- Konu Sahibi ---Lily---
- #11.241
herkese hayırlı kandiller..
uzun zamandır bi çok konuyu takip ediyodum meme küçültmeyle ilgili çok şükür herşeyin paylaşıldığı bu konuyu bulabildim :)
doktor araştırma aşamasındayım fuat yüksel ve hasan fındık kafama yattı gibi, bursada yaşadığım için mail attım her iki doktora da ,sorularımı sordum...hasan fındığın çok iyi olduğu kanıtlanmış durumda , fuat yüksele ameliyat olan ya da görüşmeye giden var mı acaba??fiyat konusunda daha cazip geldi açıkçası bi de prof. oluşu etkiledi
inşallah ben de tez vakitte ideal göğüslere kavuşurum
tatlım ben de hasan beye meme büyütme oldum şu anda 2 haftam dolmak üzere inanılmaz memnunum ve mutluyum
hasan bey kesinlikle işinin ehli bir doktor ne ameliyat öncesi ne sonrası hiçbir problem yaşamadım.kendisi olsun asistanı anlaştığı hastanesi hepsi süperdi

fuat beyi bende duymuştum ama önceki yıllarda çok dr dolaştığım için biliorum.operatör dr lar yeri geliyor proflardan daha iyi işler çıkartabiliyorlar çünkü daha hırslı oluyor onlar.haa Fuat beyi kesinlikle kötülemiyorum hiç bilmem de nasıl bir doktordur iyidir belki bilemem.ben sadece fikrimi söyledim sana belki yol göstermek açısından faydalı olur diye öpüyorum canım