil elbette, insan burda okuduklarından da etkileniyor ama bazen öyle yazılar okuyorum ki acaba doğru mu yanlış mı reklam amaçlı mı bilemiyorum. yanlış anlama kesinlikle senin msjın için söylemiyorum, dün ercan bey hakkında da baya bişey okudum, olumlu bir izlenim yarattı.onu da görüşeceğim doktorlar listesine ekledim artık içime hangisi sinerse bakalım..bu kararsızlık zor iş :)

ogltkn arkadaşım
özelden msj atmışsın,ben daha yeni olduğum için özel msj atamıyorum biliyosun
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ,doktorla yüzyüze görüşmeden karar vermek doğru değil elbette, insan burda okuduklarından da etkileniyor ama bazen öyle yazılar okuyorum ki acaba doğru mu yanlış mı reklam amaçlı mı bilemiyorum. yanlış anlama kesinlikle senin msjın için söylemiyorum, dün ercan bey hakkında da baya bişey okudum, olumlu bir izlenim yarattı.onu da görüşeceğim doktorlar listesine ekledim artık içime hangisi sinerse bakalım..bu kararsızlık zor iş :)

bnnrkrts,
yeni olmana karşın çok güzel tespit etmişsin arkadaşım. sitede ne yazık ki reklam amaçlı üyelikler var. k.k yönetimi de bu konuda zaten bilgi sahibi ve bu tarz üyeleri forumda barındırmıyor. bunlardan bazıları gerçekten ameliyat olmuş kişiler, doktorlarına hasta servis etmek için forumda yazmaya devam ediyorlalar bazıları ise ameliyat dahi olmadan, olmuş gibi davranıp, süreçlerini aktarıyorlar.

bizim topik bu anlamda çok şanslı. geçmişe dönük okuduysan farketmişsidir zaten. Ameliyatlarını eskiden olanlar, yeni olacak üyeyi ameliyatında yalnız bırakmayıp ziyaretine gitti, herkes birbirinin süreçlerine birebir şahit oldu. Bu sayfada yazan hemen hemen herkes özelde birbiriyle görüşüyor, süreçleriyle ilgili bilgileri forum dışında da paylaşmaya devam ediyor. umarım sen de doğru doktordan yana kararını verir, ameliyat sonrasıda herhangi bir pişmanlık yaşamazsın.tıpkı bizler gibi "iyi ki olmuşum" dersin. hayatımda kendim için için yaptığım en güzel şeylerden biri bu ameliyat ;)

EK Olarak;

Lütfen sizi arkadaş olarak eklemek isteyenlerin mesajlarını inceleyerek onlar hakkında fikir sahibi olduktan sonra eğer emin iseniz arkadaş listenize ekleyin !

kızlar annemin 3. günü ameliyat olalı ateşi düşmediğinden ve akıntısı olduğuda bugüde cıkarmadı doktor birde annemi göğüs uclarından acarak almışlar burda okuduklarım hep göğüs altından niye böyle yaptıki doktor 2 kilo çıkmış

kazenin mesajını görünce şok oldum. kaç gündür bilgisayarım arızalı. geriye dönük okuyacağım fırsat buldukça. kazen uyarmak gereği duyduysa vardır bir gereği. bakalım neler olmuş?

aysimacım annen nasıl? ameliyatı biraz farklı geldi bana daha önce hiç sadece meme ucundan küçültme yapılan ameliyat duymamıştım. doktoru kimdi? umarım biran önce toparlanır, bazı bünyeler hassas oluyor. annene acil şifalar diliyorum. bizi haberdar et lütfen.

Günlerdir Haftalardır sürekli bir didişme var siz kötü içerik mesajlarını görmediğiniz için sadece burada yazılanlar üzerine yorum yapıyorsunuz. Bu konuda 4 kişi ceza almıştır. Lütfen artık konuyu uzatmayın cezaları bittiğinde döneceklerdir. Lütfen konu dışı yazıp konuyla ilgilenmeyen arkadaşlarınıza haksızlık yapmayın. Konu sadece konularda değil oradan albümlere taşınmıştır. Kimse benim fikrim bu dur diyip konudan çekilmedi illa kendi doğrusunu dikta etmeye çalıştı soru nbundan kaynaklanmaktadır. Bu yapılan dikta eğilim sonrasında 3. şahıslar yani konu ile ilgilenen ama bu polemikten rahatsız olanlarda bu mesajları şikayet etti !

neler oldu tam çözemedim ama 4 kişiden biride topiğimizin meleği, sevgili arkadaşımız jelesec. umarım cezası en kısa sürede biter ve aramıza döner. (bu kadar kadınla başetmek hiiiiiiiiç kolay değil sevgili kazen)

neler oldu tam çözemedim ama 4 kişiden biride topiğimizin meleği, sevgili arkadaşımız jelesec. umarım cezası en kısa sürede biter ve aramıza döner. (bu kadar kadınla başetmek hiiiiiiiiç kolay değil sevgili kazen)

bizde çözemedik zaten; jelsec arkadaşımız arada kaynamış.yarın bizlerle yeniden kısa sürdü ayrılığımız sevgiler

sevgili kazen 3 üye şikayet etti diye ceza'mı veriliyor forumda? sizi sorgulamak için yazmıyorum öğrenmek bilmek istiyorum.jelesec arkadaş benim fikrim bu demiş ceza yemiş,diğer 2 üye sizinde yazdığınız gibi kendi doğrusunu dikta etmiş...bizler zaten fikrini güzel bir dille yazan arkadaşımıza neden ceza verildi onu sorguladık...buda biz kadınlar kulübü üyelerinin birazda olsa hakkıdır diye düşünüyorum.Demokratik bir ülkede karşılıklı saygı çerçevesini aşmadan fikir beyanında bulunmak en güzeli bence,sevgiler ve iyi çalışmalar.

teşekkür ediyorum papatyacım,araştırma sürecindeyim hala...hasan bey hangi hastanelerde yapıyor peki?? kendisine mailde sordum ama cvp yazmadı henüz :/

rica ederim tatlım ne demek :29: ben ameiyatımı tam 2 hafta önce çamlıca alman hastanesinde oldum.hastane de hemşiresinden temizlikçisine hatta kafede çalışan elemanlarına kadar süper iyi ve yardımsever insanlardı.hastane de çok rahattı.
Hasan beyi anlatmama gerek yok sanırım :16: o alanında uzmanlaşmış süper bir dr.
ben biraz daha iyileşmeyi bekliyorum.bugün dikişlerim alındı.ama bant var yine.birazcık daha yumuşasınlar bomba fotolarımla geliyorum anam :27: :27: o zaman inanırlar artık ameliyat olduğuma el mahkum :35: :35:

birazcık daha yumuşasınlar bomba fotolarımla geliyorum anam :27: :27: o zaman inanırlar artık ameliyat olduğuma el mahkum :35: :35:

merhaba papatya,
beni de arkadaş listene eklermisin? bomba fotolarını şimdiden merak ettim:51:
bide biz meme küçültenler, izlerin boyutunu ve iyileşme sürecini net olarak gösterebilmek için, fotoğrafları yüksek çözünürlükte ve effektlemeden paylaşıyoruz. sen de öyle yapabilirsen, bundan sonra olacaklara rehberlik etmiş olursun diye düşünmekteyim:34:

rica ederim tatlım ne demek :29: ben ameiyatımı tam 2 hafta önce çamlıca alman hastanesinde oldum.hastane de hemşiresinden temizlikçisine hatta kafede çalışan elemanlarına kadar süper iyi ve yardımsever insanlardı.hastane de çok rahattı.
Hasan beyi anlatmama gerek yok sanırım :16: o alanında uzmanlaşmış süper bir dr.
ben biraz daha iyileşmeyi bekliyorum.bugün dikişlerim alındı.ama bant var yine.birazcık daha yumuşasınlar bomba fotolarımla geliyorum anam :27: :27: o zaman inanırlar artık ameliyat olduğuma el mahkum :35: :35:

Merhaba papatyaa,İlkönce geçmiş olsun ve hayırlı olsun geçirdiğiniz operasyon.Sanırım anladığım kadarı ile siz göğüs büyüttünüz.Yumuşasınlar ibaresi kullandığınız için anladım:)bu topiği uzun süreden beri takip ediyorum ilk defa sizi görüyorum burda.Birden ameliyat olmadığıma inanmayanlar falan diye yazılınca şaşırdım inanın.Acaba başka topiğe yazacaktı da yolunumu şaşırdı diye:))

Evet ben de inanın görmek isterim resimlerinizi. Gerçi benim ilgi alanıma girmiyor ama,ailemden iki kuzenim de, benim operasyon olduğum Ercan Karacaoğlu na meme büyütme ameliyatı yaptırdılar.Onlarınki de çok güzel oldu.Çok memnunlar ama ben değişik doktorların yaptığı ameliyat sonuçlarını da görmek isterim.

Size güzel iyileşme süreçleri dilerim.Sevgilerimle...

bende en nihayetinde gözümü kararttım ameliyatı olmaya karar verdim sizden dr. tavsiyesi rica ediyorum ama birazda korkmuyo değilim ortalama maliyeti nedir bu işin yardımcı olursanız cok sevinirim

mvis,
zaman yaratıp topiği okuman senin için çok büyük fayda sağlar. Hem süreci, yaşayacağın muhtemel şeyleri görmüş olursun, hem de farklı farklı doktorlara ameliyat olup, sürecini yazanların yaşadıklarından faydalanarak görüşeceğin doktorlarla ilgili kafanda bir fikir oluşturabilirsin. Beni sorarsan, (ve benle birlikte yaklaşık 20 kişi) Ercan Karacaoğlu'na olduk ameliyatlarımızı. Hakkında hayırlısı olsun canım, umarım doğru doktoru bulursun. Sürecini bizle paylaşmaya devam et ;)

sevgili kazen 3 üye şikayet etti diye ceza'mı veriliyor forumda? sizi sorgulamak için yazmıyorum öğrenmek bilmek istiyorum.jelesec arkadaş benim fikrim bu demiş ceza yemiş,diğer 2 üye sizinde yazdığınız gibi kendi doğrusunu dikta etmiş...bizler zaten fikrini güzel bir dille yazan arkadaşımıza neden ceza verildi onu sorguladık...buda biz kadınlar kulübü üyelerinin birazda olsa hakkıdır diye düşünüyorum.Demokratik bir ülkede karşılıklı saygı çerçevesini aşmadan fikir beyanında bulunmak en güzeli bence,sevgiler ve iyi çalışmalar.

Merhaba Serap Hanım
Sanırım yazdıklarımı yanlış anladınız, sizin yani ceza yiyen 4 kişinin şikayeti değil konu ! Bu başlığı veya o tartıştığınız albümü takip eden kişiler (bakın sayı belirtmiyorum ciddi sessiz bir çoğunluk) der ki inanın biz artık fikirlerini karşıdaki kabul ettireceğim diye sürekli burada fikirlerini beyan ederken konuyu dağıtan ikili polemiğe giren kişilerden ciddi rahatsız olmaya başladık. Olay bundan ibarettir, şunu da ifade edeyim yeri gelir 1 kişi şikayet eder ve ceza da verilir. Siz ısrarla bu 4 kişi arasında takılıp kaldınız konuyu okuyan binler var site bu 4 kişinin etrafında dönmüyor . Olay bundan ibaret. Fikir beyan etmek başka bir şey ikili polemik yaratmak başka bir şey.

Anlayışınız için teşekkür ederim

rica ediyorum soru cevap olarak gitmesin artık konu meme küçültme tecrübe paylaşımı

merhaba papatya,
beni de arkadaş listene eklermisin? bomba fotolarını şimdiden merak ettim:51:
bide biz meme küçültenler, izlerin boyutunu ve iyileşme sürecini net olarak gösterebilmek için, fotoğrafları yüksek çözünürlükte ve effektlemeden paylaşıyoruz. sen de öyle yapabilirsen, bundan sonra olacaklara rehberlik etmiş olursun diye düşünmekteyim:34:

Merhaba papatyaa,İlkönce geçmiş olsun ve hayırlı olsun geçirdiğiniz operasyon.Sanırım anladığım kadarı ile siz göğüs büyüttünüz.Yumuşasınlar ibaresi kullandığınız için anladım:)bu topiği uzun süreden beri takip ediyorum ilk defa sizi görüyorum burda.Birden ameliyat olmadığıma inanmayanlar falan diye yazılınca şaşırdım inanın.Acaba başka topiğe yazacaktı da yolunumu şaşırdı diye:))

Evet ben de inanın görmek isterim resimlerinizi. Gerçi benim ilgi alanıma girmiyor ama,ailemden iki kuzenim de, benim operasyon olduğum Ercan Karacaoğlu na meme büyütme ameliyatı yaptırdılar.Onlarınki de çok güzel oldu.Çok memnunlar ama ben değişik doktorların yaptığı ameliyat sonuçlarını da görmek isterim.

Size güzel iyileşme süreçleri dilerim.Sevgilerimle...

teşekkür ederim kızlar.burda bulunma sebebimi merak etmişsiniz.eğer bir önceki sayfaya baksaydınız anlardınız aslında neden burda olduğumu ama bakmamışsınız belli ben söyleyim :9: önceki sayfada bnnrkrts isimli arkadaşımız Hasan beyle ilgili bir soru sormuş ve sorusu cevapsız kalmıştı.hiç biriniz ben cvp yazana kadar ona cvp vermediniz.ben gerçi meme büyütme oldum ama en azından doktor hakkında bilgi vermek anlamında yardımcı olmaya çalıştım arkadaşımıza.ama ben cvp yazdıktan sonra hasan beyle ilgili ,bir baktım sizler de burdan değil de (nedense artık!!) özelden msj yollamışsnız arkadaşa.
yolumu da şaşırmış değilim aslında siz niçin ne amaçla böyle bir cevap yazma gereği hissettiniz bana onu idrak etmeye çalışıyorum
:9: :9: yolunuzu şaşıran sizsiniz gibi geldi bana :1:
meme büyütme olmuş olabilirim ama doktorumla ilgili bir arkadaş bişey soruyorsa ve sorusu da cevaplanmıyorsa , gireceğim topiğin konusu beni çok da fazla ilgilendirmez meme küçültmeye de girebilirim yanii.sonuçta özgürüz değil mi istediğimiz topiğe girebilir ve yorum yazabiliriz yeter ki amacımız yardım etmek olsun yeter ki iyi niyetli olalım

teşekkür ederim kızlar.burda bulunma sebebimi merak etmişsiniz.eğer bir önceki sayfaya baksaydınız anlardınız aslında neden burda olduğumu ama bakmamışsınız belli ben söyleyim :9: önceki sayfada bnnrkrts isimli arkadaşımız Hasan beyle ilgili bir soru sormuş ve sorusu cevapsız kalmıştı.hiç biriniz ben cvp yazana kadar ona cvp vermediniz. ben gerçi meme büyütme oldum ama en azından doktor hakkında bilgi vermek anlamında yardımcı olmaya çalıştım arkadaşımıza.ama ben cvp yazdıktan sonra hasan beyle ilgili ,bir baktım sizler de burdan değil de (nedense artık!!) özelden msj yollamışsnız arkadaşa.yolumu da şaşırmış değilim aslında siz niçin ne amaçla böyle bir cevap yazma gereği hissettiniz bana onu idrak etmeye çalışıyorum
:9: :9: yolunuzu şaşıran sizsiniz gibi geldi bana :1:
meme büyütme olmuş olabilirim ama doktorumla ilgili bir arkadaş bişey soruyorsa ve sorusu da cevaplanmıyorsa , gireceğim topiğin konusu beni çok da fazla ilgilendirmez meme küçültmeye de girebilirim yanii.sonuçta özgürüz değil mi istediğimiz topiğe girebilir ve yorum yazabiliriz yeter ki amacımız yardım etmek olsun yeter ki iyi niyetli olalım

papatyaa, mesajında çok büyük bir YANLIŞ var

1125. sayfada bnnrkrts 'e senin yazdığın mesajın tarihi ve saati : 15/08/2012 - 23:36 iken, benim ona yazdığım özel mesaj ise aynı gün sabah saat 10:21'de gönderilmiş. Yani senin mesajından önce ! Neden özel gönderdiğime dair detay, mesajımda zaten yazıyor, bnnrkrts onu sana söylemiş sanırım. Bu arada bnnrkts'nin mesaj sayısı az olduğu için özel mesaj ile seni bilgilendirmiş olamaz. O vakit; telefonla konuştunuz. Madem birbirinizin telefonlarını bilecek kadar samimisiniz, neden bizim topik üzerinden yazışıp bilgi almaya çalışıyorsunuz? Direkt telefonla konuşsanız daha hızlı bir bilgi akışı olur kanaatindeyim ;)

Son düzenleme:
Merhaba Tuana.Ben ameliyattan sonra 8 kilo verdim ama hiç bir deformasyon olmadı.Ama bu kesin olmaz anlamına gelmesin.Benim bünyemde olmadı sizinkinde ne olur bilemeyiz.Benim doktorum 7-8 kiloya kadar verebilirsiniz demişti.Açıkcası ben de bundan sonra vermeye korktuğum için sadece kilomu sabitledim ve spor yapıyorum.

datlum nldglp, resimlerini görmek nasib olmadı. emencecik kaldırmışsın. tekrarını bekliyoruz.

Back