Merhabalar! 2 yıl araştırıp, 5 doktor gezdim, nihayet haziran başında dr. tuğrul turan la görüşüp ameliyat oldum. hayatımın en doğru kararı. başta eşim hep karşıydı alıştırmak zor oldu. kararımda bana en çok destek olanlardan biri bu sitede okuduklarımdır .. hepinize ve özellikle sensii ye teşekkür ederim. Sensii nin yazdıı gibi, tuğrul bey biraz pahalı ama her şey diğer gördüklerimden çok çok farklı :) gören anlar... içten, hoş biri... biraz tatlı sert... detaylı anlatıyor, çok uzun sürüyor ama görüşme ücreti almıyor. Sadece kendi barbie tekniğiyle yapıyor, süt vermede sorun olmuyor, çok resim gösteriyor.. resimlerini gören zaten anlar.. diğer herkes gölgede kalıyor anında.. hiçbirinde görmedim.. apayrı bişi.. kısaca : eşsizzz.. fazla söze gerek yok ... işte size ameliyat günlüğüm..: cuma ameliyat oldum, 2 saat sürdü, 1 gün hastanede kaldım, cumartsi sabah evdeydim, dren yoktu-hiç koymuyormuş, sargılar vardı. ilk 2 gün hafif sızladı ama ağrı ilacı hiç almadım, pazartesi günü işe gidip çalışmaya başladım!? :) o sabah 1 hap içtim acır diye korkumdan ama o günüm de rahattı.. inanamadım ?:) bir hafta sonunda sargılar çıktı... insan inanamıyor küçülmüş ve yusyuvarlak.. süper!.. sütyen giydim 80. 17.günde ilk tam boy yıkandım, yüzme serbest dedi, 23. günde iki yeni bikini aldım :) ; 27. günde yüzdüm!! :) sütyen bikini almak giyinmek en büyük derdimdi şu an ise sütyensiz dimdik 80 ve mükemmel şekilli güzelliktelerr :) hissi ilk andan beri değişmedi, izler ters t, hala kızılpembe ama incecik ve şu anda bile yok gibiler, çok iyi görünüyorlar, zaten benim gibi beyaz tenlilerde daha da az iz kalıyormuş. Tuğrul bey 2 ay sütyenli ol dedi, 1 ay daha sütyenli olacağım, sonra hepten kurtulacağım :) .... bu ameliyatı isteyip de korku ve endişe duyan varsa hiç zaman kaybetmesin derim.. bu arada, göğüsten alınan derinin alt katıyla müthiş güzellikte ve kalıcı dudaklar yapıyor, dayanamayıp ben de yaptırdım.. bi taşla ikikuş..süperr.. tavsiye ederim. Dudaklar 3 gün şişiyor, ağrımıyor, morluk yok, şimdi ise güzelliklerine diyecek yok!!J. Darısı sizlerin başına!! Hoşçakalın :)