Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar ben geçtigimiz yıl aralık ayında gögüs küçültme ameliyatı oldum tüm masrafı sigorta karşıladı sadece 3ytl refakatçı parası ödedim 20 gün içinde işlemler bitti ameliyatı oldum ertesi gün hastaneden çıktım . şu an çok memnunum . yalnızca izler hala belirgin ama ben izler geçmesede mutluyum yalnız meme uçları biraz normalden az bişey yukarıda olmuş ama onuda problem haline getirmiyorum kıyafetler çok hoş duruyor bende pek çok kişi gibi sürekli bol kıyafetle örtmeye çalışırdım şimdi tam tersi durumdayım mutluyum

Arkadaşım, önce geçmiş olsun. Sanırım İzmir'de yaptırdın ameliyatını.ameliyatını kime yaptırdın? Cup küçüldü mü? Bir de ben sorduğumda doktorlar devletin herhangi bir masrafı karşılamayacağını söyledi.Sen nasıl masraf ödemedin canım?

arkadaşlar ben geçtigimiz yıl aralık ayında gögüs küçültme ameliyatı oldum tüm masrafı sigorta karşıladı sadece 3ytl refakatçı parası ödedim 20 gün içinde işlemler bitti ameliyatı oldum ertesi gün hastaneden çıktım . şu an çok memnunum . yalnızca izler hala belirgin ama ben izler geçmesede mutluyum yalnız meme uçları biraz normalden az bişey yukarıda olmuş ama onuda problem haline getirmiyorum kıyafetler çok hoş duruyor bende pek çok kişi gibi sürekli bol kıyafetle örtmeye çalışırdım şimdi tam tersi durumdayım mutluyum

evet ya sıgorta nasıl karsılıyor arkadasım bızede anlatın nasıl olcak yasositososito

arkadaşlar ben devlet hastanesinin plastik cerrahi bölümüne gittim önce muayene oldum sigorta belli bir büyüklükten sonrasını karşılıyor benim gögüslerimden 2kiloya yakın yag bezeleri alındı doktor sana sigortalı olarak gögüs büyüklügüne göre karşılayıp karşılamayacagını söylüyor

merhaba,bende 2 sene önce göğüs küçültme ameliyatı oldum ve çok memnunum bazen dıyorumkı bosyere tasımışım onları :) aslında bekarken yaptırmak ıstemiştim ama her danıştığım dr. en azından bebek olduktan sonra yapmamı tavsiye etti bende ilk bebegimden sonra yaptırdım ve cok kolay oldu amelıyatım cevremdeki insanlar amelıyat sonrası cok acı cekecegımı soyledı ama bende öyle birşey olmadı açıkcası sadece1 hafta yatmakta zorluk cektım bıraz o kadar sonra hiç bir sorunla karşılaşmadım o yuzden cok mutluyum ayrıca amelıyatıımdan nerdeyse bır kacay sonra hamıle kaldım e bana gögüslerımın tekrar aynı hale gelecegını soyledıler ama doktorum boyle bırsey olamyacagını soyledı ve haklı cıktı hala gögüslerım ıstedığim gibi ben ameliyatımı üniversite hastanesınde yaptırdım asagı yukarı 3000 ytl mal oldu bana .

merhabalar.ben de göğüs küçültmeyle ilgili internette araştırma yaparken bu formu keşfettim ve hemen üye oldum.bu konuyla ilgili yazılanların tamamını okudum.ameliyatımı dr tuğrul turan'a yaptırmayı düşünüyorum.adres ya da telefon numarasına ulaşamadım.bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz???şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaslar ben artik somut adim attim ve doktordan randevumu aldim fakat 3 ay sonrasina :-((( Yogun oldugu icin en yakin tarih bu maalesef.
Gecen yazilarda bir arkadas yalnis hatirlamiyorsam 2 kilo civarinda goguslerden alindi yazmisti peki olculer neydi ve ne kadara indi ? veya diger ameliyat olanlar sizden ne kadar cikti.
Merak ediyorum cunku burada her birinden 300 gr cikar ise sigorta karsiliyor.Bu hafta oldugum kontrolde aile doktorum 300 fazla cikar dedi.
Ameliyati olacagim diye yerimde duramiyorum ve beni en iyi bu forma yazanlar anlar : -))
tesekkurler

Arkadaslar ben artik somut adim attim ve doktordan randevumu aldim fakat 3 ay sonrasina :-((( Yogun oldugu icin en yakin tarih bu maalesef.
Gecen yazilarda bir arkadas yalnis hatirlamiyorsam 2 kilo civarinda goguslerden alindi yazmisti peki olculer neydi ve ne kadara indi ? veya diger ameliyat olanlar sizden ne kadar cikti.
Merak ediyorum cunku burada her birinden 300 gr cikar ise sigorta karsiliyor.Bu hafta oldugum kontrolde aile doktorum 300 fazla cikar dedi.
Ameliyati olacagim diye yerimde duramiyorum ve beni en iyi bu forma yazanlar anlar : -))
tesekkurler

senin adına çok sevindim hangi doktora gideceksin baya yoğunmuş..

Tesekkur ederim.Ben Fransa'da yasiyorum burada aile doktorumun onerdigi bir doktora ameliyat olacagim.Yalniz ben bu kadar ay sonrasina randevu vereceklerini tahmin edemedim.Kendime gore ekim gibi dusunuyordum hayal kiriikligi oldu cunku sirt agrilarim cok artmaya basladi...

merhaba,bende 2 sene önce göğüs küçültme ameliyatı oldum ve çok memnunum bazen dıyorumkı bosyere tasımışım onları :) aslında bekarken yaptırmak ıstemiştim ama her danıştığım dr. en azından bebek olduktan sonra yapmamı tavsiye etti bende ilk bebegimden sonra yaptırdım ve cok kolay oldu amelıyatım cevremdeki insanlar amelıyat sonrası cok acı cekecegımı soyledı ama bende öyle birşey olmadı açıkcası sadece1 hafta yatmakta zorluk cektım bıraz o kadar sonra hiç bir sorunla karşılaşmadım o yuzden cok mutluyum ayrıca amelıyatıımdan nerdeyse bır kacay sonra hamıle kaldım e bana gögüslerımın tekrar aynı hale gelecegını soyledıler ama doktorum boyle bırsey olamyacagını soyledı ve haklı cıktı hala gögüslerım ıstedığim gibi ben ameliyatımı üniversite hastanesınde yaptırdım asagı yukarı 3000 ytl mal oldu bana .

canım merak ettim ameliyattan bebeğini emzirmedinmi? süt vermede herhangi bir sorun yaşadınmı?

ylz76 Ankarada kime oldun?

doriadora arkdaşım dueumun nasıl merak eetim? Düzeldin mi?

selam şebnem,
ben de shirazz gibi artık pek yazmıyorum.yazdığım yazıları sebepsiz yere silmişler.ilk önce silindiğini bile anlamadım.acaba diyorum ben yazdığımımı hayal ediyorum.biliyorum yazıyorum ama ertesi gün bakıyorum yok.sağolsunlar buradakiler makaslamaya pek meraklılarmış.üstelik yazdıklarımda silinecek bir şey de yoktu ama neyse...
soruna gelince durumum iyi.hala her hafta doktora kontrole gidiyorum,novuxol pomad kullanıyorum.yaralarım kapanmak üzere.sanırım bir hafta 10 güne kadar tamamen kapanmış olurlar.ondan sonraki aşama iz konusu olacak.ilk kapanan yerlere contratubex sürmeye başladım bile.doktor kalacak olan izlerin normalde beklenenden fazla olmayacağını söyledi.umarım haklı çıkar...

selam şebnem,
ben de shirazz gibi artık pek yazmıyorum.yazdığım yazıları sebepsiz yere silmişler.ilk önce silindiğini bile anlamadım.acaba diyorum ben yazdığımımı hayal ediyorum.biliyorum yazıyorum ama ertesi gün bakıyorum yok.sağolsunlar buradakiler makaslamaya pek meraklılarmış.üstelik yazdıklarımda silinecek bir şey de yoktu ama neyse...
soruna gelince durumum iyi.hala her hafta doktora kontrole gidiyorum,novuxol pomad kullanıyorum.yaralarım kapanmak üzere.sanırım bir hafta 10 güne kadar tamamen kapanmış olurlar.ondan sonraki aşama iz konusu olacak.ilk kapanan yerlere contratubex sürmeye başladım bile.doktor kalacak olan izlerin normalde beklenenden fazla olmayacağını söyledi.umarım haklı çıkar...

Çok sevindim senin adına, Allah Allah mesajlar neden silinyor ki?Burda dr. ,fiyrat herşey konuşuluyor zaten makaslanacak ne var ki?

Birde lipo ve göğüs aml. sonrası ne kadar kg. ın azaldı?

merhaba,
sırf buraya yazayım diye üye oldum
cumartesi günü meme küçültme ameliyatım var
heyecanlıyım epey

mutlaka buraya yazacağım ne oldu ne bitti

Son düzenleyen: Moderatör:
ve bu arada operasyona kesin karar vermemi bu forumlarda yazılanlar da çok etkiledi
çünkü olabilecek en kötü duruma rağmen iyi ki kurtuldum iyi ki yaptırmışım diyor herkes

haliyle bekliyorum
heyecanlıyım

aslında aklımda kalan bir soru işaretitm var
yani doktorum buna ceveap verdi sağolsun ama
sonuçta hekimdir
öyle dan dun söylemez

başıma gelebilecek en kötü şey ne acaba diye düşünüyorum

hani dikişlerim mi tutmaz
5 ay yataktan çıkamaz mıyım
atıyorum ağrılarım dayanılmaz mı olur
asimetrik memelerim mi olur

hiç küçülmezler mi kafamçokkarıştı
(o kadar kötü şey yazıyorum ama inanın beni en çok bu sonuncusu acıtıyo allah hepsinden nkorusun tabi)

X