doriadora ve dilekiremergun...arkadaşlar...bende sizin gibi bildiklerimi ve gördüklerimi yaşadıklarımı yazıyorum...ben burdan destek aldım benim de birine bi hayrım olurmu diyeyazıyorum...doktorlarınızı tanımam bilmiyorum..yorum yapamayaciiim..gördüğüm bildiğim bazıları var onlara dudak bükmek hakkım ve bu benim fikrim...gördüm konuştum vedudak büktüm... yine olsa yine bükerimmm??.. yazma nedenim bambaşka yeni bişi görmüş olmam? de mi? ne yazacaktım? kimseyi yaralamak yada hayıflandırmak nede nerden çıktıysa sınıflandırmak niyetinde de değilim? ben kendimi bi sınıfa koymadım da siz neden koydunuz anlamadım? doktorunuza duyacağınız güven yada güvensizliğin kaynağıda da yazdıklarımdan bağımsız olmalı ve doktorunuzla aranızdaki iletişimden kaynaklanmalı bence?... para konusuna gelince... olanı var olmayanı var ama bunu tartmak ne sizin ne de benim işim değil? herkes bunu kendi tartar?... aman belki parası yetmeyen olur diye ne yapacaz? susacakmıyız? başka bişi gördük ama aman susalım alamayan olur mu diyelim? ya alanbilenler ne oldu? bunu beklentinizi "merhamet"le açıklamanız yersiz ancak "komünizm"le (oda belki) açıklayabilirsiniz? istanbula ulaşabilen ulaşamayanın olup olmayacağını tartmak da bize düşmez??.kimisi kalkar gider kimisi gitmez kalır? kimseyi değnekle bi yerden bi yere kışlayan yok? sizleri memnun ve tatmin edecekse sözlerimi şu şekilde tamamlayayım: hiç merak etmeyin, bütün doktorlar aynı, hepsi iyi hepsi güzel, korkacak bişi yok gidin olun ameliyatınızı, barie marbie hikaye, heeepsi aynı yapıyo.. oldu mu?...forumun amacına uydu mu? aman sizler kırılmayın aman doktorlar da kırılmasın... eee noldu? gönülleriniz ferah da..gerçeğe ne oldu? değişti mi?..... bi de... laflarıma yeterince dikkat edebilmişmiiiiim şimdi konuşurkene? :) bi de onu deeeverinde gidem ? allah da hepinizden razı ossun :enbuyukkk: