Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba lily bende göğüslerimi küçülttürmeyi düşünüyorum.dr.umuda buldum.yazın geçmesini bekliyorum.senin için ayrı bir şehirde olması sorun değilse izmir özel kent hastanesinden estetik cerrah dr.cemil tugay'ı tavsiye ederim.netten araştırabilirsin cnm gerçekten çok iyi

canım peki ameliyattan sonra ne kadar süre sonra işe baslayabiliriz.hastanede kaç gün yatmamız gerekir?gercekten hiç agrı olmadı mı yaa mükemmell bişey bu...

Arkadaşlar buradaki bayanların çoğu(ameliyat olanların) evli ve ikinci çocuğu doğuralım sonra küçültürüz diyolar.Peki biz bekarlar ne yapalım.Küçülten bazı bekar arkadaşlara da rastladım ama çok riskli çocuğunu emzirememeyle beraber birçok riskte doğuyor..Hani önemli değil emzirmeyeyim desem bile bu sefer ğöğüste biriken sütün veya emzirmemekten doğabilecek birçok risk var.Şİmdi 27 yaşındayım evlenmeyi bekle,sonra 1 veye 2 çocuk doğurmayı bekle yaş oldu 40:1no2:

ağrı olmuyo turğrul bey farklı ameliyat tekniği kullanıyo..süt kanallarına zarar vermiyo..his kaybı olmuyo..bu yazdıklarımız sizin için veli nimet valla biz kimseden ne böle tavsiyeler alabildik nede tecrübe etmiş birileriniiniz izinden gidebildik..bende çok araştırdım ve sadece doktora güvendim ve gösterdiklerine güvendim..başka hiçbir doktor onun yaptığı göğüsleri göremezssiniz...bu yazdıklarımız meme küçültcek kişiler için çok ii tavsiyeler..bu tecrübelerimizi ve tavsiyelerimizi değerlendirmek size kalmış..

Arkadaşlar, izmir de bu amaliyatı yaptıran varmı. Ciddi şekilde düşünüyorum. Ama anladığım kadarı ile yaptırmış olanların görüşleri çok önemli. İzmirde yaptıran varsa görüş bekliyorum ne olursunuz. Özellikle 26lilyum35 benimle paylaşırmısın

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim cevabın için gerçekten olmak istiyorum fakat doğumdan önce riskli diye duymuştum o yüzden korkuyorum açıkçası yine de telefon nu marsaını verir misin canım doktorunun .çünkü inan ki insan göğüs büyklüğünden dolayı resmen şişman göüküo kafayı yiyicem gerçekten çok üzülüyorum .telefon numarasını vrebilir misin canım .şimdiden teşekkürler .ilgin içina.s.

Dikkat etmemişim demek şu barbie tekniğine Adı geçmişti bazı arkadaşların yazısında o kadar hızlı ve ardarda okuyunca...Bi çok yazı.Tşşkkr birazdan o tekniği internetten araştırırım.hihoyyyt

bıktım ben de bu kocaman seylerden.tuğrul bey gercekten cok iyiymiş arkadaslar.ama cok pahalı su anda 11.000 ytl veremem ama sonra mutlaka gidiem ona...

Arkadaslar ben tugrul beye ameliyata karar verdim burdaki arkadaslarin tecrübelerine guvenerek. Ama muayenehanesinin telefon numarasini bulamiyorum bilen arkadaslar bana yardimci olabilirlerse sevinirim
sevgiler

uff bende heveslenmiştim tuğrul beye gideyim diye ama çok pahalıymış.gerçektende 11.000ytl mi?bu ameliyatı tuğrul beye olan arkadaşlar lütfen toplam olarak size ne kadara mal olduğunuda yazarmısınız.bu işi 3.500 e bile yapan cerrahlar var.o yüzden pahalı geldi biraz.

arkadaşlar opr.dr.eser mık aydoğdu'da meme küçültme ameliyatı olan varsa lütfen bana yardımcı olsun senağlama,ameliyatı 4ay sonra onda olmaya karar verdim bunun nedenide bayan oluşu ve ekibinin bayanlardan oluşması,.kendisiyle bi kez konuşdum ama pek bişiy anlamadım eğer bu doktor hakkında bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşsın noluuuuuuuurrrrrrr....haberlerinizi bekliycem şimdiden çok teşekkür ederim.a.s.

arkadaşlar noluuuuuuuuuuuuurrrr eser mık aydoğdu hakkında bişiyler bilenler varsa benimle paylaşsın ona ameliyat olmaya karar verdim ama hakkındada bişey bilmiyorum bişiyler bilen varsa bana yazabilirmi acil olarak.çok sağolun teşekkürlera.s.

arkadaşım sen şimdi niye öyle dudak büker gibi konuşuyorsun.senin ameliyatını yapan doktor da bizimkisi mahalle bakkalımı.allah allah yaa...anladık barbie yöntemi barbie yöntemi.iyi de herkesin onu karşılayacak parası olmayabilir veya istanbul dışındadır gelemiyordur.lütfen laflarına dikkat ederek konuş...

doriadora görüşlerine katılıyorum. Tuğrul Bey'e ameliyat olanlar ve diğerlerine ameliyat olanlar gibi bir sınıflandırma oluştu. Herkes kendi doktoruna güvenmek ister. Ben Tuğrul Bey'i övenleri de anlıyorum ama diğerleri de kasap değil onlar da hekim. Böyle yapılarak onlara haksızlık edildiğini düşünüyorum. Ayrıca bu operasyonu olmayı düşünenlerde de böyle bir ayrımın tatminsizlik yaratacağına inanıyorum. Tuğrul Bey'e gidemedim, o kadar param yoktu, vs. vs. gibi.

ankaralı arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.acaba göğüs küçültme ameliyatı için en uygun yer nere.birde fiyatlar hakkında bilginiz varmı

Ben korkmaya başladım. Şu ameliyatı olanlardan bazılarına özel mesaj attım, cevap yok.Acaba bu ameliyatın etkisi mi? Şaka bir yana, İzmir'de 3 doktorla görüştüm. Atay Bey ile Ufuk Bilkay'dan biri daha uygun gibi geliyor bana.Yalnız Atay Bey, cup küçülmez diyor. Diğerleri ise küçülebileceği kanısında. Bu iki doktora ameliyat olmuş arkadaşlar detaylı bilgi verirlerse sevinirim, ister burda ister özel mesajla.

Görüşmelerden izlenimlerime gelince; Atay Bey, öğretim üyeliğine yakışır bilimsel bir yaklaşım içinde. Soruları, açıklamaları, tavırları öyle...Sekreterine ücreti sordum, Atay Bey yok demiş.Ufuk Bey, kendinden emin, çok rahat, yalnız nedense izlerin üzerinde çok durdu, hani bu yüzden vazgeçmek istersen baştan vazgeç der gibi. Tatile çıkmıyor olsa hemen yaptırıvermeyi düşündüm aslında. Bir diğeri Ahmet A. bana çok güven vermedi. Usulen borcumu sorunca da sekreterim alsın dedi ve 130 YTL muayene ücreti istedi. Forumdan ve yerli yabancı internet adreslerinden edindiğim bilgilerle soru sormak isterkenki tavrını da sevmedim. Bilmediğiniz alanda soru sormayın, bu benim alanım der gibiydi.

Evet tam da beklediğim tarzda bir cevap vermişsin. Eleştirilmekten rahatsız olan bir kişinin herkesi bu kadar rahat eleştirmesi ilginç gerçekten. Bu forumun amacını kavradıysan burada aynı fikirde olanlar kadar olmayanların da bulunabileceğini unutmamalısın. Bu kadar döktürmene gerçekten gerek var mıydı, hepimizin sorunları ortak bence birbirimizi kırmamalıyız.

arkadaşlar ben geçtigimiz yıl aralık ayında gögüs küçültme ameliyatı oldum tüm masrafı sigorta karşıladı sadece 3ytl refakatçı parası ödedim 20 gün içinde işlemler bitti ameliyatı oldum ertesi gün hastaneden çıktım . şu an çok memnunum . yalnızca izler hala belirgin ama ben izler geçmesede mutluyum yalnız meme uçları biraz normalden az bişey yukarıda olmuş ama onuda problem haline getirmiyorum kıyafetler çok hoş duruyor bende pek çok kişi gibi sürekli bol kıyafetle örtmeye çalışırdım şimdi tam tersi durumdayım mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…