Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Doridora ve Shihnaz siz bu ameliyati olmustunuz ? Ne kadar kuculdu gogusleriniz ve ne kadar cikti ? Bir zahmet yazarsaniz cojk sevinirim

Bunebu senin adina cok sevindim pozitif ol..Yaptiranlarin cogunlugu memnun..Ben kendime ameliyattan sonra ne olursa olsun simdikinden daha kotu olmaz diyorum hep...
Peki su anda ki bedenin kac ve ne kadar kuculecek .
Yazarsan cok sevinirim

Bunebu senin adina cok sevindim pozitif ol..Yaptiranlarin cogunlugu memnun..Ben kendime ameliyattan sonra ne olursa olsun simdikinden daha kotu olmaz diyorum hep...
Peki su anda ki bedenin kac ve ne kadar kuculecek .
Yazarsan cok sevinirim
sevgili petal
inan dün gece oturdum dr 90210u izledim - bilmeyenler için E! kanalında verilen estetik operasyon reality showu- orda 17- 18 yaşındaki kızların uça koşa ameliyata girdiklerirni gördüm yani ben niye bu kadar korkuyorum dedim kendime
ablamın da yardımıyla kendimi tekin ettim
bu sabah daha mutlu uyandım

ve de çok sabırsızım artık.

soruna gelince ben sütyen bedeni olarak 36 d cup kullanıyorum
105 cm büyüklükleri
doktorumun "nekadar küçülebilir" soruma verdiği yanıt üzerine hiç olmayabilir mi diye sordum.

tabi kendisi de o kadar da değil dedi

benim boyum 160 ve 64 kiloyum
bu ölçülere göre olgun bir greyfurt büyüklüğünde olacak memelerin dedi
aslında ben bana kalsa tahta gibi olurum da işte o kadar da değil

not: doktorum istediğin kadar küçültebilirsin derken makul ölçüleri talep edeceğimi düşünmüş o yüzden makul bir meme haline sokacağız dedi

sevgili petal
inan dün gece oturdum dr 90210u izledim - bilmeyenler için E! kanalında verilen estetik operasyon reality showu- orda 17- 18 yaşındaki kızların uça koşa ameliyata girdiklerirni gördüm yani ben niye bu kadar korkuyorum dedim kendime
ablamın da yardımıyla kendimi tekin ettim
bu sabah daha mutlu uyandım

ve de çok sabırsızım artık.

soruna gelince ben sütyen bedeni olarak 36 d cup kullanıyorum
105 cm büyüklükleri
doktorumun "nekadar küçülebilir" soruma verdiği yanıt üzerine hiç olmayabilir mi diye sordum.

tabi kendisi de o kadar da değil dedi

benim boyum 160 ve 64 kiloyum
bu ölçülere göre olgun bir greyfurt büyüklüğünde olacak memelerin dedi
aslında ben bana kalsa tahta gibi olurum da işte o kadar da değil

not: doktorum istediğin kadar küçültebilirsin derken makul ölçüleri talep edeceğimi düşünmüş o yüzden makul bir meme haline sokacağız dedi

Tesekkurler Bunebu..Iyi haberlerini bekliyoruz.Benimde doktorda andevum aralik ayinda olacak.168boyunda 57 kilodayim.Markandspencer sutyenlerine gore bedenim 32G-34G ...
Bende makul olculerde istiyorum artik senağlama

merhaba,
sırf buraya yazayım diye üye oldum
cumartesi günü meme küçültme ameliyatım var
heyecanlıyım epey

mutlaka buraya yazacağım ne oldu ne bitti

ARKADAŞIM NE GÜZEL SON AŞAMAY GELMİŞSİN, SONUÇTAN ÇOK MUTTLU OLACAĞINA EMİNİM. eMİNİM HİÇ SIKINTI YAŞAMADAN HEMENCİK İYİLEŞİR FISTIK GİBİ OLURSUN:)

TECRÜBELERİNİ BEKLİYORUM SABIRSIZLIKLA.BENDE EMZİRMEYİ KESELİ 2 AY OLDU. BAYRAM SONRASI RANDEVUMU ALIP KASIM SONUNDA AMELİYAT OLMAYI PALNLIYORUM. BU ARADADA OLABİLDİĞİNCE KG.VERMEYE ÇALIŞACAĞIM.

ARKADAŞIM NE GÜZEL SON AŞAMAY GELMİŞSİN, SONUÇTAN ÇOK MUTTLU OLACAĞINA EMİNİM. eMİNİM HİÇ SIKINTI YAŞAMADAN HEMENCİK İYİLEŞİR FISTIK GİBİ OLURSUN:)

TECRÜBELERİNİ BEKLİYORUM SABIRSIZLIKLA.BENDE EMZİRMEYİ KESELİ 2 AY OLDU. BAYRAM SONRASI RANDEVUMU ALIP KASIM SONUNDA AMELİYAT OLMAYI PALNLIYORUM. BU ARADADA OLABİLDİĞİNCE KG.VERMEYE ÇALIŞACAĞIM.
ay inşallah allah utandırmaz sevgili şebnem

ben zaten 1 hafta evde olacağım için
bakarsını zbilgisayar başında an be an yazarım şimdi şişim var şimdi doktordan geldim
şimdi süper falan gibi :sm_cool:

doktorum da bana kiloluyuz biraz dedi ama
olsun artık
operasyondan sonra sıkı bi diyet-tatlicadiarzu-

çook heyecanlıyım

VE bir de şu durum var

ben kasım sonu falan bekleyemedim
hem artık acelem var bir an önce sonuca ulaşayım istiyorum
hem de malum iş güç
1 hafta izin 1 hafta da bayram tatili
saırım kendimi bayaa bayaa toplamış balicam işe tekrar

umarım yani

ay inşallah allah utandırmaz sevgili şebnem

ben zaten 1 hafta evde olacağım için
bakarsını zbilgisayar başında an be an yazarım şimdi şişim var şimdi doktordan geldim
şimdi süper falan gibi :sm_cool:

doktorum da bana kiloluyuz biraz dedi ama
olsun artık
operasyondan sonra sıkı bi diyet-tatlicadiarzu-

çook heyecanlıyım

bAKSANA CANIM YAPTIRAN HERKES MENUN, BENİMDE BU ARA SIRTIM ÇOK AĞRIYOR, GÖRÜNÜŞÜN YANINDA BİRDE BU SIKINTIDAN KURTULMAK VAR.

ARTIK SENDEN CANLI YAYIN ALIRIZ.

CANIM PEKİ OPERASYONDAN SONRA KG. VERMENİN SAKINCASI YOK MUYMUŞ SORDUNMU YANİ, KG. VERİNCE DEFORMASYON OLMAZMIYMIŞ. ÇÜNKÜ BİR ARKDAŞIM VERECEK BİE GR. OLMADAN YAPILMALI DEDİ, AYNİ ONUN DR.U ÖYLE DEMİŞ:)

Herkese merhaba,

Ben aranıza Bursa dan katılıyorum.2ay önce ameliyat oldum.Hafifledim : ))

70 D ,75 D kullanrken 80 beden olarak küçültüldü.Ancak şu anda 85 beden kullanıyorum,şişlikler var.
Hastane seçiminizi iyi yapın,hijyen koşullarına güvenin yani ve doktorunuz tecrübeli olmalı... ama fiyatlar 2000 den 9000 e kadar çıkıyor.Ben İstanbul,Ankara,İzmir ve Bursa da araştırdım.Bursa da özel bir hastanede oprasyonumu yaptırdım.Uygulanan teknik genelde aynı oluyor. Benim ameliyatımı yaptırdığım özel hastane fiyatı herşey dahil 3500 Ytl . ( M.park )
Doktorlarla görüşmeler,internet falan derken olay çok basitmiş, ameliyatı olup 3gün sonra üçgen bikinimi giyeceğimi sandım : )) Ancaaaaakkk..
Ameliyatım iyi geçti.İlk bir hafta kollarımla hiç birşey yapamadım (meme kol kaslarını inanılmaz etkiliyor) hareket ettirmekte zorlanıyorsunuz.Evinizde yanınızda size yardımcı olacak biri mutlaka bulunmalı.Çünkü ilk 3 gün gibi tuvalete gittiğinizde çamaşırınızı bile çıkarıp giyemiyorsunuz,yemeğinizi yemekte zorlanabilirsiniz(kollarınızı pek oynatamıyorsunuz) ve gövdeniz sanki şişirilmiş gibi gergin hissediyorsunuz ,ağrılarınız olabiliyor(ağrı kesici kullanıyorsunuz).
İlk on gün kadar yarı oturur durumda uyuyorsunuz (göğüslerde kan dolaşımının daha iyi olması ve şişliklerin azalabilmesi için gerekli) Malesef bir müddet sonra benim küçük popomdaki kemiğim üzerinde oturmaktan içten içe sızladı,sızlamasından uyayamadığımı biliyorum.Bir hafta yada on gün sonra rahat rahat hareket edebiliyordum ve uyuyabildim : ) Hatta bikinimi giyip (göğüsler biraz şiş olsa bile) denize girdim : ))
Benim dikişlerim T şeklinde oldu (doktorum bu şekilde uygun gördü).Estetik dikiş uygulandı, dikiş aldırma sorunu yok.Bir haftada dikişler kendiliğinden kayboldu.İzlerde estetik görünüyor ve hafif.Meme ucundaki hiç belli olmuyor zaten.
Göğüslerimin son şekli henüz oluşmamışsada şu an gayet iyi görünüyorlar ve doktorum Op.Dr. Cengiz Bozkurt u tavsiye ediyorum.Tam şekillerinin oluşması minimum 6 ay ile 1yıl süre içinde olduğundan zamanın geçmesini bekliyorum.

Sormak istediğiniz sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz.
Umarım bu sorunla mutsuz olan herkes bir an önce ameliyatını olabilir,sağlıklı ve mutlu olur...

Sevgilerimle...[/I][/I][/I]

Son düzenleme:
Ben özel Onep Kliniğinde amaliyat oldum. Ama doktorum SSK da Ünal ŞAHİN gerçekten çok ama çok iyi bir doktor. Ameliyat olduktan sonra normalde 1 haftada işe dönülebiliyor ama benim izinlerim vardı 15 gün sonra işe döndüm. 4-5 ay kadarda ağır şeyler kaldırmamaya çalıştım şu an çok ama çok rahatım ufak tefek izler kalıyor ama hiç sorun değil. Zaten büyüklüğünden dolayı çekilen sıkıntıların yanında bu hiç bir şey değil. Geçen gün kendime yıllardır alamadığım bikinimi alabildim. hemde hiç dolaşıp yorulmadan

Selam,:teytey:
Bende ameliyat olalı 2 buçuk ay oldu.Doktorum 80 beden yaptığını söylüyor ama 85 beden. Şişliklerden ve gögüs tam şeklini almadığından 85 miş.Sizde bir beden büyüklük durumunu yaşadınızmı? bu durumu yaşayanlar bana haber verirlerse sevinirim, bazen tedirgin düşünüyorum ''böyle kalır mı?'' diye..... CADIARZU

TEŞEKKÜRLER !

Herkese merhaba,

Ben aranıza Bursa dan katılıyorum.2ay önce ameliyat oldum.Hafifledim : ))

70 D ,75 D kullanrken 80 beden olarak küçültüldü.Ancak şu anda 85 beden kullanıyorum,şişlikler var.
Hastane seçiminizi iyi yapın,hijyen koşullarına güvenin yani ve doktorunuz tecrübeli olmalı... ama fiyatlar 2000 den 9000 e kadar çıkıyor.Ben İstanbul,Ankara,İzmir ve Bursa da araştırdım.Bursa da özel bir hastanede oprasyonumu yaptırdım.Uygulanan teknik genelde aynı oluyor. Benim ameliyatımı yaptırdığım özel hastane fiyatı herşey dahil 3500 Ytl . ( M.park )
Doktorlarla görüşmeler,internet falan derken olay çok basitmiş, ameliyatı olup 3gün sonra üçgen bikinimi giyeceğimi sandım : )) Ancaaaaakkk..
Ameliyatım iyi geçti.İlk bir hafta kollarımla hiç birşey yapamadım (meme kol kaslarını inanılmaz etkiliyor) hareket ettirmekte zorlanıyorsunuz.Evinizde yanınızda size yardımcı olacak biri mutlaka bulunmalı.Çünkü ilk 3 gün gibi tuvalete gittiğinizde çamaşırınızı bile çıkarıp giyemiyorsunuz,yemeğinizi yemekte zorlanabilirsiniz(kollarınızı pek oynatamıyorsunuz) ve gövdeniz sanki şişirilmiş gibi gergin hissediyorsunuz ,ağrılarınız olabiliyor(ağrı kesici kullanıyorsunuz).
İlk on gün kadar yarı oturur durumda uyuyorsunuz (göğüslerde kan dolaşımının daha iyi olması ve şişliklerin azalabilmesi için gerekli) Malesef bir müddet sonra benim küçük popomdaki kemiğim üzerinde oturmaktan içten içe sızladı,sızlamasından uyayamadığımı biliyorum.Bir hafta yada on gün sonra rahat rahat hareket edebiliyordum ve uyuyabildim : ) Hatta bikinimi giyip (göğüsler biraz şiş olsa bile) denize girdim : ))
Benim dikişlerim T şeklinde oldu (doktorum bu şekilde uygun gördü).Estetik dikiş uygulandı, dikiş aldırma sorunu yok.Bir haftada dikişler kendiliğinden kayboldu.İzlerde estetik görünüyor ve hafif.Meme ucundaki hiç belli olmuyor zaten.
Göğüslerimin son şekli henüz oluşmamışsada şu an gayet iyi görünüyorlar ve doktorum Op.Dr. Cengiz Bozkurt u tavsiye ediyorum.Tam şekillerinin oluşması minimum 6 ay ile 1yıl süre içinde olduğundan zamanın geçmesini bekliyorum.

Sormak istediğiniz sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz.
Umarım bu sorunla mutsuz olan herkes bir an önce ameliyatını olabilir,sağlıklı ve mutlu olur...

Sevgilerimle...[/I][/I][/I]

ne güzel anlatmışsın,teşekkür ederim. Geçmiş olsun.Senin adına sevindim. Sormak istediğim cup küçüldü mü, şekil ve büyüklüğe nasıl karar veriliyor ve sonuncu sorum da İzmir'de kimlerle görüştün, izlenimlerin neler oldu? Çok sordum galiba, affına sığınarak:)-tatlicadiarzu-

ay böyle ameliyatı olup da buraya yazanlara nasıl imreniyorum bilemezsiniz ..

inşallah bende olupda yazabilecekmiyim buralara??

shirazzz ben senden tuğrul beyin telefonunu öğrenmek istiyorum ama foruma ilk defa girdim nasıl kullanıcağımı da tam bilmiyorum yrdımcı olursan cok sevinirim

mesajlara izin verdim. ilgin için teşekkürler.... bir de benim 6 aylık bebeğim var 2 ay sonra ameliyat olmayı düşünüyorum. benim için en büyük sorun ufak olduğu için kucağa almam gerekecek 15 - 20 gün kucağa almadan idare edebilirim ama daha fazlası zor olur.. ağırlık kaldırma konusu ile ilgili tavsiyeni de isterim... ve sen ne kadar zaman ağır kaldırmadın ... bir arkadaşım da ameliyat oldu ve 1 hafta sonra kucağıma aldım daha doğrusu almak zorunda kaldım bir sorun yaşamadım diyor :) tekrar teşekkürler

cokkkkk teşekkürler :)))) umarım bende de herşey yolunda gider bayramdan sonra hemen randevu alacağım sorum olursa sana tekrar yazmam da sorun olmaz sanırım kendine cok ii bak :)

bune ne yaptı acaba?
bune ne mi yaptı :)))

cumartesi sabah hastaneye gitti 4 saat operasyondan sonra b cup ile c cup arası memelere sahip oldu

kızlar inanılmaz derecede ince görünüyorum

tabi şu anda gözüme batan kocamaaaaaaan bir göbeğim var
memelerin dışa bakan tarflarından da liposuction yapmış doktorum ve memelerin altından üst göbek ama böyle en üst kısım
memelerimde hiç ağrım sızım yok
sadece ilk akşam yataktan tuvalete kalkarken acım vardı
ama ondan sonra inanın liposuction kaşıntılarımdan başka ağrım sızım yok

tabi benim ğarı eşiğim normal bir insanınkinden çok daha yüksektir o yüzden hiç ağrıkesici almadım diyebilirim ve pazar sabahı hastaneden tekerlekli sandalyeyle deil yürüyerek çıktım eve geldiğimde de hiç öyle uzaniim yatiim derdim olmadı

yarın bandajlarım açılacak ha tabi bu arada diren midir dren midir nedir ondan var bende
nerdeyse kanama yok denecek kadar az
ama liposuctionlarımdan irin akıyo o yüzden onlar duruyor yarın inşallah bandajlarım da çıkacak diren - dren- lerim de çıkacak
heyecanla bekliyorum açıkçası:sm_cool:

annemin ve arkadaşlarımın aldıkları cesaret hediyeleri ise beni daha da mutlu etti diyebilirim:teytey:

ben imkanlarımın tuttuğu ilk seferde yaptım bu işi

ya param olmuyordu ya iznim ya vaktim ya cesaretim
ilk defa bu kadar denk düştü herşeyim
çok mutlu olacağım inşallah çokkk:nazar:

darısı bütün isteyenlerin başına:lepi:

hihoyyythihoyyyt

cumartesi sabah hastaneye gitti 4 saat operasyondan sonra b cup ile c cup arası memelere sahip oldu

memelerin dışa bakan tarflarından da liposuction yapmış doktorum ve memelerin altından üst göbek ama böyle en üst kısım

tabi benim ğarı eşiğim normal bir insanınkinden çok daha yüksektir o yüzden hiç ağrıkesici almadım diyebilirim ve pazar sabahı hastaneden tekerlekli sandalyeyle deil yürüyerek çıktım eve geldiğimde de hiç öyle uzaniim yatiim derdim olmadı

yarın bandajlarım açılacak ha tabi bu arada diren midir dren midir nedir ondan var bende
ama liposuctionlarımdan irin akıyo o yüzden onlar duruyor yarın inşallah bandajlarım da çıkacak diren - dren- lerim de çıkacak

annemin ve arkadaşlarımın aldıkları cesaret hediyeleri ise beni daha da mutlu etti diyebilirim:teytey:

hihoyyyt :teytey: a.s. :nazar:

Valla senin adına ne kadar sevindim bilemezsin, bende tam bir vazgeçsem ertelesem düşüncesine giriyordum ki sayende toplandım sanki.

Ne güzel kolay atlatmışsın arkadaşım. Bundan sonra daha mutlu olacağına eminim. Yaa ben bu cup olayından anlamıyorum. Göğüs ölçün kaçtı. Mesela ben kom minimezerda 80 D kullanıyorum .Göğüs çevreside 105 cm. civarında. Senin ölçün (cm olarak) ne kadardan neye düştü.

Gelişmeleri yine yazarsan çok sevinirim. İzler, drenler şişlikler vs.

çooooooooooooooook geçmiş olsun. ağrın sızın olmadığına da çok sevindim.. ah ah sınra bana ne zaman gelecek merak ediyorum..

eh artık bandajların çıkınca da nasıl olduğunu ayrıntılarıyla anlatırsın dimi canım..

vallahi çok sevindim senin adına..

X