Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

moral verdin gerçektende çok teşekkürler bende tuğrul beye yaptırmayı düşünüyorum ameliyatımı acaba sakıncası yoksa nekadar ödediğini yazabilirmisin yada msj atabilirmisin

kızlar bede ekinmde ameliyat olucam ben tamer taş diye bir doktor buldum ona olucam kızlar. geçen bir gögüs küçültme ameliyatı izledimmm ayyyy içim kalktı yaaaa çok kötüüüü

canım merhaba bursada göğüs küçültme ameliyatı olmuşsun nerede ve ne kadara oldun bende olmak istiorum yardımcı olabilirmisin .ve ne kadara oldun yarıdmcı olursan sewinirim..bende artık rahat giyinmek istiorum.yardımcı olursan çok sewinirim .teşekkürler

meltemcim ben çekirge devlet hastanesinin plastik cerrahına ALPER BAYRAKTAR a ameliyat oldum.doktorum gerçekten mükemmel bir insan.ameliyat olalı bir buçuk ay oldu halen her hafta kontrole gidiyorum.tamamen yaralar geçti sadece dikişler kızarık.iyiki olmuşum.kıyafetlerimin tamamına yakınını kaldırdım.ama ne yazıkki gençlik gitti 31 yaşındayım iki çocuk annesiyim en güzel yıllarım gögüslerimi saklamakla geçti.bu yüzden kamburum çıktı.ameliyat 4bine maloldu.gögüsler çok büyük oldugu için hastaneden rapor çıkardık böylece hastane masrafını sigorta karşıladı.dr görüşmek istersen telefonunu verebilirim.çok tatlı bir insan okadarda ilgiliki diliyle kandırıyo insanı.ben ilk muayenehanesine sadece danışmaya gitmiştim ordan çıktıgımda ameliyat gününü alıp çıktım.eger olma imkanın varsa hiç düşünme hemen ol.asla pişman olmazsın sevgiler.

öncelikle geçmiş olsun..

sigortadan kasıt özel sigortamı yoksa ssk dan mı bahsediyorsunh?? birde hastane masrafını sigorta karşılayınca senin payına düşen oran ne oldu??

göğüslerinin ölçüsü neydi ve birde ameliyat sonrası genel sağlık durumunu anlatırsan çok sevinirim teşekkürler..

birde bu çekirge neresi???? ))

Geçmiş olsun tekrardan hepinize, anladığım kadarıyla herkes çok memnun darısı benim gibi yaptıracaklara inşallah.

Peki sigorta karşılıyorsa ne kadarını ve ne kadar zaman önce sigorta yapılmalı acaba? Ben Aralıkta düşünüyorum şimdi özel sigorta yaptırsam ameliyat parasını oraya versem, karlı çıkarmıyım acaba?

çok geçmiş olsun didegöz.senin adına çok sevindim.keşke ben de seninle aynı durumda olabilseydim.kendimi çok kötü hissediyorum.seninle aynı dönemde ameliyat olmuşuz.senin yaraların iyileşmiş.benimkiler çok kötü.doktorumun söylediği vücudum ameliyat ipliklerine reaksiyon göstermiş,onları eritememiş ve dışarı atmaya çalışıyormuş.ameliyat izlerinin olduğu yerlerde ayrılmalar başadı ve içinden alttaki iplikler çıktı.doktor halledeceğini söyledi.ona güveniyorum ama yine de kendimi çok kötü hissediyorum.

doriadora canım çok geçmiş olsun, inşallah biran önce düzelir. dr.un kimdi?

teşekkür ederim.doktorum nebil bozdoğan.doktorumdan çok memnunum.sağolsun çok ilgili.bu durum ne benim ne de onun hatası.tamamen benim vücudumun ipliğe gösterdiği reaksiyonmuş.canını sıkma hepsi hallolacak diyor ama elimde değil.

çok geçmiş olsun üzüldüm valla..

peki sen daha önce herhangi bir operasyon geçirmedin mi?? yani böyle bir şey olacağı tahmn ediliyor muydu yoksa. ilk defa ameliyat olduğun için bir fikrin yokmu du ??

sevgili doriadora.önce teşekkür ederim .sanada çok geçmiş olsun.unutma herşeyden önce sabır.sonucunu düşünerek metanetli olacaksın merak etme yaraların mutlaka geçer.doktorum senin başına gelenleri ameliyat öncesi anlatmıştı.herşeye hazırlıklı olarak girdim bu işe.vücut yapısını degiştiremeyizki canım.biraz sabır.bende çok şey yaşadım.hastaneden eve geldigim gün iki çocukla başbaşa kaldım.biz sana bakarız diyen kimseler hiç gözükmediler.çocuklarıma bakmaktan kendime bakamadım.ama dedim iyileşmem lazım çünkü kimseden kimseye fayda yok.unutmadan ben sürekli ballı yogurt yedim.yaraları iyileştirmeye yardımcı gerçekten faydası oldu.başkasına söylesem güler ama gerçek.neyse iyileşince birbirimize hastane anılarımızı anlatır güleriz tamammı.geçecek hiç merak etme.sen kendine dikkat et yaralarını temiz tut yeter.gerekirse açılan yerlerine doktorun yeni dikişler atar korkma.sevgiler.

çekirgenin nerde oldugunu sormuşunuz.Bursanın semti .çekirge devlet hastaneside bu semtte.ameliyat sonrası durumuma gelince....ilk bikaçgün pişmanlıkla geçiyo ama sargılar açıldıktan sonra acaba ne giysem diye düşünüyosunuz.yani ben öyleydim.agrı pek olmuyo.onuncu günde yaralar geçmeye başlıyo.sadece şunu söyleyim size eger gerçekten şikayetleriniz varsa sırt bel agrısı gibi mutlaka yaptırın.biliyomusunuz sokaga rahat çıkıyorum artık kimse gögüslerime bakacak korkusu yok.eskiden kadın olsun erkek olsun ilk baktıkları yer gögüslerimdi çok utanırdım.artık mutluyum kimse bakmıyo.bu duyguyu yaşayan bilir arkadaşlar.benim ssk var.hastane masrafını ssk karşıladı.ama fizikten ortopediden nörolojiden ameliyat olmalıdır diye rapor aldım.

Shiraz barbie tekniğini sadece İstanbulda Tuğrul bey yapıyor sanırım, ben Ankarada olduğum için Nebil beyi düşünüyorum. Şu an maille bilgi aldım. 2 ay sonra görüşüp Kurban bayramından önce olacağım inşallah.

Doriadora doğum yapmışmıydın sen? Ben 2 sezeryan oldum, ameliyat sonrası sorun yaşamadım bu benim açımdan iyi bir durummudur? Peki senin sıkıntın zamaniçinde mi geçecek yoksa bir müdahale mi gerekli?

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..

ancak 3 bölümden rapor aldım diyorsun ya senin göğüs ölçülerin kaç tı onu merak ettim. yani sanırım belli bir büyüklüğün üstünde olmması gerekiyor bu raporu vermeleri için dimi

çok geçmiş olsun üzüldüm valla..

peki sen daha önce herhangi bir operasyon geçirmedin mi?? yani böyle bir şey olacağı tahmn ediliyor muydu yoksa. ilk defa ameliyat olduğun için bir fikrin yokmu du ??

teşekkür ederim rubi.evet canım haklısın ben daha önce hiç ameliyat olmamıştım.bu önceden tamin edilebilen bir durum değil.nadir olurmuş.doktorumun dediğine göre bir daha herhangi bir şey ameliyat olursam bana kendiliğinden eriyen ipliklerden değil sonradan alınanlardan kullanılması gerekiyormuş.bunu da bu şekilde tecrübe etmiş olduk....

sevgili doriadora... bişekilde iyileşeceğinden eminim cnm.. merak etme.. ve kötü de hissetme çünkü öle hissetmen iyileşmeni olumlu etkilemez? ... sana en acil şifaları diliyorum! :teselli:

çok teşekkür ederim shirazzz...biliyorum en önemli şey moral.bugün tekrar kontrole gideceğim.umarım herşey yolunda çıkar.

bende iyi dileklerin için sana teşekkür ederim didegöz.ballı yoğurdu deneyeceğim.hiç duymamıştım.yoğurdu çok yerim ama sade olarak.bir de ballısını deneyeyim.doktoruma güveniyorum.bugünler geçecek bunu biliyorum ama üzülmemek de elimde değil.kendine iyi bak...

evet canım doğum yapmıştım ama benimki normal doğumdu,yani dikiş filan yoktu.herhangi başka bir ameliyat da olmamıştım.o yüzden vücudumun böyle bir reaksiyon vereceğini kimse bilemezdi.yara iyileşmesinde problem yaşamaman senin için bir avantaj tabiki.şu an için ekstra bir müdahale gerekip gerekmeyeceği belli değil.önce yaraların iyileşmesi beklenecek,ona göre doktorum karar verecek.ama sonuç nasıl olursa olsun doktorum mutlaka halledeceğini,iz konusunu kafama takmamamı,bunun için bir sürü yöntemleri olduğunu söyledi.bu da beni biraz rahatlattı...

canım benim gögüs ölçüm 105 ti şimdi 85.toplam 3.20 gr fazlalık alındı.boynumdada 3 cm egrilik oluşmuştu.bu yüzden rapor çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…