- 19 Ağustos 2008
- 250
- 3
-
- Konu Sahibi ---Lily---
merhaba lily bende göğüslerimi küçülttürmeyi düşünüyorum.dr.umuda buldum.yazın geçmesini bekliyorum.senin için ayrı bir şehirde olması sorun değilse izmir özel kent hastanesinden estetik cerrah dr.cemil tugay'ı tavsiye ederim.netten araştırabilirsin cnm gerçekten çok iyiarkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
güzel göğüslere sahip olmak için 3 hafta sırtüstü yatmaya değer valla
evet benim on gün oldu ameliyat olalı..2 saat sürüyo ameliyat..meme başından aşşağıya doğru biz iz oluşturuyo..ama dikişler kusursuz..şu an bile sanki iz yokmuş gibi..1.2 aya hiç belli olmuyo..bende çok araştırarak gittim..bütün ünlü doktorları gezdim..herbir doktor görüşmesinden çıktığımda moralim bozuluyodu resimleri ve meme şekillerini görünce..sonra vazgeçtim amaliyattan..taki bir arkadaşımın arkadaşı bu doktoru tavsiye edene kadar..hemen görüşmeye gittim ve o an ameliyata karar vermiştim bile..iikide olmuşum..hiçde zor diilmiş..ve ağrı yok..morarma yok..çok yeni olmasın rağmen şekil bozukluğu yok ki bu benim için süper bişii..
meltemcim ben çekirge devlet hastanesinin plastik cerrahına ALPER BAYRAKTAR a ameliyat oldum.doktorum gerçekten mükemmel bir insan.ameliyat olalı bir buçuk ay oldu halen her hafta kontrole gidiyorum.tamamen yaralar geçti sadece dikişler kızarık.iyiki olmuşum.kıyafetlerimin tamamına yakınını kaldırdım.ama ne yazıkki gençlik gitti 31 yaşındayım iki çocuk annesiyim en güzel yıllarım gögüslerimi saklamakla geçti.bu yüzden kamburum çıktı.ameliyat 4bine maloldu.gögüsler çok büyük oldugu için hastaneden rapor çıkardık böylece hastane masrafını sigorta karşıladı.dr görüşmek istersen telefonunu verebilirim.çok tatlı bir insan okadarda ilgiliki diliyle kandırıyo insanı.ben ilk muayenehanesine sadece danışmaya gitmiştim ordan çıktıgımda ameliyat gününü alıp çıktım.eger olma imkanın varsa hiç düşünme hemen ol.asla pişman olmazsın sevgiler.
sevgili zelals.. yanlış bi kanı içindesin cnm.. benim de doktorum tuğrul turan. göğüste ister küçültme ister büyütme ister dikleştirme tek isim. anlatmaktan dilimde tüy bitti ama yazdıklarım orda okunamıyor belli. küçültmede kendi barbie yöntemini uyguluyo. Birçok resim gösteriyor ve kadınların yarısından çoğu 22-34 yaşlarında bekar kadınlar küçültme olanlar. dilimde tüy bitti ama yine yazayııım : süt kanallarında zarar yok barbie olan herkes emzirebiliyooooor. kısacası barbie de süt vermeme riski Y O K. herkes okusun tekrar. Neden böle bi risk olmadıını da anlatınca anlıyorsun zaten merak etme cnm. isteyip istemediğine gidip öğrenip kararver çünkü burada aslı astarı olmayan o kadar çok şey yazılıyorki ??? doğrusunu anlatsan da kar etmiyo_? o nedenle git öğren anla sonra düşün yapıp yapmayacağını? karar verirsen de korkma...ben yaşayan biri olarak yazdım yazıyorum... ilk gün dahi ağrı acı yok gibi. 3 gün sonra işinin başındasın cnm. 17-18. günde iyileşiliyor.... falan... ay sıkıldım aynı şeyleri yazmaktan... işte böle cnm. a.s.
akla kara , elmayla armut gibi herşey farklı bu adamda.. hemen herşey farklı diğer doktorlardan.. muadilini görmedim ben şahsen. inanmayan da gider görür.
sevgili rose... bu aralar memorial binasından taşınıyor etilerdeki yeni yaptırdığı ofisine... cep telefonundan ulaşman daha kolay olur sanırım... aradıında meşgul olsada her telefona dönüyor.. konuşursun mutlaka cnm. Tuğrul beye gitmeden bi iki başka doktora da gidebilirsin? ... bak burada yazmışlar birilerini... en iyidir denenlerden seç git... :) sonra da tuğrul beye git ki arada uçurum gibi fark olduunu göreceksin benden sölemesi. :roflol: ben şimdi sayfana mesaj bırakacam cep numarasını... haberlerini bekliyorum cnm.. a.s.
arkadaşım sen şimdi niye öyle dudak büker gibi konuşuyorsun.senin ameliyatını yapan doktor da bizimkisi mahalle bakkalımı.allah allah yaa...anladık barbie yöntemi barbie yöntemi.iyi de herkesin onu karşılayacak parası olmayabilir veya istanbul dışındadır gelemiyordur.lütfen laflarına dikkat ederek konuş...
doriadora ve dilekiremergun...arkadaşlar...bende sizin gibi bildiklerimi ve gördüklerimi yaşadıklarımı yazıyorum...ben burdan destek aldım benim de birine bi hayrım olurmu diyeyazıyorum...doktorlarınızı tanımam bilmiyorum..yorum yapamayaciiim..gördüğüm bildiğim bazıları var onlara dudak bükmek hakkım ve bu benim fikrim...gördüm konuştum vedudak büktüm... yine olsa yine bükerimmm??.. yazma nedenim bambaşka yeni bişi görmüş olmam? de mi? ne yazacaktım? kimseyi yaralamak yada hayıflandırmak nede nerden çıktıysa sınıflandırmak niyetinde de değilim? ben kendimi bi sınıfa koymadım da siz neden koydunuz anlamadım? doktorunuza duyacağınız güven yada güvensizliğin kaynağıda da yazdıklarımdan bağımsız olmalı ve doktorunuzla aranızdaki iletişimden kaynaklanmalı bence?... para konusuna gelince... olanı var olmayanı var ama bunu tartmak ne sizin ne de benim işim değil? herkes bunu kendi tartar?... aman belki parası yetmeyen olur diye ne yapacaz? susacakmıyız? başka bişi gördük ama aman susalım alamayan olur mu diyelim? ya alanbilenler ne oldu? bunu beklentinizi "merhamet"le açıklamanız yersiz ancak "komünizm"le (oda belki) açıklayabilirsiniz? istanbula ulaşabilen ulaşamayanın olup olmayacağını tartmak da bize düşmez??.kimisi kalkar gider kimisi gitmez kalır? kimseyi değnekle bi yerden bi yere kışlayan yok? sizleri memnun ve tatmin edecekse sözlerimi şu şekilde tamamlayayım: hiç merak etmeyin, bütün doktorlar aynı, hepsi iyi hepsi güzel, korkacak bişi yok gidin olun ameliyatınızı, barie marbie hikaye, heeepsi aynı yapıyo.. oldu mu?...forumun amacına uydu mu? aman sizler kırılmayın aman doktorlar da kırılmasın... eee noldu? gönülleriniz ferah da..gerçeğe ne oldu? değişti mi?..... bi de... laflarıma yeterince dikkat edebilmişmiiiiim şimdi konuşurkene? :) bi de onu deeeverinde gidem ? allah da hepinizden razı ossun :enbuyukkk: