Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

rica ederim,ne demek...ben de buradaki arkadaşların tecrübelerinden çok faydalandım.inşallah benim de okuyanlara bir faydam dokunur.evet canım,dediğin gibi ters t şeklinde bir iz var.küçültmeyle birlikte dikleştirme de yapıldığı için göğüs ucu yukarı taşındı ve etrafındaki kahverengi kısım küçültüldü.ben yeni şeklinden çok memnunum.ayrıca şunu da belirteyim yeni şeklinin nasıl olmasını istediğine sen karar veriyorsun.yani üst bölüm dolgunmu olsun yoksa olmasınmı diye.ben dolgun olmasını istedim.aynı silikonlu gibi oldu.tabi silikon gibi yapay durmuyor.sonuçta kendi meme dokunla yapıyorlar.yaralarım tam olarak iyileştikten sonra sütyen bile kullanmasam olur artık.gayet dik ve güzel duruyor...

öncelikle çok geçmiş olsun..

senin adına ne kadar sevindim anlatamam. benimkilerde oldukça büyük ama bende kilo da fazla o yüzden önce zayıflamaya uğraşıyorum 10 kilo versem gidip hemen yaptırmayı düşünüyorum valla. birde böyle fazla ağrı olmadığı söylendikçe daha da heveslaniyorum..

rica ederim,ne demek...ben de buradaki arkadaşların tecrübelerinden çok faydalandım.inşallah benim de okuyanlara bir faydam dokunur.evet canım,dediğin gibi ters t şeklinde bir iz var.küçültmeyle birlikte dikleştirme de yapıldığı için göğüs ucu yukarı taşındı ve etrafındaki kahverengi kısım küçültüldü.ben yeni şeklinden çok memnunum.ayrıca şunu da belirteyim yeni şeklinin nasıl olmasını istediğine sen karar veriyorsun.yani üst bölüm dolgunmu olsun yoksa olmasınmı diye.ben dolgun olmasını istedim.aynı silikonlu gibi oldu.tabi silikon gibi yapay durmuyor.sonuçta kendi meme dokunla yapıyorlar.yaralarım tam olarak iyileştikten sonra sütyen bile kullanmasam olur artık.gayet dik ve güzel duruyor...

Ohhh ne güzel hem de kuş gibi hafiflemişsindir.Benim yerime de şöyle askılı falan birşey giyip salınırsan memnun olurum. Bana çok yardımın dokundu, sağol canım. Ben de ameliyat öncesi ve sonrası seni haberdar ederim gelişmelerden. Çok teşekkür ederim.

öncelikle çok geçmiş olsun..

senin adına ne kadar sevindim anlatamam. benimkilerde oldukça büyük ama bende kilo da fazla o yüzden önce zayıflamaya uğraşıyorum 10 kilo versem gidip hemen yaptırmayı düşünüyorum valla. birde böyle fazla ağrı olmadığı söylendikçe daha da heveslaniyorum..

teşekkür ederim rubi.inşallah sen de kısa zamanda bu dertten kurtulursun.ameliyat öncesi ben de kilo vermek için diyet yaptım.iki ayda 6 kilo verdim.hala da yediklerime çok fazla olmasa da dikkat ediyorum.özel bir diyet yapmadım.eskiden sabah kahvaltısı yapmazdım.artık mutlaka evden çıkmadan bir şeyler yiyorum.illaki oturup mükellef bir kahvaltı yapman şart değil.bir elma bile olabilir.önemli olan metabolizmayı harekete geçirmek.bir de bol bol su içmek.bu iki kuralın çok faydasını gördüm.arada yemeği fazla kaçırdığım zamanlar olmasına rağmen (buna makarna ve pizza da dahil :eek:) verdiğim kiloları geri almadım.ameliyata ideal kilona ne kadar yakın girersen o kadar avantajlısın.ağrı konusunu sakın dert etme.hiç de öyle katlanılmayacak gibi değil....

Ohhh ne güzel hem de kuş gibi hafiflemişsindir.Benim yerime de şöyle askılı falan birşey giyip salınırsan memnun olurum. Bana çok yardımın dokundu, sağol canım. Ben de ameliyat öncesi ve sonrası seni haberdar ederim gelişmelerden. Çok teşekkür ederim.

rica ederim...yardımcı olabildiğime çok sevindim.şimdilik her istediğimi giyemiyorum çünkü hala 24 saat sütyen ve korse takmak zorundayım.ama önümüzdeki yaza bikini giyeceğim inşallah yerimseniben
bu arada merak ettim...hangi doktora olacağına karar verdinmi?

Senin önerin üzerine Nebil Bey ile bir görüşmeye karar verdim çok fazla seçenek olunca insanın kafası karışıyor ben de kararsızlıktan nefret ederim. Bu işler biraz da şans işi sanırım ama ondan da bende hiç bulunmaz maalesef o kadar zorluklar yaşadım ve hala da yaşıyorum ki. Evliliğimle ilgili özellikle.
Zayıflama konusuna değindiğiniz iyi olmuş. Ben de 5-6 kilo vermeye çalışıyorum bu aralar.

Senin önerin üzerine Nebil Bey ile bir görüşmeye karar verdim çok fazla seçenek olunca insanın kafası karışıyor ben de kararsızlıktan nefret ederim. Bu işler biraz da şans işi sanırım ama ondan da bende hiç bulunmaz maalesef o kadar zorluklar yaşadım ve hala da yaşıyorum ki. Evliliğimle ilgili özellikle.
Zayıflama konusuna değindiğiniz iyi olmuş. Ben de 5-6 kilo vermeye çalışıyorum bu aralar.

ben de bugün nebil beye kontrole gideceğim.evet haklısın canım en zor kısmı doktara karar vermek.nebil beyden memnun kalacağına eminim.inşallah tüm sorunların çözülür.her şey gönlünce olsun...

ben bu operasyonu geçireli 4 yıl oldu.ve şimdi olsa gene yaptırrım.ameliyatımı bursada şebnem hanım yaptı
tam 90 beden.ortalam iki göğüsden 1 kilo civarında parça almışlar.küçük olsun idemedim çünkü iri bi insanım.öle rahatki.son çocumuda emzirdikden 8 ay sonra olmuşdum.iç çamaşırı giymeden bile gezebilirsiniz.çünkü küçültme dikleştirme aynı anda oluyor.
yıllarca neden taşımışım diorum şimdi onca ağırlığı
ama tabi cerrah çok öemli ii araşdırın arkadaşlar.

ben bu operasyonu geçireli 4 yıl oldu.ve şimdi olsa gene yaptırrım.ameliyatımı bursada şebnem hanım yaptı
tam 90 beden.ortalam iki göğüsden 1 kilo civarında parça almışlar.küçük olsun idemedim çünkü iri bi insanım.öle rahatki.son çocumuda emzirdikden 8 ay sonra olmuşdum.iç çamaşırı giymeden bile gezebilirsiniz.çünkü küçültme dikleştirme aynı anda oluyor.
yıllarca neden taşımışım diorum şimdi onca ağırlığı
ama tabi cerrah çok öemli ii araşdırın arkadaşlar.

ya ne güzel valla bende istiyorum ama önce zayıflamam lazım. geçen kış için çok niyetlenmiştim ama zayıflayamadığım için olmadı. bu kış için yine uğraşıcamn. hatta eşime artık paraları hazırla diyorum ben bu kış olıucam diyorum oda gülüyor.. artık zayıflayacağıma oda inanmıyor tabii.

Merhabalar! 2 yıl araştırıp, 5 doktor gezdim, nihayet haziran başında dr. tuğrul turan la görüşüp ameliyat oldum. hayatımın en doğru kararı. başta eşim hep karşıydı alıştırmak zor oldu. kararımda bana en çok destek olanlardan biri bu sitede okuduklarımdır .. hepinize ve özellikle sensii ye teşekkür ederim. Sensii nin yazdıı gibi, tuğrul bey biraz pahalı ama her şey diğer gördüklerimden çok çok farklı :) gören anlar... içten, hoş biri... biraz tatlı sert... detaylı anlatıyor, çok uzun sürüyor ama görüşme ücreti almıyor. Sadece kendi barbie tekniğiyle yapıyor, süt vermede sorun olmuyor, çok resim gösteriyor.. resimlerini gören zaten anlar.. diğer herkes gölgede kalıyor anında.. hiçbirinde görmedim.. apayrı bişi.. kısaca : eşsizzz.. fazla söze gerek yok ... işte size ameliyat günlüğüm..: cuma ameliyat oldum, 2 saat sürdü, 1 gün hastanede kaldım, cumartsi sabah evdeydim, dren yoktu-hiç koymuyormuş, sargılar vardı. ilk 2 gün hafif sızladı ama ağrı ilacı hiç almadım, pazartesi günü işe gidip çalışmaya başladım!? :) o sabah 1 hap içtim acır diye korkumdan ama o günüm de rahattı.. inanamadım ?:) bir hafta sonunda sargılar çıktı... insan inanamıyor küçülmüş ve yusyuvarlak.. süper!.. sütyen giydim 80. 17.günde ilk tam boy yıkandım, yüzme serbest dedi, 23. günde iki yeni bikini aldım :) ; 27. günde yüzdüm!! :) sütyen bikini almak giyinmek en büyük derdimdi şu an ise sütyensiz dimdik 80 ve mükemmel şekilli güzelliktelerr :) hissi ilk andan beri değişmedi, izler ters t, hala kızılpembe ama incecik ve şu anda bile yok gibiler, çok iyi görünüyorlar, zaten benim gibi beyaz tenlilerde daha da az iz kalıyormuş. Tuğrul bey 2 ay sütyenli ol dedi, 1 ay daha sütyenli olacağım, sonra hepten kurtulacağım :) .... bu ameliyatı isteyip de korku ve endişe duyan varsa hiç zaman kaybetmesin derim.. bu arada, göğüsten alınan derinin alt katıyla müthiş güzellikte ve kalıcı dudaklar yapıyor, dayanamayıp ben de yaptırdım.. bi taşla ikikuş..süperr.. tavsiye ederim. Dudaklar 3 gün şişiyor, ağrımıyor, morluk yok, şimdi ise güzelliklerine diyecek yok!!J. Darısı sizlerin başına!! Hoşçakalın :)

ya böyle okudukça ne kadar imreniyorum anlatamam,, doktorun nerede ve hangi hastanede yapıyor?? ayrıca sana kaça patladı. birde şunu merak ediyorum senin boyun kilon nasıl 80 oldu diyorsun ya o yüzden merak ettim, şimdiden teşekkürler, ha birde sen top gibi oldu dedin ya onu merak ettim, mesela ben top gibi değilde damla gibi durmasını istiyorum,. senin istediğin şeklimi veriyor yoksa doktor nasıl olması gerektiğini mi söylüyor??

kolmay gelsin..

selam arkadaşlar,
daha önce bu ameliyatı yaptırmış olanlardan yardım rica ediyorum.ben ameliyat olalı 3 haftayı biraz geçti.şekli filan çok güzel,gayet memnunum ama kafama takılan bir konu var.ameliyat izlerinin olduğu yerler...sizinki ne kadar sürede tam olarak iyileşmişti?yani kastetiğim izler değil de yaraların kapanması için geçen süreyi öğrenmek istiyorum.doktorumun söylediği benim cilt yapımdan dolayı yaralarım daha geç iyileşiyormuş.tabi bir de sigara yüzünden.biliyorum sabırlı olmalıyım ama bu iğrenç sporcu sütyeninden kurtulup daha güzel şeyler giymek istiyorum artık...:)))

Merhaba,
Yeni üyeyim,

Bu operasyonu araştırırken forumu buldum.

Sayenizde çok cesaretlendim. Şu an emziriyorum. 2 çocuğum var. Ramazan ayında emzirmeyi bırakıp Mart ayında fazla kg. verip yaptırmaya kesin kararlıyım. Şu an dr. araştırıyorum.

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bilen varsa bilgi versin lütfen izmirde bu ameliyat için doktor tavsiyesi olan var mı??

shirazzz açıklamalrın ve moralin için teşekkürler.
Çok geçmiş olsun ve gözünaydın artık :)
Çok detaylı anlatmışsın ama merak ettiğim şeyler var
senin boyun ve kilon kaçtı ki sana 80 beden yapıldı bunu sen mi tercih ettin ?
Ameliyatın kaç saat sürdü?
Bende Tuğrul Turhan a düşünüyorum ameliyat olmayı .
Hangi hastanede yaptı?
ilk görüşmeye nerde gittin ?
Çok soru sordum biliyorum ama Ben Tuğrul Bey e bir türlü ulaşamıyorumCep telefonunuda aldım ama açmıyor açmıyor açmıyoooorr :KK43:(

rubi ve minerva... arkadaşlaaaar!! :) tuğrul turan ın muhaynanesi istanbulda...memoriyal hastanesi yanında...ama ameliyatları orda yapmıyo.. barbi estetiğini başka biri de yapmıyo sanırım rubi... yahoodan "tuğrul turan" diye aratınca estetikbilgi sitesi ve barbi estetiği de çıkıyo zaten???... yuvarlak ya da damla olabiliyor...bu arada, minerva evvett 80i ben istedim..o 80 85 olabilirdedi ama sonuç 80 oldu:) .... ve 2 saat sürdü ameliyat ama yazdıııım? kollay gelsin sizlereeee :)

teşekkürler......

canım ya birde boy kilonu sölesende bizde rahatlasak :KK66:) hani 80 yaptırmışsın ya ona göre bir fikrimiz olsun diye :KK66:)

merhaba lily bende göğüslerimi küçülteceğim.ben izmirdeyim ve dr atay atalay bu konuda çok iyiymiş ama şimdi emziriyorum 4 ay sonra falan olacağım.ama 20 gün önce istanbulda bir arkadaşım oldu doktoru hatırlamıyorum ama öğrenirim o mkadar güzel olmuşki inanamazsın.ameliyat olan arkadaş daha bekar ve 20 yaşındaydı dr biraz özenmiş ameliyat tam 7 saat sürmüş sonuç mükemmel gerçi daha sargıları açılmamıştı ama süper.hiç düşünme bile hemen yaptır sanırım 5500 liraya yaptırmış.ameliyat olursan lütfen bizimle paylaş canım

arda eren dr atay atalaya ameliyat olacağım diye yazmışsın da oldun mu merak ettim bende izmirde dr aramaya başladımda.. eğer olduysan bana bilgi verirmisin,,

sevgili doriadora ben bursadan didegöz.ameliyat olalı bir ay oldu yaralarım yeni yeni geçiyo doktor bir ay demişti zaten.tabi en büyük etken sigara.sigara kan akışını engelledigi için hücreler kendini yenileyemiyomuş.sporcu sütyenini altı ay takacaksın unutma sakın.bu sütyen gögsünün şekil almasında çok önemli.benden 3 kg250 gr fazlalık aldılar. 105 bedenden 85 e düştüm.çokrahatım iyiki yaptırmışım.sanada çok geçmiş olsun zoru atlattık korkma bundan sonrasından.

benim ameliyatım 6 saat sürdü.5 gün hastanede kaldım.acaba gögüsleri benim kadar büyük olan varmıydı aranızda.benim ölçüm 105 ti.şimdi 85.

benim ameliyatım 6 saat sürdü.5 gün hastanede kaldım.acaba gögüsleri benim kadar büyük olan varmıydı aranızda.benim ölçüm 105 ti.şimdi 85.

Merhaba arkadaslar,
Ben bu ameliyati eylulden sonra olacagim.Zaten kararliydim burada yazilanlardan sonra iyice sabirsizlandim.:sm_cool:
Emzirmeyi mart ayinda biraktigim icin bu kadar bekledim.Didegoz benim goguslerim vucuduma gore anormal buyuk.Mark&spencer olculeriyle 32G-34G takiyorum.Herhalde 105'e denk geliyor.Boyum 168 kilom 56.Kilo versem bile gogusleriminde hic bir degisiklik olmuyor .Herhalde vucut olcume 80-85 olur :bbo:
Yillarca hic bir istedigimi giyemedim.Cektigim sirt agrilarida o bicim.
Fransa'da bu ameliyati sigortanin karsilamasi icin herbirinden 400gr cikmasi lazim.Benimkilerden 1 kilodan fazla cikar herhalde ?

X