Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba petal bende emziriyorum şu anda, ve emzirmeyi biraktiktan ne kadar sonra yapilabilir onu merak ediyordum. Biliyor musun acaba?

Bende kom minimezerda 80d kullaniyorum ama sağdan solda fişkiriyor ve 2 çocuk emzirince hem büyük kaldi hemde çok sarkti.

BENDE ÇOK SABIRSIZLANIYORUM, BENDE EMZİRMEYİ RAMAZANDA BIRAKIP MART GİBİ OLMAYI PLANLIYORUM.HERALDE 5-6 AY YETERLİDİR SÜT KANALLARININ TAMAMEN BOŞALMASI İÇİN. BİRDE OARADA KG. VERECEĞİM. bUAMELİYATTAN SONRA KİLOMUZDA AZALIR DİMİ?

BENDE ÇOK SABIRSIZLANIYORUM, BENDE EMZİRMEYİ RAMAZANDA BIRAKIP MART GİBİ OLMAYI PLANLIYORUM.HERALDE 5-6 AY YETERLİDİR SÜT KANALLARININ TAMAMEN BOŞALMASI İÇİN. BİRDE OARADA KG. VERECEĞİM. bUAMELİYATTAN SONRA KİLOMUZDA AZALIR DİMİ?

Merhaba petal bende emziriyorum şu anda, ve emzirmeyi biraktiktan ne kadar sonra yapilabilir onu merak ediyordum. Biliyor musun acaba?

Bende kom minimezerda 80d kullaniyorum ama sağdan solda fişkiriyor ve 2 çocuk emzirince hem büyük kaldi hemde çok sarkti.

Merhaba Sebnemselayfurkan,
Ben doktora gittim emzirmeyi biraktiktan 3 veya 6 ay sonra yaptirabilirsin dedi ameliyati...Goguslerim hamilelik oncesiyle ayni beden..Allahtan daha da cok buyumediler ama felaket sarktilar...:kızgın: Ben martta emzirmeyi biraktim ve gecen aya kadar halen birisinden sut geliyordu....
Bu ameliyati olan arkadaslar , yabanci sitelerde okuduguma gore bu ameliyati olanlarda gogus hissislesiyormus...Acaba basina gelen var mi ?

sevgili doriadora ben bursadan didegöz.ameliyat olalı bir ay oldu yaralarım yeni yeni geçiyo doktor bir ay demişti zaten.tabi en büyük etken sigara.sigara kan akışını engelledigi için hücreler kendini yenileyemiyomuş.sporcu sütyenini altı ay takacaksın unutma sakın.bu sütyen gögsünün şekil almasında çok önemli.benden 3 kg250 gr fazlalık aldılar. 105 bedenden 85 e düştüm.çokrahatım iyiki yaptırmışım.sanada çok geçmiş olsun zoru atlattık korkma bundan sonrasından.

cevabın için teşekkür ederim sevgili didegöz.sana da geçmiş olsun.6 ay demişsin ama eminmisin.benim aklımda daha kısa bir süreymiş gibi kalmıştı.bugün kontrole gideceğim.bakalım doktor ne diyecek...

rubi için .. (merakından çatlayanlar için) :)... boyum 163 kilomda 55 benim. sütyen ölçüm 100A dan 80B ye ufaldııı :)... burda sizleri okuyorum ve çok daha rahaaat bir ameliyat geçirdim sizlere göre.. 5 saat hatta 8 asaat ameliyat olan var???.. e 1 hafta yatmışlar hastanede?... doğal bence.. anlamadım? Minerva bu sitede özel mesaj gönderilebiliyor mu? naısl?

teşekkür ederim hayatım bilgiler için. ama gerçekten vücuduna göre büyükmüş dimi.

şimdi diyorum benimde boyum 172 cm kilom89 ama 75 kg olmazsam ameliyat olamayacağım.. ( anlaşma öyle ) acaba bende 80 mi yaptırsam :))

kızlar eger ameliyata karar verdiyseniz lütfen serin havaları seçin.sıcaklar dikişleri mahvediyo .alt dikişler sütyenin altında kaldıgı için daha geç iyileşiyo.ter yakıyo bide kısa bir sürede olsa banyo yapamıyosunuz.haberiniz olsun.

kızlar eger ameliyata karar verdiyseniz lütfen serin havaları seçin.sıcaklar dikişleri mahvediyo .alt dikişler sütyenin altında kaldıgı için daha geç iyileşiyo.ter yakıyo bide kısa bir sürede olsa banyo yapamıyosunuz.haberiniz olsun.

çok haklısın bende hep olursa ekim kasım dan sonra diye hayal ediyorum ama bakalım

dün kontrole gittim.her şey yolundaymış.ameliyat olalı bir ay oldu.doktorum artık korseyi çıkarabilirsin,sporcu sütyenini de günde 2-3 saat taksan yeterli dedi.bugün korseyi çıkardım ve normal bir sütyen giydim.ameliyattan beri ilk defa kendimi hafiflemiş hissediyorum.harika bir duygu.sizlerle paylaşmak istedim....

dün kontrole gittim.her şey yolundaymış.ameliyat olalı bir ay oldu.doktorum artık korseyi çıkarabilirsin,sporcu sütyenini de günde 2-3 saat taksan yeterli dedi.bugün korseyi çıkardım ve normal bir sütyen giydim.ameliyattan beri ilk defa kendimi hafiflemiş hissediyorum.harika bir duygu.sizlerle paylaşmak istedim....

canımm çok geçmiş olsun ne güzel vartayı atlattın derler bizde :))

arkadaşlar sigara içiyorsanız ara vermeden olmayın bende ameliyat oldum ama kötü iyileşme sonucu yarada açılma oldu ve iz kaldı moraliniz bozmıyım ginede küçülmesinden dolayı rahatladım ama izler yüzünden tekrar ameliyat olacağım ama sigara içmeden gitmem gerek birazda bünyeyle alakalı sanıyorum

Merhabalar
shirazzz
umarım iyidindir diyeceğim ama ameliyatından sonra zaten iyisindir biliyorum :)
Özel mesaj atmayı bende şimdi sayende öğreniyorum
Ana sayfa üzeründe google reklamları üzerinde kontrol paneli var orada önce ayarlar bölümünde özel mesajlaşma bölümündeki kutucuğa tik atıp kaydet dersen mesajlar bölümünde yeni mesaj bölümünde mesaj yazabilirsin.Umarım cevabım geç olmamıştır :) ben sana göndermeye çalıştım ama sanırım özel mesaja kapalısın :) yada ben anlamıyorum :)

valla bende aynı dertteyim kızlar..üstüm ve altım çok dengesiz duruyor..eskiden çok güzellerdi ama cocuk,emzirme derken 90 ken 110 oldum..alt 38 üst 44 yani..düşünebiliyomusunuz..ama birkaç ay daha emzireceğimm...benim anlamadığım,bu ameliyattan sonra emzirmeden sorun olacaksa ikinci çocugu nasıl emzireceğimiz..offf offf

valla bende aynı dertteyim kızlar..üstüm ve altım çok dengesiz duruyor..eskiden çok güzellerdi ama cocuk,emzirme derken 90 ken 110 oldum..alt 38 üst 44 yani..düşünebiliyomusunuz..ama birkaç ay daha emzireceğimm...benim anlamadığım,bu ameliyattan sonra emzirmeden sorun olacaksa ikinci çocugu nasıl emzireceğimiz..offf offf

evlendiğimden beri kilo ve göğüs problemim var benimde canım ama ben de 2.çocuğu doğurmayı bekledim.. o iş bitti ama kilolar kaldı onlkarı da halledince inşalah yaptırıcam..

bence sende bekleyebilirsen çocuk işini bitir ondan sonra hallet göğüslerini ..

shirazzz teşekkür ederim mesajın geldi sağol ama ben sana cevap yazamadım yaa :KK43:
Sakıncası yoksa bana mesajla özel mailini yazarmısın ?

merhaba uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum üye olarak aranıza katılmak istedim.ben de gögüsleri küçülttürmek istiyorum yalnız kayseride yaptırabilirim dr araştırıyorum ama hangisi bilemiyorum çok zor karar vermek bide ssk ne kadarnı karşılıyo sanırım belli bi ölcüden sonrasını karşılıyo ama o ölçü ne bilmiyorum bide benim kilo problemimde var ama zaten iri yapılı biriyim hiç bir zaman minyon olamadım şu an 10 kg verdim 2. dogumdan sonra suan 75 kg ölçülerim 95.100 saglık olarak çok rahatsızım ne önerirsiniz arkadaşlar bana karseri hakkında bilgisi olan varmı hangi hastane hangi dr?

merhaba uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum üye olarak aranıza katılmak istedim.ben de gögüsleri küçülttürmek istiyorum yalnız kayseride yaptırabilirim dr araştırıyorum ama hangisi bilemiyorum çok zor karar vermek bide ssk ne kadarnı karşılıyo sanırım belli bi sonra suan 75 kg ölçülerim 95.100 saglık olarak çok rahatsızım neölcüden sonrasını karşılıyo ama o ölçü ne bilmiyorum bide benim kilo problemimde var ama zaten iri yapılı biriyim hiç bir zaman minyon olamadım şu an 10 kg verdim 2. dogumdan önerirsiniz arkadaşlar bana karseri hakkında bilgisi olan varmı hangi hastane hangi dr?

Hosgeldin Hayal24
Bildigim kadariyla SSKnin karsilamasi icin her bir gogusten 400gr alinmasi gerekiyor.( Yaniliyor da olabilirim ) Fransa'da ise 300gr dan sonrasini sigorta karsiliyor mesela.

Merhabalar! 2 yıl araştırıp, 5 doktor gezdim, nihayet haziran başında dr. tuğrul turan la görüşüp ameliyat oldum. hayatımın en doğru kararı. başta eşim hep karşıydı alıştırmak zor oldu. kararımda bana en çok destek olanlardan biri bu sitede okuduklarımdır .. hepinize ve özellikle sensii ye teşekkür ederim. Sensii nin yazdıı gibi, tuğrul bey biraz pahalı ama her şey diğer gördüklerimden çok çok farklı :) gören anlar... içten, hoş biri... biraz tatlı sert... detaylı anlatıyor, çok uzun sürüyor ama görüşme ücreti almıyor. Sadece kendi barbie tekniğiyle yapıyor, süt vermede sorun olmuyor, çok resim gösteriyor.. resimlerini gören zaten anlar.. diğer herkes gölgede kalıyor anında.. hiçbirinde görmedim.. apayrı bişi.. kısaca : eşsizzz.. fazla söze gerek yok ... işte size ameliyat günlüğüm..: cuma ameliyat oldum, 2 saat sürdü, 1 gün hastanede kaldım, cumartsi sabah evdeydim, dren yoktu-hiç koymuyormuş, sargılar vardı. ilk 2 gün hafif sızladı ama ağrı ilacı hiç almadım, pazartesi günü işe gidip çalışmaya başladım!? :) o sabah 1 hap içtim acır diye korkumdan ama o günüm de rahattı.. inanamadım ?:) bir hafta sonunda sargılar çıktı... insan inanamıyor küçülmüş ve yusyuvarlak.. süper!.. sütyen giydim 80. 17.günde ilk tam boy yıkandım, yüzme serbest dedi, 23. günde iki yeni bikini aldım :) ; 27. günde yüzdüm!! :) sütyen bikini almak giyinmek en büyük derdimdi şu an ise sütyensiz dimdik 80 ve mükemmel şekilli güzelliktelerr :) hissi ilk andan beri değişmedi, izler ters t, hala kızılpembe ama incecik ve şu anda bile yok gibiler, çok iyi görünüyorlar, zaten benim gibi beyaz tenlilerde daha da az iz kalıyormuş. Tuğrul bey 2 ay sütyenli ol dedi, 1 ay daha sütyenli olacağım, sonra hepten kurtulacağım :) .... bu ameliyatı isteyip de korku ve endişe duyan varsa hiç zaman kaybetmesin derim.. bu arada, göğüsten alınan derinin alt katıyla müthiş güzellikte ve kalıcı dudaklar yapıyor, dayanamayıp ben de yaptırdım.. bi taşla ikikuş..süperr.. tavsiye ederim. Dudaklar 3 gün şişiyor, ağrımıyor, morluk yok, şimdi ise güzelliklerine diyecek yok!!J. Darısı sizlerin başına!! Hoşçakalın :)

hem göğüs, hem dudak ve doğal. süpermiş. keşke o kadar param olsa ve babam dudaklarımı kesmeye kalkmayacak olsa da bend e ikisini birden yaptırabilsem. =/
çok geçmiş olsun, maşallah. :)
tuğrul bey iyi hoş da çok pahalı ya. ben park medical'dan 6000ytl gibi bi fiyat aldım. yarısı !
çok zor bi karar ya.

teşekkür ederim fundagoo,
öncesi-sonrası resimleri türk sitelerinde göstermiyorlar,kanunen yasakmış.googledan ''breast reduction'' diye aratırsan,çıkan yabacı sitelerde bir sürü resim var.oradan bakabilirsin.ayrıca internetten doktorlara mail atarsan onlar da kendi yaptıklarından örnekler gönderiyorlar.ameliyat izleri konusuna gelince;benimki henüz çok yeni olduğu için şimdilik yorum yapamıyorum.yalnız şunu söyleyebilirim illaki iz kalıyor.benim ameliyat yerimdeki dikişler henüz düşmedi ve üzerlerinde minik bantlar var.göğsümün tam altında boydan boya,göğüs ucunun etrafındaki koyu renkli bölgenin çevresinde ve iki dikiş yerinin arasında diklemesine dikişler var.yani şu ters t şekli dediklerinden.doktorum şimdilik bir şey kullanmamı istemedi.daha sonra contratubex denilen bir jel var,izleri silikleştirmek için,ondan kullanacağım.izlerin ne kadar belirgin olacağını tamamen cilt yapısı belirliyor.inşallah benimkiler çok belirgin olmaz.beden konusuna gelince ben önceden 38d kullanıyordum.sanırım yerli ölçülerle 100e denk geliyor.doktorum 80-85 arası yaptı.ne çok dikkat çekecek kadar büyük ne de tahta gibi dümdüz.ben ölçüsünden gayet memnunum.üstelik silikonlu gibi dimdik oldu:dance:

hep resimleri merak ediyordum baktım teşekkürler geçmiş olsun(biraz geç oldu ama)

X