- 18 Nisan 2008
- 1.228
- 2
-
- Konu Sahibi ---Lily---
moral verdin gerçektende çok teşekkürler bende tuğrul beye yaptırmayı düşünüyorum ameliyatımı acaba sakıncası yoksa nekadar ödediğini yazabilirmisin yada msj atabilirmisinMerhabalar! 2 yıl araştırıp, 5 doktor gezdim, nihayet haziran başında dr. tuğrul turan la görüşüp ameliyat oldum. hayatımın en doğru kararı. başta eşim hep karşıydı alıştırmak zor oldu. kararımda bana en çok destek olanlardan biri bu sitede okuduklarımdır .. hepinize ve özellikle sensii ye teşekkür ederim. Sensii nin yazdıı gibi, tuğrul bey biraz pahalı ama her şey diğer gördüklerimden çok çok farklı :) gören anlar... içten, hoş biri... biraz tatlı sert... detaylı anlatıyor, çok uzun sürüyor ama görüşme ücreti almıyor. Sadece kendi barbie tekniğiyle yapıyor, süt vermede sorun olmuyor, çok resim gösteriyor.. resimlerini gören zaten anlar.. diğer herkes gölgede kalıyor anında.. hiçbirinde görmedim.. apayrı bişi.. kısaca : eşsizzz.. fazla söze gerek yok ... işte size ameliyat günlüğüm..: cuma ameliyat oldum, 2 saat sürdü, 1 gün hastanede kaldım, cumartsi sabah evdeydim, dren yoktu-hiç koymuyormuş, sargılar vardı. ilk 2 gün hafif sızladı ama ağrı ilacı hiç almadım, pazartesi günü işe gidip çalışmaya başladım!? :) o sabah 1 hap içtim acır diye korkumdan ama o günüm de rahattı.. inanamadım ?:) bir hafta sonunda sargılar çıktı... insan inanamıyor küçülmüş ve yusyuvarlak.. süper!.. sütyen giydim 80. 17.günde ilk tam boy yıkandım, yüzme serbest dedi, 23. günde iki yeni bikini aldım :) ; 27. günde yüzdüm!! :) sütyen bikini almak giyinmek en büyük derdimdi şu an ise sütyensiz dimdik 80 ve mükemmel şekilli güzelliktelerr :) hissi ilk andan beri değişmedi, izler ters t, hala kızılpembe ama incecik ve şu anda bile yok gibiler, çok iyi görünüyorlar, zaten benim gibi beyaz tenlilerde daha da az iz kalıyormuş. Tuğrul bey 2 ay sütyenli ol dedi, 1 ay daha sütyenli olacağım, sonra hepten kurtulacağım :) .... bu ameliyatı isteyip de korku ve endişe duyan varsa hiç zaman kaybetmesin derim.. bu arada, göğüsten alınan derinin alt katıyla müthiş güzellikte ve kalıcı dudaklar yapıyor, dayanamayıp ben de yaptırdım.. bi taşla ikikuş..süperr.. tavsiye ederim. Dudaklar 3 gün şişiyor, ağrımıyor, morluk yok, şimdi ise güzelliklerine diyecek yok!!J. Darısı sizlerin başına!! Hoşçakalın :)
sevgili doriadora ben bursadan didegöz.ameliyat olalı bir ay oldu yaralarım yeni yeni geçiyo doktor bir ay demişti zaten.tabi en büyük etken sigara.sigara kan akışını engelledigi için hücreler kendini yenileyemiyomuş.sporcu sütyenini altı ay takacaksın unutma sakın.bu sütyen gögsünün şekil almasında çok önemli.benden 3 kg250 gr fazlalık aldılar. 105 bedenden 85 e düştüm.çokrahatım iyiki yaptırmışım.sanada çok geçmiş olsun zoru atlattık korkma bundan sonrasından.
meltemcim ben çekirge devlet hastanesinin plastik cerrahına ALPER BAYRAKTAR a ameliyat oldum.doktorum gerçekten mükemmel bir insan.ameliyat olalı bir buçuk ay oldu halen her hafta kontrole gidiyorum.tamamen yaralar geçti sadece dikişler kızarık.iyiki olmuşum.kıyafetlerimin tamamına yakınını kaldırdım.ama ne yazıkki gençlik gitti 31 yaşındayım iki çocuk annesiyim en güzel yıllarım gögüslerimi saklamakla geçti.bu yüzden kamburum çıktı.ameliyat 4bine maloldu.gögüsler çok büyük oldugu için hastaneden rapor çıkardık böylece hastane masrafını sigorta karşıladı.dr görüşmek istersen telefonunu verebilirim.çok tatlı bir insan okadarda ilgiliki diliyle kandırıyo insanı.ben ilk muayenehanesine sadece danışmaya gitmiştim ordan çıktıgımda ameliyat gününü alıp çıktım.eger olma imkanın varsa hiç düşünme hemen ol.asla pişman olmazsın sevgiler.
meltemcim ben çekirge devlet hastanesinin plastik cerrahına ALPER BAYRAKTAR a ameliyat oldum.doktorum gerçekten mükemmel bir insan.ameliyat olalı bir buçuk ay oldu halen her hafta kontrole gidiyorum.tamamen yaralar geçti sadece dikişler kızarık.iyiki olmuşum.kıyafetlerimin tamamına yakınını kaldırdım.ama ne yazıkki gençlik gitti 31 yaşındayım iki çocuk annesiyim en güzel yıllarım gögüslerimi saklamakla geçti.bu yüzden kamburum çıktı.ameliyat 4bine maloldu.gögüsler çok büyük oldugu için hastaneden rapor çıkardık böylece hastane masrafını sigorta karşıladı.dr görüşmek istersen telefonunu verebilirim.çok tatlı bir insan okadarda ilgiliki diliyle kandırıyo insanı.ben ilk muayenehanesine sadece danışmaya gitmiştim ordan çıktıgımda ameliyat gününü alıp çıktım.eger olma imkanın varsa hiç düşünme hemen ol.asla pişman olmazsın sevgiler.
doriadora canım çok geçmiş olsun, inşallah biran önce düzelir. dr.un kimdi?
çok geçmiş olsun didegöz.senin adına çok sevindim.keşke ben de seninle aynı durumda olabilseydim.kendimi çok kötü hissediyorum.seninle aynı dönemde ameliyat olmuşuz.senin yaraların iyileşmiş.benimkiler çok kötü.doktorumun söylediği vücudum ameliyat ipliklerine reaksiyon göstermiş,onları eritememiş ve dışarı atmaya çalışıyormuş.ameliyat izlerinin olduğu yerlerde ayrılmalar başadı ve içinden alttaki iplikler çıktı.doktor halledeceğini söyledi.ona güveniyorum ama yine de kendimi çok kötü hissediyorum.
çekirgenin nerde oldugunu sormuşunuz.Bursanın semti .çekirge devlet hastaneside bu semtte.ameliyat sonrası durumuma gelince....ilk bikaçgün pişmanlıkla geçiyo ama sargılar açıldıktan sonra acaba ne giysem diye düşünüyosunuz.yani ben öyleydim.agrı pek olmuyo.onuncu günde yaralar geçmeye başlıyo.sadece şunu söyleyim size eger gerçekten şikayetleriniz varsa sırt bel agrısı gibi mutlaka yaptırın.biliyomusunuz sokaga rahat çıkıyorum artık kimse gögüslerime bakacak korkusu yok.eskiden kadın olsun erkek olsun ilk baktıkları yer gögüslerimdi çok utanırdım.artık mutluyum kimse bakmıyo.bu duyguyu yaşayan bilir arkadaşlar.benim ssk var.hastane masrafını ssk karşıladı.ama fizikten ortopediden nörolojiden ameliyat olmalıdır diye rapor aldım.
çok geçmiş olsun üzüldüm valla..
peki sen daha önce herhangi bir operasyon geçirmedin mi?? yani böyle bir şey olacağı tahmn ediliyor muydu yoksa. ilk defa ameliyat olduğun için bir fikrin yokmu du ??
sevgili doriadora... bişekilde iyileşeceğinden eminim cnm.. merak etme.. ve kötü de hissetme çünkü öle hissetmen iyileşmeni olumlu etkilemez? ... sana en acil şifaları diliyorum! :teselli:
sevgili doriadora.önce teşekkür ederim .sanada çok geçmiş olsun.unutma herşeyden önce sabır.sonucunu düşünerek metanetli olacaksın merak etme yaraların mutlaka geçer.doktorum senin başına gelenleri ameliyat öncesi anlatmıştı.herşeye hazırlıklı olarak girdim bu işe.vücut yapısını degiştiremeyizki canım.biraz sabır.bende çok şey yaşadım.hastaneden eve geldigim gün iki çocukla başbaşa kaldım.biz sana bakarız diyen kimseler hiç gözükmediler.çocuklarıma bakmaktan kendime bakamadım.ama dedim iyileşmem lazım çünkü kimseden kimseye fayda yok.unutmadan ben sürekli ballı yogurt yedim.yaraları iyileştirmeye yardımcı gerçekten faydası oldu.başkasına söylesem güler ama gerçek.neyse iyileşince birbirimize hastane anılarımızı anlatır güleriz tamammı.geçecek hiç merak etme.sen kendine dikkat et yaralarını temiz tut yeter.gerekirse açılan yerlerine doktorun yeni dikişler atar korkma.sevgiler.
Shiraz barbie tekniğini sadece İstanbulda Tuğrul bey yapıyor sanırım, ben Ankarada olduğum için Nebil beyi düşünüyorum. Şu an maille bilgi aldım. 2 ay sonra görüşüp Kurban bayramından önce olacağım inşallah.
Doriadora doğum yapmışmıydın sen? Ben 2 sezeryan oldum, ameliyat sonrası sorun yaşamadım bu benim açımdan iyi bir durummudur? Peki senin sıkıntın zamaniçinde mi geçecek yoksa bir müdahale mi gerekli?
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..
ancak 3 bölümden rapor aldım diyorsun ya senin göğüs ölçülerin kaç tı onu merak ettim. yani sanırım belli bir büyüklüğün üstünde olmması gerekiyor bu raporu vermeleri için dimi